Siirry sisältöön

Moniammatillisen yksilökuntoutuksen eli laitoskuntoutuksen paikkojen määrä kasvaa kuntoutuskeskus Synapsiassa juuri valmistuneen remontin myötä 4 lisäpaikalla. Laitoskuntoutukseen varattuja paikkoja Validialla on yhteensä 17 paikkaa. Kuntoutuskeskus Synapsia tarjoaa kuntoutujalle mahdollisuuden uusimpaan kuntoutusteknologiaan ja monipuolisiin tiloihin, jotka tukevat moniammatillisen tiimin yhteistyötä ja kuntoutujan etenemistä uniikilla kuntoutuspolullaan.

Kuntoutuskeskus Synapsia on varustettu moderneilla kuntoutusvälineillä, jotka mahdollistavat jokaiselle kuntoutujalle monipuolisen, yksilöllisen kuntoutuspolun. Yhdessä kuntoutujien kanssa laaditut suunnitelmat asettavat selkeät tavoitteet ja toimenpiteet, mikä auttaa ammattilaisia tarjoamaan optimaalista tukea ja ohjausta kuntoutujille. Kuntoutusjakson aikana on myös mahdollista pohtia tarvittavia toimintakykyä tukevia apuvälineitä ja niiden muokkauksia yhdessä asiantuntijoidemme kanssa.

Monipuoliset palvelumme aina terapiatyöstä vertaiskuntoutukseen ja liikuntapainotteisiin kuntoutusjaksoihin mahdollistaa todella kokonaisvaltaisen kuntoutuksen riippumatta siitä, onko kuntoutuja vasta vammautunut vai jo pidemmän aikaa kuntoutunut. Moniammatillinen tiimityö on avainasemassa kuntoutuksessamme, jonka vuoksi kuntoutuksen ammattilaisemme tekevätkin vahvaa yhteistyötä jaksojen aikana.

Kuntoutujan käytettävissä oleva asiantuntemus

Kuntoutuskeskus Synapsian tilat tarjoavat rauhallisen ja inspiroivan ympäristön, joka kannustaa kuntoutujia omalla matkallaan. Myös hyvä sijainti lähellä Pasilan rautatieasemaa ja hyvät julkiset yhteydet tekevät saapumisesta kuntoutuskeskukselle helppoa, saapui kuntoutuja sitten mistäpäin Suomea tahansa julkisilla tai omalla autolla. Moniammatillista yksilökuntoutusta tarjoamme Helsingissä, mutta avomuotoista fysioterapiaa tarjoamme Helsingin lisäksi Tampereella, Turussa ja Jyväskylässä.

Kuntoutuskeskus Synapsian moderni teknologia ja monipuoliset tilat yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa luovat erinomaiset edellytykset monipuoliselle ja yksilölliselle kuntoutukselle.