Siirry sisältöön

Porslahden Validia-talon ympäristössä on hyvät esteettömät ulkoilumaastot, ja happea on mukavaa haukata myös talon suojaisalla terassilla ja asuntojen omilla parvekkeilla.

Tervetuloa meille

Porslahden Validia-talo sijaitsee Vuosaaressa rauhallisella alueella, vehreän metsäisissä maisemissa, joissa pääsee ulkoilemaan esteettömästi. Happea on mukava haukata myös talon omalla pihalla, jossa aurinkoinen terassi kutsuu viihtymään etenkin kesäaikaan. Suojaisalla terassilla voi jutustella naapureiden kanssa tai vaikkapa nauttia omasta rauhasta kirjaa tai lehtiä lueskellen. Yhteisiä grilli-iltojakin terassilla on vietetty pitkälle syksyyn saakka.

Validialainen hoitaja.
Hoitaja 24/7
Hoitajat, Porslahden Validia-talo
Heli Pulkkinen
Yksikönpäällikkö, Porslahden Validia-talo
Validialainen hoitaja.
Päivätoiminnan ohjaajat
Päivätoiminnan ohjaaja, Porslahden Validia-talo
ma-su klo 7–21 | juhannuksen poikkeusaukioloajat: pe 21.6. klo 7-15, la 22.6. klo 7-15, su 23.6. klo 7-18

Lisätietoja ja paikkakyselyt

Pia Kajava
Aluepäällikkö, eteläinen alue

Tule töihin Porslahden Validia-taloon

Joni Muurikainen
Rekrytointikoordinaattori

Avarat ja viihtyisät tilat

Jokaisessa asunnossamme on oma parveke. Asunnot ovat esteettömiä ja viihtyisiä, ja niiden avara pohjaratkaisu mahdollistaa sen, että jokainen asukas voi varmasti sisustaa kotinsa omannäköisekseen.

Talomme alakerrassa on yhteinen ruokasalitila, jossa asukkaamme ovat pitäneet muun muassa runoiltoja. Tiloja voi varata myös yksityiseen käyttöön, vaikkapa oman lähipiirin juhliin. Alakerran yhteisten tilojen lisäksi talon kuudennessa kerroksessa on sauna, takkahuone ja iso terassimainen parveke, josta avautuvat komeat maisemat.

Validialainen hoitaja.

Tule kehittämään ammattitaitoasi mukavassa porukassa

Porslahden Validia-talo on mukavien ihmisten mukava työpaikka, jossa pääset tekemään monipuolista työtä, kehittämään ammattitaitoasi ja hyödyntämään apuvälineteknologiaa laajasti. Talossa on monen ikäisiä asukkaita ja työyhteisömme on monikulttuurinen, joten meillä tutustut myös hyvin monenlaisiin ihmisiin. Työilmapiirimme on salliva, avoin ja kehitysmyönteinen. Työkulttuuriimme kuuluu, että kokeneet kollegat neuvovat aina mielellään uusia työtovereitaan, ja lisäksi nimetty ergonomiavastaavamme opastaa sinua ergonomia-asioissa. Porslahden Validia-taloon pääsee helposti julkisilla liikennevälineillä. Omalla autolla tuleville työntekijöille on varattu runsaasti pysäköintitilaa.

Tietoa Porslahden Validia-talosta

Porslahden talo sijaitsee idyllisessä, luonnonläheisessä ympäristössä. Taloamme ympäröivät metsäiset maisemat, joissa pääsee ulkoilemaan esteettömästi.

Meiltä pääsee helposti ja nopeasti paitsi luontoon myös kaikkien palvelujen äärelle. Lähimpään ruokakauppaan on matkaa noin puoli kilometriä, ja parin kilometrin päästä löytyy ostoskeskus, jonne menevä bussi kulkee aivan talomme oven edestä. Bussi vie kätevästi myös läheiselle metroasemalle, josta hurauttaa parissa kymmenessä minuutissa Helsingin keskustaan.

Hyvät kulkuyhteydet mahdollistavat kulkemisen myös monipuolisien kuntoutuspalvelujemme ääreen kuntoutuskeskus Synapsiassa. Tarjoamme yksilöllistä, moniammatillista kuntoutusta tukemaan juuri sinun tavoitteita kuntoutuspolullasi.

Käyntiosoite

Ruusuhelmenkatu 1

00960 Helsinki

Porslahti, Vuosaari

Uusimaa

Reitti tänne

Perustiedot

Talotyyppi:Kerrostalo
Rakennusvuosi:2002. Talon yhteisiä tiloja remontoidaan vuoden 2022 aikana.
Paikkojen määrä:27
Asuntojen koko:41-42 m2
Yhteiset tilat:Ruokasali, sauna, pesukoneilla, kuivausrummulla ja -kaapeilla varustettu pyykkitupa sekä apuvälinevarasto, jossa on mahdollisuus sähköpyörätuolin lataamiseen.
Palvelumme:Ateriapalvelu, Henkilökohtainen apu, Kuntoutuspalvelut, Päivätoiminta, Vammaispalvelulain mukainen palveluasuminen