Siirry sisältöön

Samppalinnan nykyaikaisissa, esteettömissä asunnoissa asut itsenäisesti, mutta henkilökuntamme on ympäri vuorokauden tukenasi. Integroidun asumisen yksikkömme sijaitsee kerrostalossa, joka on suunniteltu vastaamaan erilaisten, eri elämänvaiheissa olevien ihmisten tarpeisiin.

Tervetuloa meille

Samppalinnan Validia-asunnot sijaitsevat kerrostalossa, joka on suunniteltu sopimaan eri elämänvaiheisiin ja vastaamaan ihmisten erilaisiin tarpeisiin. Nykyaikaisten, esteettömien asuntojemme pohjaratkaisu on toimiva myös paljon apuvälineitä käyttävälle. Kaikissa asunnoissa on lasitetut parvekkeet, mutta tupakointiin parvekkeita ei ole lupa käyttää; koko kiinteistömme piha-alueineen on savuton. Lemmikit sen sijaan ovat asuntoihimme tervetulleita.

Meillä asut itsenäisesti, mutta henkilökuntamme on tukenasi ja turvanasi ympäri vuorokauden. Autamme ja olemme läsnä asukkaiden arjessa aina kun meitä tarvitaan. Asukkaat ja työntekijät tuntevat toisensa hyvin, sillä meillä on henkilökunnassa vähän vaihtuvuutta ja myös keikkareina käyvät samat tutut ihmiset.

Samppalinnan Validia-talon yhteistilat, keittiö ja pöytä.
Samppalinnan Validia-talon asunnon keittiö.
Validialainen hoitaja.
Hoitajat 24/7
Hoitajat, Samppalinnan Validia-asunnot
Oskari Adler
Yksikönpäällikkö, Samppalinnan Validia-asunnot
ma-su klo 7–21 | juhannuksen poikkeusaukioloajat: pe 21.6. klo 7-15, la 22.6. klo 7-15, su 23.6. klo 7-18

Lisätietoja ja paikkakyselyt

Eija Kosunen
Eija Kosunen
Aluepäällikkö, Läntinen alue
Uudet asiakkuudet

Tule töihin Samppalinnaan

Joni Muurikainen
Rekrytointikoordinaattori

Lämminhenkisessä yhteisössä vietetään arkea yhdessä

Talomme henki on lämpimän yhteisöllinen. Asukkaamme kokoontuvat usein yhteen talon muiden asukkaiden kanssa ja suunnittelevat yhteistä tekemistä: peli-iltoja, grillausta, yhteiskokkausta… Henkilökuntamme on myös näissä puuhissa mukana tarpeen mukaan.

Talomme alakerrassa sijaitsee asukastila, joka on sekä validialaisten että muiden talon asukkaiden käytössä. Siellä asukkaat myös tapaavat ahkerasti toisiaan. Asukastilassa voi lukea lehtiä, juoda kupin kahvia tai osallistua talon yhteiseen toimintaan. Samoissa tiloissa on myös kuntoiluhuone ja talopesula, jossa on maksuttomat pesu- ja kuivauskoneet. Suojaisella pihallamme on mukava vaikkapa grillailla, ja pihalta löytyy viljelylaatikkoja, joissa on kasvatettu muun muassa mansikoita.

Validialainen hoitaja.

Samppalinnan työporukassa viihdytään

Samppalinnan Validia-asuntojen työporukassa on hyvä henki, mistä kertoo sekin, että vaihtuvuus henkilökunnassamme on vähäistä. Opit siis tuntemaan työkaverisi hyvin, ja pienessä yksikössä yhteistyömme on tiivistä. Meillä on töissä kivaa yhdessä, ja saamme tehdä töitä mukavien asukkaiden kanssa. Asukkaamme viettävät hyvin itsenäistä elämää, ja meidän tehtävämme on tukea heitä siinä.

Tietoa Samppalinnan Validia-asunnoista

Samppalinnan Validia-asunnot sijaitsevat aivan Turun keskustan tuntumassa, joten kaikki palvelut, harrastusmahdollisuudet ja kaupungin runsas kulttuuritarjonta ovat aivan lähellä meitä. Esimerkiksi torille on matkaa noin puolitoista kilometriä ja kaupunginteatterille alle kilometri. Paavo Nurmen stadion sijaitsee urheilupuistossa, joka on aivan vieressämme. Aivan talomme vieressä on myös leipomo, ja lähimpään ruokakauppaan on meiltä 300 metriä ja suureen automarketiin noin kilometrin matka.

Ympäristömme tarjoaa hyvät esteettömät ulkoilumahdollisuudet kaupunkimaisemista nauttiville asukkaillemme. Noin kilometrin matkan päästä löytyvät vehreät keitaat Kupittaanpuisto ja Samppalinnanpuisto, jossa sijaitsee myös suosittu kesäteatteri.

Tarjoamme myös Turun alueella kuntoutuspalveluja yksilölliset kuntoutustavoitteet huomioon ottaen. Turun fysioterapia on avoimuotoista ja sitä voidaan toteuttaa Turun Validia-talon kuntosalitilassa, asiakkaan kotona tai julkisissa allastiloissa allasterapiana.

Käyntiosoite

Kupittaankatu 63

20810 Turku

3. Kaupunginosa

Varsinais-Suomi

Reitti tänne

Perustiedot

Talotyyppi:Kerrostalo
Rakennusvuosi:2018
Paikkojen määrä:15
Asuntojen koko:32,5 m2
Yhteiset tilat:Integroidun asumisen talossa on kaikkien asukkaiden yhteinen tila, johon kuuluvat asukastila, talopesula ja kuntoiluhuone, sekä talosaunaosasto, ulkovälinevarastoja ja asuntokohtaiset varastokomerot.
Palvelumme:Ateriapalvelu, Henkilökohtainen apu, Kuntoutuspalvelut, Vammaispalvelulain mukainen palveluasuminen