Siirry sisältöön

Validia Oy ostaa Avustajasi Oy:n 14.9.2022 sovitulla yrityskaupalla. Yrityskaupan myötä Avustajasi Oy:n toiminta, henkilöstö ja sopimukset siirtyvät Validian hallintaan 3.10.2022. Avustajasi jatkaa kaupan jälkeen toimintaansa, kuten tähänkin asti.

”Validia on Suomen vanhin ja suurin täysin vammaispalveluihin keskittynyt yritys. Vammaisten ja vammautuneiden henkilöiden palvelutarpeet muuttuvat ja laitospalveluiden ohella kotiin vietävien ja avopalveluiden kysyntä kasvaa koko ajan. Avustajasi päätoiminta-alue on Pirkanmaa, jossa meillä on jo henkilökohtaisen avun lisäksi seitsemän asumisyksikköä sekä päivätoimintaa. Liiketoimintakaupan myötä voimme näin tarjota alueella jatkossa aiempaa laajemmin henkilökohtaisen avun palveluita. Toivotan Avustajasi Oy:n henkilökunnan ja asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi meille”, kertoo Validian liiketoimintajohtaja Tarja Salonen.

”Yhteiskunnallinen tehtävämme on tarjota ja kehittää pitkälle erikoistuneita ja toimialan laadukkaimpia vammaispalveluita. Yhteiskunnallinen tavoitteemme on rakentaa Suomea maailman parhaaksi maaksi vammaisille ja vammautuneille. Tähän matkaan kuuluu oleellisesti myös toiminnan laajentaminen sekä palvelutarjooman kautta että yritysostoin. Tänä vuonna olemme laajentaneet toimintaamme niin Pohjois-, Itä- kuin Länsi-Suomessa ja vuodenvaihteessa aukeaa uusin asumisyksikkömme Helsingin Käpylään”, kommentoi Validian toimitusjohtaja Laura Räty.

”Avustajasi perustettiin vuonna 2020 ja olen rakentanut yhtiötä määrätietoisesti oman taustani, osaamiseni ja arvojeni mukaisesti. Tavoitteenamme on ollut pyrkiä tarjoamaan laaja-alaisesti henkilökohtaisia avustajia sekä muita kotiin vietäviä asiointi- ja tukipalveluita vammaisille ja kehitysvammaisille henkilöille, omaishoitajille sekä sotaveteraaneille. Uskon, että Validian tausta ja arvomaailma sopivat meille ja yhtiö siirtyy osaaviin ja hyviin käsiin”, Avustajasi Oy:n omistaja ja toimitusjohtaja Christina Brandt sanoo.

Lisätiedot:
Tarja Salonen, liiketoimintajohtaja, henkilökohtainen apu, Validia Oy, puh. 044 744 1815, tarja.salonen@validia.fi
Christina Brandt, toimitusjohtaja, Avustajasi Oy, puh. 040 504 1032

Validia Oy tarjoaa asumis, kuntoutus-, päivätoiminnan ja henkilökohtaisen avun palveluita fyysisesti vammaisille, kehitysvammaisille ja muille toimintaesteisille tai neurologisia sairauksia sairastaville henkilöille. Valtakunnallinen Validia Oy on vastuullinen yhteiskunnallinen yritys ja osa Invalidiliitto-konsernia. www.validia.fi www.validia.fi/maailmanparasmaa