Siirry sisältöön

Asiakastarinat

Suodata tyypin mukaan:

Minnan asiakastarina

Asiakastarinat

Minna iloitsee siitä, että hän on löytynyt Validian päivätoiminnasta samanhenkistä juttuseuraa, uusia ystäviäkin. Päivätoiminnassa hän myös pääsee pitämään yllä maailmalla karttunutta kielitaitoaan, puhumaan esimerkiksi arabiaa.

Reija Lampinen palasi vuosikymmenten jälkeen Hervannan Validia-taloon

Asiakastarinat

Vammaistyön uranuurtaja Reija Lampinen juhli kesällä 70-vuotissyntymäpäiväänsä Hervannan Validia-talossa, jossa hän asuu nyt jo toisen kerran.

Vaasan Validia-talossa asuvan Kaisan tarina

Asiakastarinat

Kaisa Mäki nauttii Vaasan Validia-talossa yhteisöllisyydestä ja siitä, että on voinut luoda itselleen oman, leppoisan päivärytmin.

Kati-Maija on viihtynyt Validian päivätoiminnassa jo 15 vuotta

Asiakastarinat

Tamperelainen Kati-Maija päätyi vuonna 2007 Invalidiliiton järjestämään päivätoimintaan hyvin käytännöllisestä syystä. ”Invalidiliitto oli siihen aikaan …

Kati-Maija

Muotialan Validia-talossa asuvat Janette ja Rami Isomäki tanssivat Suomea maailmankartalle

Asiakastarinat

Vielä muutama vuosi sitten Rami Isomäki vannoi, ettei ikipäivänä lähde mukaan vaimonsa Janetten tanssiharrastukseen. Nyt Isomäet tanssivat yhdessä niin vakavissaan, että heidän palkintokaappinsa hyllyt Muotialan Validia-talossa notkuvat ja olympialaisetkin on jo mainittu.

Isomäet pyörätuolitanssimassa

Pirjo nauttii eläkepäivistä Hervannassa

Asiakastarinat

Vaativan työuran tehnyt Pirjo Hellsten-Leppänen nauttii eläkepäivistään Hervannan Validia-talossa, jossa kaikki palvelut ovat lähellä ja jonne lapsenlasten on helppo tulla tervehtimään mummia.

Päivätoiminta rytmittää Alicen aktiivista arkea

Asiakastarinat

Alice viettää aktiivista arkea, johon kuuluu muun muassa erilaisia vapaaehtoistehtäviä Mäntsälässä.

Validian asukkaiden ajatuksia tasa-arvonpäivänä

Asiakastarinat

Lauantaina 19. maaliskuuta vietetään tasa-arvon päivää. Ihmisten tasa-arvoinen kohtelu tarkoittaa myös sitä, että jokainen kohdataan omana kokonaisena itsenään, ei vammansa tai muun yksittäisen ominaisuutensa edustajana. Validian asukkaat kertovat, miten he toivoisivat tulevansa kohdatuiksi ja millaiset asiat ovat heidän elämässään tärkeitä.

Hirvensalon Validia-talosta Kangasalan ytimeen

Asiakastarinat

Kasperi Savilahti palasi Turusta kotiseudulleen ja asettui asumaan Kangasalan Validia-asuntoihin. Hän iloitsee erityisesti siitä, että uusi koti on aivan kaupungin keskustassa.

Pauli iloitsee muuttoaan Kangasalan Validia-taloon

Asiakastarinat

Kun Hervannan Validia-talo suljettiin remonttia varten, viimeisenä talosta ulos muutti Pauli Pajunen. Pajusen tie vei Kangasalle, missä hän nauttii ulkoilusta upouusien Validia-asuntojen vehreässä ympäristössä.