Siirry sisältöön

Olemme mukana Suomalaisen työn liiton tapahtumaviikolla 2.-8.10.2023, jolloin vietetään Suomen suurimpia yhtäaikaisia avoimia ovia suomalaiseen työhön. Tapahtumaviikolla esittelemme toimintaamme, palveluitamme sekä työpaikkojamme niin vakituisesta työstä kiinnostuneille kuin opiskelijoillekin.

Mikäli paikkakunnallasi olevaan Validia-taloa ei ole listattuna alla olevissa tapahtumissa, olethan yhteydessä yksikköön ja sovit vierailun yksikönpäällikön kanssa.

Tervetuloa meille

Hervannan Validia-talon avoimet ovet keskiviikkona 4.10. klo 12-16

Kutsumme niin asiakkailleen palveluita etsiviä sosiaalityöntekijöitä kuin alasta kiinnostuneita työnhakijoita ja opiskelijoitakin tutustumaan Hervannan Validia-taloon.

Tampereen alueella olemme suuri vammaispalveluiden tuottaja ja tarjoamme monipuolisia palveluita asumiseen, kuntoutukseen, henkilökohtaiseen apuun ja päivätoimintaan. Meillä on 7 taloa Tampereen seudulla, joista Hervanta on yksi suurimpia, isoine yhteistiloineen ja loistavalla sijainnilla lähellä raitiovaunuyhteyksiä osoitteessa Virtainpolku 3, 33720 Tampere.

Tule tutustumaan palveluihimme Tampereen seudulla tai löytämään itsellesi uusi työpaikka kannustavasta ja lämpimästä työyhteisöstä!

Mikkelin Validia-talon avoimet ovet järjestetään torstaina 5.10. 10-12 ja
14-16

Yhdessä asukkaiden kanssa järjestetään avoimet ovet osoitteessa Kiiskinmäenkatu 4, 50130 Mikkeli. Vierailijat pääsevät kiertämään tilojamme asukkaiden ja henkilökunnan kanssa, ehkäpä joku avaa ovensa jopa omaan kotiinsa. Lisäksi pääset tutustumaan ammattilaistemme kanssa erilaisiin apuvälineisiin, joita vammaispalveluissa kohdataan päivittäin.

Kerromme myös työ- ja harjoittelumahdollisuuksistamme sekä arvomme pikkuyllätyksen osallistujien kesken. Rekrykoordinaattorimme ovat tavattavissa Mikkelin Validia-talossa klo 10-16 välisenä aikana.

Tarjolla vierailijoille on herkullista purtavaa, mielenkiintoisia keskusteluja ja tietysti vastakeitettyä kahvia!

Somessa ovemme ovat auki päivittäin

Avoimet ovemme ei rajoitu vain yhteen viikkoon vuodessa, sillä somessa avaamme ovet vammaispalveluihin joka päivä. Joten seuraa somekanaviamme Facebookissa, Instagramissa ja LinkedInissä.

Tervetuloa meille -viikon kunniaksi haluamme näyttää teille, miten monipuolisesti erilaisia töitä vammaispalveluissa tehdään. Työntekijämme eri toiminnoista ovat kuvanneet työpäivästään videon, jotka jaamme somekanavillamme Tervetuloa meille -viikon aikana.

Meillä Validialla on monia erilaisia työtehtäviä, siltikin yksi yhteinen tavoite, joka on tehdä Suomesta maailman paras maa vammaisille ja vammautuneille.