Siirry sisältöön

Tarja Salonen Validian liiketoimintajohtajaksi vastuualueenaan henkilökohtaisen avun valtakunnalliset palvelut

Tarja Salonen, DI, on nimitetty 1.9.2022 alkaen Validian liiketoimintajohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Hän vastaa jatkossa valtakunnallisesti henkilökohtaisen avun palveluista. Tarja Salonen siirtyy Validiaan FCG:ltä, jossa hän on toiminut vuodesta 2017 eri tehtävissä, viimeksi konsernin myyntijohtajana ja johtoryhmän jäsenenä.

”Tulen Validiaan äärimmäisen innostuneena ja avoimin mielin. Liiketoiminnan johtamisen ohella minulle tuttua ovat monenlaiset yritysjärjestelyt sekä laajat kehitys- ja muutosprojektit, joihin liittyy prosessien ja laadun kehitystä, palveluiden tuotteistusta, erilaista toiminnan modernisointia tietojärjestelmien käyttöönottoineen sekä myynti- ja asiakkuustyötä. FCG:ssä olen ollut rakentamassa palveluita ja asiakaslähtöistä toimintamallia mm. kunnille sekä uusille hyvinvointialueille. Keikkatyön bisneslogiikka puolestaan tuli tutuksi Semantixilla käännös- ja tulkkipalveluita johtaessani. Sote-maailmaan olen perehtynyt sitten enemmän erilaisten luottamustehtävien, mm. Keusoten ja Nurmijärven kunnan valtuuston, hallituksen sekä sosiaali- ja terveyslautakunnan, kautta”, kertoo Tarja Salonen.

”Toivotan Tarjan vilpittömästi tervetulleeksi meidän validialisten joukkoon. Uskon, että Tarja vahvistaa hyvin johtoryhmäämme. Hänellä on myynti- ja asiakkuustehtävien lisäksi pitkä ja erittäin monipuolinen kokemus kunnille tuotettavista palveluista sekä liiketoiminnan kehittämisestä ja johtamisesta. Hän on erittäin sopiva henkilö jatkamaan Satu Virtasen aloittamaa työtä ja rakentamaan strategiamme mukaisesti henkilökohtaisesta avusta yhtiölle entistä merkittävämpää tukijalkaa asumisen ja kuntoutuksen palveluiden rinnalle”, toteaa toimitusjohtaja Laura Räty.

”Sote toimialana kiinnostaa, sillä koen äärimmäisen tärkeäksi ja kiinnostavaksi työskennellä sellaisten asioiden parissa, joilla on yhteiskunnallista merkitystä ja jotka tulevat lähelle ihmistä. Myös Invalidiliitto omistajana ja sen tuoma arvopohja sekä Validian strategia rakentaa Suomesta maailman paras maa vammaisille ja vammautuneille koskettavat minua. 

Vapaa-aikani kuluu pitkälti mieheni kanssa omakotitalon ja kesämökin peruspuuhissa. Lisäksi harrastan klassista laulua. Ikääntyneet vanhempani asuvat meitä lähellä ja ovat myös tärkeä osa elämää ja arkea. Odotan innolla validialaisten kohtaamisia ympäri Suomea ja että pääsemme yhdessä viemään asioita eteenpäin”, Salonen jatkaa.

Lisätietoja:

Validia Oy, toimitusjohtaja Laura Räty, puh. 040 522 6845laura.raty@validia.fi