Siirry sisältöön
Vasaramäen Validia-talo ulkoapäin.

Vasaramäen Validia-talossa asut itsenäisesti esteettömässä ja tilavassa asunnossa, mutta henkilökuntamme on ympäri vuorokauden apunasi. Kaikki keskeiset palvelut löytyvät talomme läheltä.

Tervetuloa meille

Vasaramäen Validia-talo sijaitsee viehättävällä pientalovaltaisella alueella kahden puiston välissä. Meillä on käytössämme yksi porraskäytävä talossa, jossa on myös muita asukkaita. Meillä asut itsenäisesti, mutta henkilökuntamme on ympäri vuorokauden apunasi ja tukenasi.

Kaikki asuntomme ovat tilavia ja esteettömiä, ja suurimmat asunnot sopivat myös pariskunnille tai perheille. Jokaisessa asunnossamme on valmius laajakaistayhteyteen, ja asukkailla on mahdollisuus vuokrata autopaikka aivan talon edestä.

Vasaramäen Validia-talon kalustamaton asunto.
Vasaramäen Validia-talon sauna.
Validialainen hoitaja.
Hoitajat 24/7
Hoitajat, Vasaramäen Validia-talo
Irina Rätsep
Yksikönpäällikkö, Vasaramäen Validia-talo

Lisätietoja ja paikkatiedustelut

Eija Kosunen
Eija Kosunen
Aluepäällikkö, Läntinen alue
Uudet asiakkuudet

Tule meille töihin

Riikka Suikki
Rekrytointikoordinaattori

Yhdessä suunniteltua tekemistä

Järjestämme talossamme säännöllisesti asiakasiltoja, joihin suunnittelemme mukavaa tekemistä yhdessä asukkaidemme kanssa. Asukkaamme osallistuvat aktiivisesti yhteisen toimintamme suunniteluun, ja kuulemme aina mielellämme heidän palautettaan ja kehitysehdotuksiaan.

Talossamme on käytössä yhteistila, jota asukkaat voivat iltaisin ja viikonloppuisin varata myös omiin tilaisuuksiinsa, vaikkapa syntymäpäiväjuhlia varten. Asukkaamme voivat myös käyttää läheisen Turun Validia-talon kuntosalia ja käydä ruokailemassa talolla.

Läheisestä Turun Validia-talosta löytyy myös kuntosalitila, jossa ammattitaitoinen fysioterapeuttimme tarjoaa kuntoutuspalveluita kuntoutujan yksilölliset tavoitteet huomioiden. Turun fysioterapia on avomuotoista ja sitä voidaan toteuttaa kuntosalilla, kotona tai julkisissa allastiloissa.

Validialainen hoitaja.

Tule osaksi mukavaa ja yhteisöllistä työporukkaa

Vasaramäen Validia-talossa pääset tekemään monipuolista, ihmisläheistä työtä mukavassa ja huumorintajuisessa työporukassa. Talomme on pieni ja sekä työntekijät että asukkaat viihtyvät meillä pitkään, joten opimme tuntemaan toisemme hyvin. Vasaramäkeen on helppo tulla töihin: bussit joka suunnasta tuovat lähelle taloa, ja omalla autolla liikkuville työntekijöille olemme varanneet parkkipaikkoja pihaltamme.

Tietoa Vasaramäen Validia-talosta

Noin kilometrin päässä Vasaramäen Validia-talolta on suuri automarket, jonka yhteydessä on myös esteetön parturi-kampaamo, posti, pankkiautomaatti, kukkakauppa, apteekki ja Alko. Turun keskustan palveluiden ja ajanvietemahdollisuuksien pariin taloltamme on matkaa noin kolme kilometriä. Kaupungin palvelulinjan matalalattiabussi kulkee sadan metrin päästä taloltamme, ja bussipysäkille meiltä on matkaa noin 500 metriä.

Talomme ympäristössä on helppo ulkoilla esteettömästi. Heti talomme vieressä on Kupittaanpuisto, Suomen vanhin ja laajin kaupunkipuisto, jossa on laajojen viheralueiden lisäksi lintupuisto, ravintola, maauimala, urheiluhalli ja -kenttä sekä jalkapallostadion. Puistossa järjestetään myös konsertteja ja muita tapahtumia.

Käyntiosoite

Hippoksentie 31 D 2

20520 Turku

Vasaramäki

Varsinais-Suomi

Reitti tänne

Perustiedot

Talotyyppi:Kerrostalo
Rakennusvuosi:2011
Paikkojen määrä:19
Asuntojen koko:40-85 m2
Yhteiset tilat:Sauna, pyykkitupa, jossa on pesukone ja kuivausrumpu, iltaisin ja viikonloppuisin käytössä oleva yhteistila, jossa on tv ja keittiö, sekä pyörätuolivarasto, jossa on henkilökohtainen pyörätuolin latauspaikka, pesupaikka ja renkaiden täyttöpiste.
Palvelumme:Henkilökohtainen apu, Kuntoutuspalvelut, Vammaispalvelulain mukainen palveluasuminen