Siirry sisältöön
Emmi Sirniö

Emmi Sirniö tuli armeijan jälkeen keikkatöihin Rovaniemen Validia-taloon, ja pian hän jo suorittikin siellä opintoja oppisopimuksella.

Muutin armeijasta päästyäni yhtä äkkiä Rovaniemelle, ja täältä piti tietysti löytää töitä. Näin netissä Validian työpaikkailmoituksen ja kiinnostuin, koska yrityksen taustalla on Invalidiliitto. Hain heti keikkatöihin Rovaniemen Validia-taloon.

Olin aloittanut lähihoitajaopinnot Kemissä juuri ennen armeijaan menoani. Aikomuksenani oli käydä koulu loppuun siellä ja tehdä keikkaa Rovaniemellä. Sain kuitenkin oppisopimuspaikan Rovaniemen Validia-talosta, ja tein opinnot loppuun täällä. Lähihoitajaksi valmistuin tammikuussa 2020. Työni ei siitä juurikaan muuttunut, paitsi että sain alkaa osallistua lääkehoitoon.

Työ on siis monipuolista ja ennen muuta yksilöllistä.

Autamme asukkaita olemaan itsenäisiä

Meillä on Rovaniemen talossa reilut 30 asukasta. Minusta on tärkeää, että asukkaiden kanssa solmitaan luottamuksellinen suhde, sillä olemme tosi henkilökohtaisesti läsnä heidän elämässään.

Hoitotyön lisäksi avustamme asiakkaita kaikessa, mihin he eivät itse kykene. Olemme tarpeen mukaan heidän päänään ja jalkoinaan. Talossa asuu tosi monenlaista porukkaa. Kaikilla on erilaiset taustat, ja jokainen tarvitsee erilaista hoivaa ja apua. Työ on siis monipuolista ja ennen muuta yksilöllistä. Pidän siitä, että työmme ei ole yhtään laitosmaista, vaan pyrimme aina toimimaan asiakkaan etujen mukaan. Minulle on tärkeää, että voin auttaa asukkaita olemaan itsenäisiä.

Esimiehiltä saa aina apua ja tukea

Meillä on tosi kiva työyhteisö, jossa on hyvä ilmapiiri ja hyvä huumorintaju. Se auttaa jaksamaan silloinkin, kun on raskasta ja kiireistä. Meillä on myös tosi hyvät esimiehet, jotka osallistuvat hoitotyöhön kanssamme. Heiltä voi milloin tahansa mennä pyytämään apua ja tukea. Tiimissämme autetaan muutenkin aina kaveria. Ketään ei jätetä yksin.

Olen nyt ollut täällä töissä kaksi vuotta, ja olen tykännyt tosi paljon. Suosittelen työtä Validialla kaikille, jotka viihtyvät ihmisten kanssa ja haluavat panostaa työhönsä.

Emmi Sirniö
Lähihoitaja
Rovaniemen Validia-talo

Rovaniemen Validia-talo

Rovaniemen Validia-talossa pääset mukaan iloiseen, huumorintajuiseen työporukkaan. Työssäsi et ole koskaan yksin, vaan meillä kaikki auttavat ja tukevat toisiaan. Kollegalta voi aina kysyä neuvoa.

Ruuan laitto, asukas ja hoitaja

Töissä asumisen palveluissa

Meillä hoitotyö on monipuolista ja ihmisläheistä. Hoitajat ovat asiakkaillemme läheisiä ja auttavat heitä elämään mahdollisimman normaalia arkea. Me noudatamme kaikessa auttamisessamme kuntoutumista tukevaa ja toimintakykyä ylläpitävää työotetta, ja hyödynnämme työssämme apuvälineitä ja teknologiaa.