Siirry sisältöön
Muotialan Validia-talo ulkopuolelta, kerrostalo ja parvekkeita.

Muotialan esteettömässä Validia-talossa pääset osaksi yhteisöä, jossa kaikki asukkaat viettävät aktiivista elämää. Jokaisella on omat menonsa ja harrastuksensa, mutta viihdymme myös yhdessä muun muassa penkkiurheilun merkeissä.

Tervetuloa meille

Muotialan Validia-talon erikoisuus on yhteisöllinen asumispalvelu, jossa hoitajien ohjaava työote, yhteisön tuoma vertaistuki, turvallinen ympäristö ja yhdessä toimiminen tukevat nuorta ihmistä oman elämän haltuunottoon. Yhteisöllinen asumispalvelu on siirtymävaihe itsenäiseen palveluasumiseen.

Talossamme saat naapureiksesi ihmisiä, jotka viettävät aktiivista elämää. Asukkaidemme keski-ikä on nuori, joten monet muotialalaisista ovat mukana työelämässä tai käyvät opiskelemassa. Vaikka kaikilla talon asukkailla on omat harrastuksensa ja menonsa, kokoonnumme mielellämme myös yhteen esimerkiksi seuraamaan urheilukilpailuja kerhotilamme tv-ruudulta. Mukaan kisakatsomoon on tervetullut jokainen, jonka aikatauluihin se kulloinkin sopii.

Muotialan Validia-talon sauna.
Muotialan Validia-talon kalustamaton asunto.
Muotialan Validia-talon piha-alue.
Validialainen hoitaja.
Hoitajat 24/7
Hoitajat, Muotialan Validia-talo
Hanna Honkakorpi
Yksikönjohtaja, Muotialan Validia-talo

Lisätietoja ja paikkatiedustelut

Pia Kajava
Aluepäällikkö, eteläinen alue

Tule meille töihin

Muotialassa viihdytään avarissa asunnoissa

Muotialan asunnot ovat tilavia, kooltaan 41–72 neliömetriä. Isoimmissa asunnoissamme asuu mukavasti vaikkapa pariskunta tai perhe. Suurimmissa asunnoissa on myös oma sauna, ja lisäksi talossa on yhteinen sauna, joka on varustettu nousevalla lauteella ja jossa voi heittää löylyä nappia painamalla. Talosta löytyy myös yhteinen pyykkitupa.

Muotialan Validia-talossa jokainen asukas syö päivittäiset ateriat omassa kodissaan, omien toiveidensa ja mieltymystensä mukaisesti. Kokkauksessa on apuna ja tukena talomme henkilökunta, joka auttaa myös aterioiden suunnittelussa silloin, kun ideat loppuvat kesken.

Kaikissa asunnoissamme on parveke, ja viihtyisä takapihamme on osittain katettu. Takapihallamme olemme yhdessä asukkaiden ja henkilökunnan kanssa juhlistaneet muun muassa juhannusta. Meillä on myös oma kaasugrilli, jota voi käyttää sovitusti. Taloyhtiön yhteiseltä pihalta taas löytyy grillikatos, jossa järjestetään koko taloyhtiön asukkaiden tapaamisia.

Validialainen hoitaja.

Tule tekemään monipuolista työtä Muotialaan

Muotialan Validia-talossa pääset tekemään monipuolista työtä ja tutustumaan laajasti erilaisiin apuvälineisiin ja ympäristönhallintalaitteisiin. Saat työhösi kattavan perehdytyksen, ja myös asukkaamme perehdyttävät sinua mielellään esimerkiksi omien apuvälineidensä käyttöön. Olemme saaneet palautetta siitä, että meille on mukava tulla töihin uutena työntekijänä, sillä meillä asuu ja on töissä mukavia ihmisiä ja tiimiä vetää mukava palvelupäällikkö.

Tietoa Muotialan Validia-talosta

Taloa vastapäätä on kauppakeskus, jossa on suuren automarketin lisäksi myös muun muassa apteekki, pikaruokapaikkoja ja useita erikoisliikkeitä. Tampereen keskustaankin Muotialasta on matkaa vain neljä kilometriä, ja sinne pääsee kätevästi vaikkapa raitiovaunulla, jonka pysäkki on aivan talon tuntumassa.

Muotialan talosta pääsee helposti liikkumaan eri puolille Tamperetta esteettömiä kevyen liikenteen reittejä pitkin, ja onpa muuan asukkaamme lenkkeillyt sähköpyörätuolilla aina Lempäälään astikin.

Tampereen fysioterapeuttimme tarjoaa yksilöllisiä kuntoutuspalveluita vammaisille ja vammautuneille ottaen huomioon kuntoutujan tavoitteet. Fysioterapia palveluita voidaan toteuttaa eri muodoissa Tampereen Validia-talon tiloissa, allasterapiana tai asiakkaan kotona.

Käyntiosoite

Laulunmaankatu 11 A

33800 Tampere

Muotiala

Pirkanmaa

Reitti tänne

Perustiedot

Talotyyppi:Kerrostalo
Rakennusvuosi:2008
Paikkojen määrä:18
Asuntojen koko:41-72 m2
Yhteiset tilat:Kerhotila, sauna, jossa on nouseva laude ja vedenheittomahdollisuus nappia painamalla, pyykkitupa, jossa on pesukone ja kuivauskaappi, ulkoiluvälinevarasto ja osittain katettu takapiha.
Palvelumme:Ateriapalvelu, Henkilökohtainen apu, Vammaispalvelulain mukainen palveluasuminen

Rami ja Janette Isomäki muuttivat kesäkuussa uuteen kotiin Muotialan Validia-taloon.

Lue muutosta Muotialan Validia-taloon

Tamperelaiset Janette ja Rami Isomäki valmistautuvat parhaillaan kansainvälisiin pyörätuolitanssikisoihin.

Lue lisää Isomäkien valmistautumisesta

Kultaa mentiin hakemaan, ja kultaa sieltä tuli

Lue koko tarina tanssikisojen voitosta