Siirry sisältöön

Validia palaa juurilleen avaamalla Käpylän Validia-talon tammikuussa 2023. Tule osaksi porukkaa, jossa jokainen saa olla yksilö, mutta jossa kenenkään ei tarvitse pärjätä yksin. Tarjoamme monimuotoisen työporukan ja joustavat työmahdollisuudet, jotka sopivat niin pitkän linjan ammattilaisille kuin opiskelijoillekin.

1950-luvulla rakennetusta kerrostalosta ei välttämättä ensimmäisenä tule mieleen esteettömyys tai asumispalveluihin soveltuvat tilat. Esteettömyys ei kuitenkaan aina vaadi uutta ja modernia rakennusta, vaan remontoimalla tiloja voidaan vanhemmastakin talosta tehdä tunnelmallinen tuettuun asumiseen soveltuva rakennus. Käpylässä yhdistyy 50-luvun ilmapiiri ja Validian moderni ja nuorekas tilailme.

Validian historialla on vahvat juuret Käpylään, jossa myös vuonna 1953 avattu Invalidiliiton rakentama Käpylän kuntoutuskeskus toimi aina vuoteen 2002 asti, kunnes kuntoutuspalvelumme siirtyivät Laaksossa sijaitsevaan Synapsia-taloon.

Nyt reilut 20 vuotta myöhemmin saamme avata uuden asumisyksikkömme entisiin Käpylän kuntoutuskeskuksen tiloihin. Käpylän esteettömäksi remontoidun Validia-talon avaamme tammikuussa ensi 29 paikan vahvuudella ja myöhemmin ensi kesänä 14 lisäpaikan kera, kun talon loppuosan remontti valmistuu.

Tarjoamme mahdollisuuksien mukaan vapauden valita oman työskentelymuodon ja työvuorot. Voit tehdä täyttä työviikkoa, eri pituisia sijaisuuksia, osa-aikatyötä tai puhdasta keikkatyötä tai jotain siltä väliltä. Joustavuuden ansiosta työmme sopii sekä täysipäiväiselle ammattilaiselle että opiskelijalle lisäansioksi. Tule rakentamaan arvokasta tarinaa asukkaidemme kanssa Käpylän Validia-taloon.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme, kausitehtäviin, harjoittelu ja oppisopimuspaikkoihimme