Siirry sisältöön

Asiakastarinat

Suodata tyypin mukaan:

Validian asukkaiden ajatuksia tasa-arvonpäivänä

Asiakastarinat

Lauantaina 19. maaliskuuta vietetään tasa-arvon päivää. Ihmisten tasa-arvoinen kohtelu tarkoittaa myös sitä, että jokainen kohdataan omana kokonaisena itsenään, ei vammansa tai muun yksittäisen ominaisuutensa edustajana. Validian asukkaat kertovat, miten he toivoisivat tulevansa kohdatuiksi ja millaiset asiat ovat heidän elämässään tärkeitä.

Hirvensalon Validia-talosta Kangasalan ytimeen

Asiakastarinat

Kasperi Savilahti palasi Turusta kotiseudulleen ja asettui asumaan Kangasalan Validia-asuntoihin. Hän iloitsee erityisesti siitä, että uusi koti on aivan kaupungin keskustassa.

Pauli iloitsee muuttoaan Kangasalan Validia-taloon

Asiakastarinat

Kun Hervannan Validia-talo suljettiin remonttia varten, viimeisenä talosta ulos muutti Pauli Pajunen. Pajusen tie vei Kangasalle, missä hän nauttii ulkoilusta upouusien Validia-asuntojen vehreässä ympäristössä.

Kävelyrobotti tukena kuntoutuksessa

Asiakastarinat

Indego-kävelyrobotti auttaa ja motivoi alaraajahalvaantunutta Pyry Kivikoskea kuntoutuksessa. Kivikoski on myös kiinnostunut seuraamaan, kuinka kävelyn apuvälineteknologia kehittyy.

Kultamitalisti-Isomäet: tähtäimessä kansainväliset kisat Hollannissa

Asiakastarinat

Tamperelaiset Janette ja Rami Isomäki valmistautuvat parhaillaan kansainvälisiin pyörätuolitanssikisoihin, jotka pidetään huhtikuussa Hollannissa. Edellisissä kilpailuissaan he tanssivat komeasti kultamitalin.

Kuopion Validia-talon kätköistä löytyy ainutlaatuisia taideaarteita

Asiakastarinat

Maalaaminen on keskeinen osa kuopiolaisen Maija Launosen arkea, ja hänen luontoaiheiset työnsä ilahduttavat myös muita Kuopion Validia-talon asukkaita. Taiteen lisäksi Launoselle on tärkeää se, että elämässä on huumoria.

Kultaa kansainvälisissä pyörätuolitanssikilpailuissa

Asiakastarinat

Rami ja Janette Isomäen unelma toteutui: heidän kaulaansa ripustettiin kultamitalit Tampere 2019 Para Dance Sport International Competition & Suomi Open -pyörätuolitanssikisassa.

Muotialan Validia-talossa on enemmän tilaa Isomäkien tanssiharjoituksille

Asiakastarinat

Rami ja Janette Isomäki muuttivat kesäkuussa uuteen kotiin Muotialan Validia-taloon. Kun muuttokuorma saatiin purettua, Isomäet pääsivät taas keskittymään tanssiharjoituksiinsa. He osallistuvat elokuun alussa kansainvälisiin pyörätuolitanssikisoihin kotikaupungissaan Tampereella.

Janette ja Rami treenaavat pyörätuolitanssin kansainvälisiin kisoihin Tampereella

Asiakastarinat

Rami ja Janette Isomäellä on jo kaksi SM-hopeaa pyörätuolitanssista. Lisää mitaleja he metsästävät elokuussa, kun Tampereella pidetään kansainväliset World Para Dance Sport International Competition -kisat.

Nuoren Kasperin muutto omaan kotiin Hirvensalon Validia-taloon

Asiakastarinat

Kasperi Savilahti on asunut kolme vuotta yksiössä Turun Hirvensalon Validia-talossa. Itsenäinen asuminen merkitsee hänelle ennen muuta vapautta.