Siirry sisältöön

Lahden Validia-talo sijaitsee kaupungin ytimessä keskellä monipuolisia palveluja ja esteettömiä ulkoilureittejä. Työntekijät viihtyvät talossamme jopa vuosikymmeniä, joten asukkaamme ehtivät tutustua heihin kunnolla.

Tervetuloa meille

Lahden esteettömässä Validia-talossa tukenasi ovat sitoutuneet, työssään viihtyvät ammattilaiset. Jotkut työntekijöistämme ovat olleet talossa sen perustamisesta lähtien, vuodesta 1984.
Koska työntekijät viihtyvät meillä pitkään, ehdit tutustua heihin kunnolla. Sinulla on talossamme myös nimetty omahoitaja.

Vietämme aikaa yhdessä esimerkiksi grillaillen mukavalla sisäpihallamme, jossa olemme myös järjestäneet ulkoilmakonsertteja. Esimerkiksi Sinfonia Lahden soittajat ovat käyneet ilahduttamassa meitä musiikillaan.

Essi Rasehorn
Yksikönpäällikkö, Lahden Validia-talo
Validialainen hoitaja.
Hoitajat 6.30-22.00
Hoitajat, Lahden Validia-talo
Soittoaika 6.30-22.00
Validialainen hoitaja.
Yöhoitaja 1
Yöhoitaja, Lahden Validia-talo
Soittoaika 22.00-6.30
Validialainen hoitaja.
Yöhoitaja 2
Yöhoitaja, Lahden Validia-talo
Soittoaika 22.00-6.30
Mary Muraguri
Sairaanhoitaja, Lahden Validia-talo
Henkilökohtaisen avun valtakunnallinen asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu
ma-su klo 7–21 | juhannuksen poikkeusaukioloajat: pe 21.6. klo 7-15, la 22.6. klo 7-15, su 23.6. klo 7-18

Fysioterapian palvelut lahden alueella

Riitta Blumén
Fysioterapeutti, Launeen Validia-talo
Lahti

Lisätietoja ja paikkatiedustelut

Tule töihin rentoon Lahden porukkaan

Lydia Jokelainen
Rekrytointikoordinaattori

Modernit kodit lähellä palveluita

Kaikki asuntomme on nykyaikaistettu, mutta talomme rakennusajankohdasta muistuttavat asuntojen isot parvekkeet ja avarat yhteistilamme, muun muassa sauna ja takkahuone. Yhteinen takkahuoneemme on remontoitu vuonna 2021.

Talomme sijaitsee aivan Lahden ydinkeskustan tuntumassa, joten kaikki tärkeät palvelut ovat lähellämme. Parin kolmensadan metrin säteellä talostamme on kaksi suurta ruokakauppaa, ja ympäristöstä löytyy runsas valikoima erilaisia ravintoloita. Torille ja elokuvateatteriin on matkaa kilometrin verran, kaupunginteatteri ja pääkirjasto löytyvät puolen kilometrin päästä.

Validialainen hoitaja.

Tule Lahden rentoon ja viihtyisään työporukkaan

Lahden Validia-talon työilmapiiristä kertoo osaltaan se, että täällä viihdytään töissä pitkään. Jotkut työntekijöistämme ovat olleet talossa sen perustamisesta saakka, vuodesta 1984. Porukkaamme on siis ehtinyt kertyä paljon osaamista. Otamme myös uudet työntekijät aina ilolla vastaan ja perehdytämme heidät huolella, jotta he tuntevat olonsa mukavaksi rennossa, välittömässä ja kansainvälisessä työyhteisössämme. Otamme mielellämme taloon myös lähihoitajaopiskelijoita oppisopimuksella. Monet oppisopimusopiskelijamme ovat jääneet opintojensa jatkoksi meille työsuhteeseen.

Tietoa Lahden Validia-talosta

Omalta viihtyisältä pihaltamme on helppo lähteä ulkoilemaan läheisille viheralueille. Lahdessa on hyvä pyörätieverkosto, jota pitkin pääsee ulkoilemaan esteettömästi vaikka ympäri kaupungin.

Käyntiosoite

Heinäkatu 1

15140 Lahti

Paavola

Päijät-Häme

Reitti tänne

Perustiedot

Talotyyppi:Kerrostalo
Rakennusvuosi:1984, yhteisiä tiloja remontoitu 2021 sekä asunnot on nykyaikaistettu.
Paikkojen määrä:46
Asuntojen koko:31-63,5 m2
Yhteiset tilat:Ruokasali, takkahuone, sauna, pyykkitupa ja harrastetila.
Palvelumme:Ateriapalvelu, Henkilökohtainen apu, Omaishoidon lomitus, Vammaispalvelulain mukainen palveluasuminen