Siirry sisältöön
Margit Overmyer

Margit Overmyer aloittaa Validian terveydenhuollon palveluista vastaavana johtajana 26.8.2024. Margit on työskennellyt vastaavassa roolissa Validialla 2022-2023. Hänellä on myös aikaisempaa kokemusta Validialta.

Margit Overmyer on lastenneurologian erikoislääkäri, joka on lähes 20 vuotta työskennellyt lastenneurologian parissa. Kuntoutuksen ylilääkärinä hän on toiminut hyvinvointialueella ja yliopistosairaalassa. Margitilla on merkittävää kokemusta ulkomailtakin, esim. Ruotsin Rett-keskuksesta ja USA:ssa Cleveland Clinic -epilepsiayksiköstä.

Margitin erityisenä kiinnostuksen kohteena ovat toimintakyvyn arviot, moniammatillinen kuntoutus sekä kuntoutuksen toteutuminen yksilön omassa sosiaalisessa ympäristössä. ”Arki kuntouttaa” on tärkeä johtotähti Margitille lääkärin työssä. Validialla asiakkaiden laaja-alainen palvelupaketti tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden edistää asiakkaiden arjen kuntoutumisen mahdollisuuksia. 

Margitille on äärimmäisen tärkeää edistää ja kehittää Validian sisäistä yhteistyötä ja hyvien käytäntöjen jakamista yli liiketoimintarajojen: tekemällä tiivistä yhteistyötä asumisyksikköjen, henkilökohtaisen avun  ja kuntoutuksen kesken toimimme asiakkaidemme parhaaksi.

Margitin tehtäviin kuuluu mm. Validian lääkehoitoon liittyvien linjausten ja päätösten tekeminen. Hän hyväksyy vastuusairaanhoitajan valmistelemat lääkeluvat sekä yhtiö-/yksikkötasolla lääkehoitosuunnitelmat, toimii IMO-työryhmän jäsenenä. Kuntoutuksessa hän toteuttaa asiakasvastaanottotoimintaa. Margit osallistuu myös Validia kehittämistyöhön ja asiantuntijuuden kehittämiseen omasta ammatillisesta näkökulmastaan katsoen.