Siirry sisältöön
Tampereen Validia-talo ulkoapäin, kerrostalo, jossa lasitetut parvekkeet.

Esteetön Tampereen Validia-talo tarjoaa monimuotoisia asumispalveluja vammaisille ihmisille, ja myös päivätoiminta, ateriapalvelu ja kuntoilumahdollisuudet löytyvät saman katon alta.

Tervetuloa meille

Tampereen Validia-talo on Suomen suurin hoivapalvelukokonaisuus. Kolmen rakennuksen kokonaisuus tarjoaa asumispalveluja ja asiantuntevaa apua erilaisille ihmisille erilaisiin tarpeisiin. Rakennuksesta toiseen pääsee liikkumaan helposti sisäkautta esteettömiä käytäviä pitkin.

Perinteisten palveluasumisen yksiöiden ja kaksioiden lisäksi talossa on kolme ryhmäkotia, ja Tampereen Validia-talo onkin ryhmämuotoisen asumisen edelläkävijä Suomessa. Talossa on myös asuntoja, jotka on varattu lyhytaikaiseen asumiseen esimerkiksi omaishoitajan loman aikana. Lisäksi talossa järjestetään arvioivaa ja valmentavaa asumista.

Tampereen Validia-talon terassi.
Tampereen Validia-talon ruokala, missä pöytiä ja linjasto.
Tampereen Validia-talon kalustamaton asunto.
Validialainen hoitaja.
Info
Asiakaspalvelu
ark. 8-14

Palveluasuminen, arvioiva ja valmentava asuminen, päivätoiminta, ateriapalvelut

Ryhmämuotoinen asuminen

Toni Patrikainen
Alueellinen erikoistyöntekijä (ARVA), Tampereen Validia-talo

Viihtyisiä oleskelutiloja ja yhteisöllisyyttä

Asukkaat voivat osallistua päivätoimintaan omassa kotitalossaan, ja ateriapalvelu palvelee vuoden jokaisena päivänä. Liikuntaa pääsee harrastamaan talon kuntosalilla ja terapia-altaassa.

Tampereen Validia-talossa on paljon viihtyisiä oleskelutiloja, joissa asukkaat voivat viettää aikaa yhdessä. Myös omaiset saavat vuokrata tiloja pientä korvausta vastaan vaikkapa syntymäpäiväjuhlien järjestämiseen. Hyviä mahdollisuuksia yhdessäoloon ja läheisten tapaamisiin tarjoaa lisäksi talon kaunis, vehreä piha terasseineen.

Validialainen hoitaja.

Monipuolisia työmahdollisuuksia Tampereella

Talossa on erilaisia tiimejä, jotka työskentelevät erilaisten asiakkaiden kanssa. Jos haluat laajentaa ammattitaitoasi, voit siirtyä tiimistä toiseen talon sisällä. Isossa talossa et ole koskaan yksin, vaan saat kaikissa työvuoroissa tukea kollegoiltasi. Työkulttuuriimme kuuluu, että kaikki neuvovat ja auttavat kaikkia – samoin kuin se, että kaikki tervehtivät kaikkia. Tukenasi ovat myös kokeneet, osaavat esihenkilöt, jotka vastaavat osaltaan talon hyvästä hengestä. Tampereen-Validia talon hengestä kertoo se, että meillä tehdään usein pitkiä työuria.

Tietoa Tampereen Validia-talosta

Ruokaostokset hoituvat talon omassa pihapiirissä, A-talon kivijalan päivittäistavarakaupassa. Tien toisella puolella on Tampereen yliopistollinen sairaala, jonka alueelta löytyy muun muassa pankkiautomaatti. Lähin iso kauppakeskus on kahden kilometrin päässä Kalevassa, ja bussi ja raitiovaunu vievät muutamassa minuutissa aivan talon nurkalta suoraan Tampereen keskustaan. Matkaa rautatieasemalle on noin kolme kilometriä ja Keskustorille kolme ja puoli kilometriä.

Pihastamme pääsee mukavasti ulkoilemaan Kissanmaan viehättävään kaupunginosaan, ja Kaupin urheilupuiston ulkoilureitit ovat noin kilometrin päässä talostamme. 

Käyntiosoite

Ritakatu 7

33530 Tampere

Kissanmaa

Pirkanmaa

Reitti tänne

Perustiedot

Talotyyppi:Kerrostalo
Rakennusvuosi:2010
Paikkojen määrä:107
Asumisen tyyppi:Vammaispalvelulain mukainen palveluasuminen
Asuntojen koko:23-63,5 m2
Yhteiset tilat:3 avaraa oleskelutilaa, joista yksi sijaitsee ruokalan välittömässä läheisyydessä, hyvin varustettu kuntosali ja saunaosasto, jossa on kolme saunaa ja esteetön uima-allas, sekä pyykkitupa.
Palvelumme:Arvioiva ja valmentava asuminen, Asumispalvelut, Ateriapalvelu, Henkilökohtainen apu, Omaishoidon lomitus, Päivätoiminta