Siirry sisältöön

Vasta remontoidussa Hervannan Validia-talossa on toimivat tilat ja kaunis, nykyaikainen sisustus. Heti pihapiirin tuntumasta löytyvät sekä kaikki tarpeelliset palvelut että luonnonläheiset ulkoilumahdollisuudet.

Tervetuloa meille

Perinteikäs Hervannan Validia-talo on remontoitu nykyaikaisia palveluasumisen tarpeita vastaavaksi, ja samalla talon yhteistilat ovat saaneet sisustussuunnittelijan johdolla uuden raikkaan ilmeen.

Validialainen hoitaja.
Hoitajat 24/7
Hoitajat, Hervannan Validia-talo
Kaisu Rainio
Kaisu Rainio
Yksikönpäällikkö, Hervannan Validia-talo
Anna Vesterinen
Sairaanhoitaja, Hervannan Validia-talo
Idaliina Helminen
Sosiaaliohjaaja, Hervannan Validia-talo
ma-su klo 7–21 | juhannuksen poikkeusaukioloajat: pe 21.6. klo 7-15, la 22.6. klo 7-15, su 23.6. klo 7-18

Lisätietoja ja paikkatiedustelut

Pia Kajava
Aluepäällikkö, eteläinen alue

Tule töihin Hervannan Validia-taloon

Yhteistä tekemistä remontoiduissa yhteistiloissa

Esteettömässä talossa on palveluasumisen käytössä yhteensä 45 asuntoa. Asunnot on suunniteltu alun perinkin palveluasumista varten, joten ne ovat tilaratkaisuiltaan toimivia ja tuntuvat neliöitään avarammilta. Remontissa asunnot saivat lisäksi entistä kodikkaamman ilmeen, jossa raikkaan vaaleat puun sävyt yhdistyvät lämpimään värimaailmaan.

Talon alimmassa kerroksessa on paljon yhteistä oleskelutilaa. Nykyaikaistetussa ruokasalissamme on mukava aterioida korkeussäädettävien pöytien ääressä. Perinteitä ruokasalissa edustaa talon vanha piano, jota asukkaat pääsevät halutessaan soittamaan. Tv:n katselunurkkaukseemme taas on hankittu upouusi iso televisio sekä mukavat kalusteet, ja päivän uutisiin voi oleskelutiloissamme perehtyä myös lehtienlukutasojen ääressä. Alakerran oleskelutilojen lisäksi jokaisen asumiskerroksen päädyssä on viihtyisä oleskeluparveke istutuksineen.

Validialainen hoitaja.

Tule työskentelemään vastaremontoituihin tiloihin

Remontoidussa talossamme pääset työskentelemään kauniissa, nykyaikaisessa ja toimivassa ympäristössä. Toimimme dynaamisessa moniammatillisessa tiimissä, jossa jokaisen panosta arvostetaan. Työtämme ohjaavat ILO-arvomme. Töihin meille on helppo tulla, sillä aivan talon tuntumaan pääsee kätevästi niin busseilla kun raitiovaunullakin.

Tietoa Hervannan Validia-talosta

Talomme sijoittuu kahden erilaisen, yhtä viehättävän maiseman väliin. Toisella puolella taloa asuntojen ikkunoista avautuu vehreä, rauhoittava luonto, toisella puolella Hervannan vilkas ja monikerroksinen kaupunkinäkymä. Heti talon pihalta avautuu puistomainen kävelytie, jossa pääsee ulkoilemaan esteettömästi ja nauttimaan luonnon rauhasta. Muutaman sadan metrin päästä löytyvät niin terveyskeskus, uimahalli kuin jäähallikin. Parinsadan metrin päässä talolta on arkkitehtuuristaan tunnettu kauppakeskus, jossa on kauppoja, ravintoloita ja kahviloita moneen makuun.

Taloltamme on helppo liikkua myös Tampereen keskustan palvelujen ääreen. 200 metrin päässä ulko-ovestamme on uuden raitiovaunulinjan pysäkki. Myös bussipysäkille on oveltamme matkaa 200 metriä, ja taksilla pääsee tarvittaessa aivan ulko-ovemme tuntumaan.

Tampereen fysioterapeuttimme tarjoaa ammattitaitoisia ja yksilöllisiä kuntoutuspalveluita vammaisille ja vammautuneille ottaen huomioon kuntoutujan lyhyen ja pitkän ajan tavoitteet. Fysioterapia palveluita voidaan toteuttaa eri muodoissa Tampereen Validia-talon tiloissa, allasterapiana tai asiakkaan kotona.

Käyntiosoite

Virtainpolku 3

33720 Tampere

Hervanta

Pirkanmaa

Reitti tänne

Perustiedot

Talotyyppi:Kerrostalo
Rakennusvuosi:1977. Remontoitu perusteellisesti vuosina 2010-2021.
Paikkojen määrä:45
Asuntojen koko:26,5-50 m2
Yhteiset tilat:Oleskelutila, jossa voit käyttää tietokonetta, katsoa tv:tä tai lukea lehtiä, ruokasali, kuntoilutila, saunatilat sekä pesukoneilla, kuivausrummulla ja kuivaushuoneella varustettu pyykkitupa.
Palvelumme:Ateriapalvelu, Henkilökohtainen apu, Kuntoutuspalvelut, Vammaispalvelulain mukainen palveluasuminen