Kannelmäen Validia-talo

Talomme Kannelmäessä tarjoaa modernin kodin hyvien palvelujen äärellä. Keskeinen sijainti lisää elämisen helppoutta, Helsingin keskustaan on vain seitsemän kilometrin matka.
Thumbnail
julkisivu
julkisivu toinen
Tyhja asunto

Sijainti

Kerrostalomme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella, palveluiden äärellä. Kauppa ja muut arjen palvelut ovat lähietäisyydellä. 
Kannelmäen juna-asema on vain kivenheiton päässä ja junia Helsinkiin ja lentoaseman suuntaan kulkee useita tunnissa. Helsingin keskustaan on matkaa seitsemän kilometriä, ja junalla matka vie vain 13 minuuttia.

Tietoa talosta

  • 25 asuntoa kooltaan 34–46,5 m².
  • Yhteiset tilat: sauna, pyykkitupa, varastotiloja ja apuvälinevarasto, jossa on mahdollisuus sähköpyörätuolin lataamiseen.
keittiö
Sauna
LounasRavintola

Erityistä

Järjestämme asukkaille mukavaa yhteistä toimintaa kerran kuukaudessa. Asukkaiden toivomuksien kautta voimme yhdessä pelata bingoa, leipoa tai keittää kahvit ja vaikkapa jutella päivän uutiset läpi. Asukkaat tulevat tutuiksi toisilleen ja lämmin ilmapiiri tuo mukavaa iloa jokaiseen päivään.

Palvelut

Tarjoamme tehostettua palveluasumista vammaisille henkilöille. Palvelut ovat saatavilla ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Asukkaaksi taloon

Ota yhteys oman kuntasi vammaispalveluun tai sosiaalitoimeen, jonka kanssa sovit palveluasumisesta.

Katso tarkemmat ohjeet asukkaaksi hakemiseen.

Asukkaan kustannuksiin kuuluvat vuokran lisäksi vesimaksu sekä muut normaaliin vuokra-asumiseen liittyvät kustannukset, kuten sähkö, ateriat, pesutupamaksu ja saunamaksu. Asukkailla on mahdollisuus vuokrata autopaikka. Talolle on myönnetty  ARA-rahoitusta.

Katso kaikki Validian vapaat asunnot.

Yksikön omavalvontasuunnitelma

LounasRavintola2
LounasRavintola3
 
Päivätoiminta2

Yhteystiedot

Kannelmäen Validia-talo
Soittajantie 4 A
00420 Helsinki

 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake