Kajaanin Validia-talo

Talomme sijaitsee Kajaanin keskustassa, rauhallisella alueella tarpeellisten palvelujen lähellä. Lähitienoomme esteettömät ulkoilureitit antavat mahdollisuuden luonnosta nauttimiseen.

Sijainti

Kerrostalomme sijaitsee Kajaanin kaupungin keskustassa, palveluiden äärellä. Talon ympäristössä on hyvät ulkoilureitit, joilla voi kesällä kelata pyörätuolilla. Kaupunginlampi on myös lähellä. Rantaviivaa lammella on noin 2,2 km ja lammenrannassa sijaitsevat muun muassa Kajaanihalli, Kaupunginlammenkenttä ja lampea kiertävä lenkkipolku. 
400 metrin päässä kävelykadun tuntumassa on elokuvateatteri. Terveyskeskukseen noin 200 metrin matka.

Tietoa talosta

  • Yhteensä 33 asuntoa: 28 yksiötä, jotka ovat 1h+kk-mallisia ja 31–32 m² kokoisia. Lisäksi talossa on yksi 46 m² kokoinen ja 1h+k-mallinen yksiö. Talossa on myös kolme 2h+k-mallista kaksiota, jotka ovat kooltaan 63 m².
  • Yksi määräaikaseen asumiseen tarkoitettu 21 m² kokoinen yksiö. Asuntoa voi hyödyntää lyhytaikaiseen asumiseen esimerkiksi omaishoidon lomituksen ajan.
  • Yhteiset tilat: oleskelutila, jossa on takka, ruokasali ja tilava sauna sekä pyykkitupa, jossa on  pesukoneita ja kuivausrumpuja.

Erityistä

Vietämme yhdessä juhlapyhiin ja eri vuodenaikoihin liittyviä tapahtumia ja juhlia. Meillä on myös kerran kuukaudessa asiakaspalaveri. Järjestämme lisäksi viriketuokioita, joihin asiakkaat voivat osallistua oman aikataulunsa mukaan.
Meillä on erittäin hyvä ateriapalvelu eli tarjoamme päivittäin erinomaista, itse tehtyä ruokaa. 

Palvelut

Tarjoamme tehostettua palveluasumista vammaisille henkilöille. Palvelut ovat saatavilla ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Yksi asunto on kalustettu lyhytaikaista asumista varten, esimerkiksi omaishoidon lomitukseen.

Asukkailla on mahdollisuus osallistua Kajaanin Validia-päivätoimintaan, joka tarjoaa monipuolista tekemistä arkisin. Suunnittelemme toimintaa yhdessä asiakkaiden kanssa.

Talossa toimii ateriapalvelu. Asiakkaat voivat nauttia tilaamansa ateriat yksikön yhteisissä tiloissa. Tarvittaessa toimitamme ateriat kotiin palvelukäyntien yhteydessä.

Katso ruokalista

Asukkaaksi taloon

Ota yhteys oman kuntasi vammaispalveluun tai sosiaalitoimeen, jonka kanssa sovit palveluasumisesta.

Katso tarkemmat ohjeet asukkaaksi hakemiseen.

Asukkaan kustannuksiin kuuluu vuokran (sis. vesimaksun) lisäksi muut normaaliin vuokra-asumiseen liittyvät kustannukset, kuten sähkö. Lisäpalvelut, kuten ateriat ja pyykkimaksu veloitetaan erikseen.

Katso kaikki Validian vapaat asunnot.

Yhteystiedot

Kajaanin Validia-talo
Kasakankuja 4
87100 Kajaani

Yksikön omavalvontasuunnitelma

 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake