Siirry sisältöön

Kallahden esteettömissä Validia-asunnoissa palvelut ovat saatavilla silloin, kun niitä tarvitset. Aivan talon tuntumasta löytyy iso kauppakeskus, ja viereiseltä metroasemalta pääsee kätevästi liikkumaan ympäri pääkaupunkiseutua.

Tervetuloa meille

Olemme Kallahdessa vuokralaisina kerrostalossa, jossa meillä on 11 asuntoa. Asuntomme ovat esteettömiä, tilavia ja valoisia yksiöitä, joihin lisää tilaa etenkin kesäaikaan tuo iso parveke. Lisäksi Kallahden Validia-asuntoihin kuuluu kolme satelliittiasuntoa vähän matkan päässä Aurinkolahdessa.

Yhteisöllisyyttä tuovat asukaskokoukset ja asukaskahvit. Kunnioitamme jokaisen omaa vuorokausirytmiä, ja palvelumme ovat saatavilla silloin, kun asukas niitä tarvitsee. Asukkaiden tukena on mukava, ammattitaitoinen henkilökuntamme, joka on sitoutunutta ja johon ehdit tutustua kunnolla, sillä meillä viihdytään töissä pitkään. Olemme täällä asukkaitamme varten, ja mottona työssämme on olla ihminen ihmiselle.

Validialainen hoitaja.
Hoitajat 24/7
Hoitaja, Kallahden Validia-talo
ma-su klo 7–21 | juhannuksen poikkeusaukioloajat: pe 21.6. klo 7-15, la 22.6. klo 7-15, su 23.6. klo 7-18

Lisätietoja ja paikkatiedustelut

Pia Kajava
Aluepäällikkö, eteläinen alue

Tule töihin Kallahden Validia-asuntoihin

Loistavilla kulkuyhteyksillä kuljet ympäri pääkaupunkiseutua

Kallahden Validia-asunnot sijaitsevat integroidun asumisen yksikössä, ja meillä on käytössämme taloyhtiön yhteinen kuntosali sekä tila, jota asukkaamme voivat vuokrata omaan käyttöönsä vaikkapa pieniä juhlia varten.

Meiltä on helppo liikkua kaikkialle pääkaupunkiseudulla, sillä Vuosaaren metroasema on noin sadan metrin päässä taloltamme. Lähimmät palvelut löytyvät suuresta kauppakeskuksesta, jonne meiltä on matkaa 300 metriä. Kauppakeskuksen tuntumassa on myös terveysasema, ja urheilutalolle, uimahalliin ja kulttuurikeskus Vuotalolle on taloltamme matkaa noin puoli kilometriä.

Hyvät kulkuyhteydet mahdollistavat kulkemisen monipuolisien kuntoutuspalvelujemme ääreen kuntoutuskeskus Synapsiassa. Töölössä sijaitsevassa kuntoutuskeskuksessa tarjoamme yksilöllistä, moniammatillista kuntoutusta tukemaan juuri sinun tavoitteita kuntoutuspolullasi.

Validialainen hoitaja.

Tule oppimaan joka päivä jotain uutta vammaisalalta

Toiminta talossamme rakentuu hyvälle yhteishengelle ja tekemisen meiningille, josta kertoo ehkä parhaiten se, että meillä harjoittelussa olleet opiskelijat jäävät yleensä meille ainakin keikkareiksi. Meillä on töissä sitoutunut porukka, jossa ammattitaito ja halu kehittää itseään ovat korkealla, ja pidämme tärkeänä, että työntekijöillämme on myös voimavaroja kehittämiseen. Joukossamme on ammattilaisia, joilla on hyvin erilaisia vahvuuksia laajalla kirjolla, ja monipuolisessa työssä saamme oppia myös kollegoiltamme joka päivä jotain uutta. Ajattelemme, että töissä on kiva olla, kun huumorille löytyy tilaa. Tässä mukavassa yhteisössä myös syntyy aitoja ystävyyksiä.

Tietoa Kallahden Validia-asunnoista

Taloltamme on helppo liikkua paitsi palveluiden ja harrastusten pariin myös nauttimaan luonnosta. Taloltamme pääsee esteettömiä reittejä esimerkiksi Aurinkolahden ja Kallvikin upeille rannoille ulkoilemaan merimaisemiin. Matkaa merenrantaan on meiltä hieman toista kilometriä.

Käyntiosoite

Tyynylaavantie 15 A

00980 Helsinki

Uusimaa

Reitti tänne

Perustiedot

Talotyyppi:Kerrostalo
Rakennusvuosi:2007
Paikkojen määrä:11
Asuntojen koko:45,5-47 m2
Yhteiset tilat:Integroidun asumisen yksikössä käytössämme on taloyhtiön kuntosali ja yhteinen toimintatila, jota asukkaamme voivat vuokrata.
Palvelumme:Ateriapalvelu, Henkilökohtainen apu, Kuntoutuspalvelut, Vammaispalvelulain mukainen palveluasuminen