Thumbnail

Tampereen Validia-talo

Talomme on kolmen kerrostalon kokonaisuus, joka tarjoaa palveluita asumisen eri tarpeisiin kauniissa ympäristössä Kissanmaalla. Esteettömissä ja avarissa tiloissamme on jokaisen helppo viihtyä ja nauttia iloisesta ilmapiiristämme.
Ulkokuva
Terassi ulkoa
julkisivu


Sijainti

Kolmen kerrostalon muodostama yksikkömme sijaitsee luonnonkauniilla Kissanmaan alueella, hyvien kulkuyhteyksien varrella. A-talon yhteydessä on ruokakauppa. 

Puolen kilometrin päässä ovat Tampereen yliopistollinen sairaala TAYS sekä laboratoriopalvelut. TAYSin yhteydessä on myös pankkiautomaatti. Tampereen keskustaan on parin kilometrin matka.

Talossamme voi harrastaa liikuntaa kuntosalissa ja terapia-altaan ohjatuissa vuoroissa. Kauniit Kaupin urheilupuiston maisemat ja ulkoilureitit ovat vain kivenheiton päässä.

Tietoa talosta

  • Kolmen kerrostalon ja 104 asunnon kokonaisuus.
  • B- ja C-taloissa on yksiöitä kooltaan 2337,5 m². 
  • A-talossa kaksioita kooltaan 5463,5 m². Suurimmat asunnot sopivat myös pariskunnille tai perheasunnoiksi.
  • Monessa asunnossa on oma keittiö.
  • Osa asunnoista on sisustettu lyhytaikaiseen asumiseen esimerkiksi omaishoitajan vapaiden ajaksi.
  • Yhteisiä, tyylikkäästi sisustettuja tiloja on paljon: 3 avaraa oleskelutilaa, joista yksi sijaitsee ruokalan välittömässä läheisyydessä. Ruokalan läheisestä oleskelutilasta voi ostaa pientä purtavaa.
  • Hyvin varusteltu kuntosali ja saunaosasto, jossa on kolme saunaa sekä esteettömät uima-allastilat.
  • Pyykkitupa, jossa on pesukoneita, kuivausrumpuja ja kuivaushuone.
  • Osassa asunnoista on asuntokohtainen varastotila.
  • Talon pihapiirissä on paljon parkkitilaa.
Olohuone
Olohuone 2
Keittiö
Eteinen
Parveke

Tyylikkäästi kalustettujen tilojemme sisustuksessa on mukana paljon taidetta. Asukkaat voivat vuokrata päivätoiminnan tiloja myös omiin tilaisuuksiinsa.

Erityistä

Talon monet olohuoneet ja ravintolatila mahdollistavat erilaisten tapahtumien ja elokuvailtojen järjestämisen sekä mukavan yhdessäolon. Meillä on iloinen ja avoin ilmapiiri ja henkilökunnallamme on runsaasti erityisosaamista. Palvelumme mukautuvat asukkaiden vaihteleviin tarpeisiin.

Rakennuksessamme toimii Tampereen Validia-päivätoiminta, joka järjestää arkisin aktivoivaa ja mukavaa tekemistä. Suunnittelemme toimintaa yhdessä asiakkaiden kanssa. Päivätoiminta on yhteisöllisyytemme sydän. 

Ruoka linjasto
Terassi
Oleskelutila
Oleskelutila2
Uima-allas
Sauna

Palvelut

Tarjoamme tehostettua palveluasumista vammaisille henkilöille. Palvelut ovat saatavilla ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Talossa on myös erityiset palveluasumisen yksiköt hengitysvajeasiakkaille sekä aivovamman saaneille henkilöille.

Osa asunnoista on kalustettu lyhytaikaista asumista varten: arvioivaan ja valmentavaan asumiseen sekä määräaikaiseen asumiseen, joka sopii esimerkiksi omaishoidon lomitukseen.

Viemme palveluita myös lähialueella asuvien vammaisten henkilöiden kotiin: tarjoamme henkilökohtaista apua, kotihoitoa ja kotona tapahtuvaa asumisvalmennusta. Tamperelaiset asiakkaamme voivat maksaa henkilökohtaisen avun palveluista ja omaishoidon lomituksen osavuorokautisesta hoidosta myös palvelusetelillä.

Talossa toimii ateriapalvelu. Asukkaat voivat nauttia tilaamansa ateriat yksikön yhteisissä tiloissa. Tarvittaessa toimitamme ateriat asukkaan kotiin palvelukäyntien yhteydessä.

Katso ruokalista

Kuntosali
Yhteiset tilat
Käytävä
ryhmätila1
ryhmätila2

Vapaat asunnot

Katso Tampereen Validia-talon vapaat asunnot.

Asukkaaksi taloon

Ota yhteys oman kuntasi vammaispalveluun tai sosiaalitoimeen, jonka kanssa sovit palveluasumisesta.

Katso tarkemmat ohjeet asukkaaksi hakemiseen.

Asukkaan kustannuksiin kuuluu vuokran lisäksi vesimaksun ennakko sekä muut normaaliin vuokra-asumiseen liittyvät kustannukset, kuten sähkö, ateriat ja pesutupamaksut. Asukkailla on mahdollisuus myös vuokrata autopaikka kuukausihintaan. Talolle on myönnetty on ARA-rahoitusta.

Yksikön omavalvontasuunnitelma

Yhteystiedot

Tampereen Validia-talo, 
Ritakatu 7 A-B-C , 
33530 Tampere 
etunimi.sukunimi@validia.fi 

 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake