Siirry sisältöön

Tammikuussa 2023 avatussa, vasta remontoidussa Käpylän Validia-talossa on panostettu viihtyisyyteen. Talo sijaitsee kauniissa vehreässä ympäristössä palvelujen lähellä, ja meiltä on myös hyvät julkisen liikenteen yhteydet eri puolille pääkaupunkiseutua.

Tervetuloa meille

Käpylän uuden Validia-talon tilat on remontoitu perusteellisesti asukkaitamme varten juuri ennen yksikön avaamista. Kaikki tilat ovat esteettömiä ja soveltuvat nykyaikaiseen palveluasumiseen. Talossamme on panostettu myös tilojen viihtyisyyteen.

Käpylän Validia-talossa on sekä yksiöitä että kaksioita, joista suurimmat soveltuvat hyvin pariskunnille. Viihtyisyyttä koteihin tuo myös se, että asunnot ovat pohjaratkaisuiltaan erilaisia. Kaikissa asunnoissamme on keittonurkkaus, kylpyhuone ja ranskalainen parveke tai suurempi parveke.

Validialainen hoitaja.
Hoitajat 24/7
Hoitajat, Käpylän Validia-talo
Johanna Airaksinen
Yksikönpäällikkö, Käpylän Validia-talo
Minka Laatikainen
Palvelupäällikkö, Käpylän Validia-talo
ma-su klo 7–21 | juhannuksen poikkeusaukioloajat: pe 21.6. klo 7-15, la 22.6. klo 7-15, su 23.6. klo 7-18

Lisätietoja työmahdollisuuksista

Lisätietoja ja paikkakyselyt

Pia Kajava
Aluepäällikkö, eteläinen alue

Yhteisöllisyyttä viihtyisissä tiloissa

Talomme yhteistiloihin kuuluvat ruokala ja oleskelutila, jotka on sisustettu viihtymistä varten. Yhteistiloistamme voi vaikkapa katsella tv:tä yhdessä naapureiden kanssa tai piipahtaa lukemassa päivän lehdet. Näissä tiloissa aloitamme myös asukaskahvit ja käynnistämme muutakin yhteistä vapaa-ajantoimintaa, kun asukkaamme ovat muuttaneet uusiin koteihinsa. Vapaa-ajantoiminnan suunnittelussa otamme huomioon asukkaiden toiveet, ja asukkaillamme on myös mahdollisuus osallistua päivätoimintaan noin kahden kilometrin päässä Pasilassa.

Validialainen hoitaja.

Haluaisitko sinä olla osa uutta ja ammattitaitoista Käpylän tiimiä?

Käpylän Validia-talossa pääset tekemään monipuolista ja merkityksellistä työtä vasta remontoiduissa, nykyaikaisissa tiloissa. Koska talomme on uusi, jokaisella työntekijällä on mahdollisuus vaikuttaa ratkaisevasti yhteiseen toimintakulttuuriimme. Talomme sijaitsee kauniissa, vehreässä ympäristössä, ja meiltä on hyvät julkisen liikenteen yhteydet kaikkialle pääkaupunkiseudulla. Pasilan asemalle on taloltamme matkaa noin puolitoista kilometriä.

Tietoa Käpylän Validia-talosta

Käpylän Validia-talon esteettömässä ympäristössä on helppo liikkua, ja taloltamme on hyvät julkisen liikenteen kulkuyhteydet kaikkialle pääkaupunkiseudulla. Puolentoista kilometrin päässä sijaitsevalta Pasilan asemalta pääsee helposti matkustamaan myös muualle Suomeen. Aseman yhteydessä olevasta kauppakeskuksesta löytyy palveluja ruokakaupoista apteekin ja erilaisten erikoisliikkeiden kautta kahviloihin, ravintoloihin ja elokuvateatteriin. Palveluja on toki tätäkin lähempänä taloamme: lähimpään päivittäistavarakauppaan on meiltä matkaa alle puoli kilometriä.

Talon sijainti mahdollistaa myös helpon liikkumisen kuntoutuskeskus Synapsialle, jossa tarjoamme monipuolisia kuntoutuspalveluita jo 70 vuoden kokemuksella. Ammattitaitoiset kuntoutuksen asiantuntijamme tarjoavat kuntoutuspalveluita sekä avo- että laitoismuotoisena juuri sinun tarpeille suunnitellun kuntoutuspolun mukaan.

Talon puistomainen sisäpiha tarjoaa viihtyisät puitteet ulkoilulle etenkin kesäaikaan, ja lisää vehreyttä löytyy taloa vastapäätä sijaitsevasta Käpylän liikuntapuistosta sekä radan varteen jäävästä Louhenpuistosta. Keskuspuistoon on taloltamme matkaa noin kolme kilometriä.

Käyntiosoite

Koskelantie 24

00610 Helsinki

Käpylä

Uusimaa

Reitti tänne

Perustiedot

Talotyyppi:Kerrostalo
Paikkojen määrä:43
Palvelumme:Ateriapalvelu, Henkilökohtainen apu, Kuntoutuspalvelut, Vammaispalvelulain mukainen palveluasuminen