Siirry sisältöön
Tuoman Mänttäri

Varatuomari Tuomas Mänttäri on nimitetty 2.1.2024 alkaen Validian työsuhdejohtajaksi. Hän siirtyy tehtävään Hyvinvointiala HALI ry:stä, jossa hän on toiminut työmarkkinajohtajana vuodesta 2017 ja vastannut mm. työmarkkina-asioiden neuvottelutoiminnasta. Tuomaksella on erittäin pitkä ja vahva kokemus sosiaali- ja terveystoimialalta sekä johtotehtävistä työnantajaliitoista. Tuomas raportoi tehtävässään henkilöstöjohtaja Sari Souranmaalle.

”Tuomas tuo meille vahvaa työsuhdeosaamista sekä laajan yhteiskunnallisen verkoston. Hän on ollut pitkään näköalapaikalla kehittämässä suomalaisia työmarkkinoita. Hänen pääasialliset tehtävänsä Validiassa ovat kehittää ja kouluttaa työsuhdeasioiden hoitamista työarjessa, syventää luottamus- ja työsuojelutoimintaa sekä liittoyhteistyötä. Toivotamme Tuomaksen erittäin tervetulleeksi yhtiöön”, kertoo henkilöstöjohtaja Sari Souranmaa.

”On hienoa päästä tekemään asioita uudesta näkökulmasta, kun siirryn liittotason tehtävistä käytännön ruohonjuuritason työhön Validiaan.  Olen innolla vahvistamassa Validian roolia vammaispalveluiden suunnannäyttäjänä ja rakentamassa työntekijöiden työssä viihtymistä tukevaa johtamista”, toteaa Tuomas Mänttäri.