Siirry sisältöön

Esteetön Tumpin Validia-talo sijaitsee Hervannassa kaikkien keskeisten palvelujen äärellä, ja aivan talomme tuntumasta kulkeva raitiovaunu vie tarvittaessa kätevästi Tampereen keskustaan.

Tervetuloa meille

Tumpin Validia-talo on viihtyisä, avara ja valoisa. Asuntomme sijaitsevat kerrostalossa, jossa on myös muita vuokralaisia. Saat apua henkilökunnaltamme ympäri vuorokauden, mutta kukaan ei tule sinun kotiisi lupaa kysymättä ja ennalta ilmoittamatta. Talon henkilökunnassa on vain vähän vaihtuvuutta, joten opit myös tuntemaan hyvin työntekijät, jotka luonasi käyvät.

Tumpin Validia-talo ulkoapäin.
Tumpin Validia-talon asunnon kalustettu parveke.
Validialainen hoitaja.
Hoitajat 24/7
Hoitajat 24/7, Tumpin Validia-talo
Anu Kivinen
Palvelupäällikkö, Tumpin Validia-talo
ma-su klo 7–21 | juhannuksen poikkeusaukioloajat: pe 21.6. klo 7-15, la 22.6. klo 7-15, su 23.6. klo 7-18

Lisätietoja ja paikkakyselyt

Pia Kajava
Aluepäällikkö, eteläinen alue

Tule meille töihin

Itsenäistä elämää hyvien palveluiden läheisyydessä

Arki meillä on järjestetty niin, että se on kaikkien kannalta mahdollisimman sujuvaa. Jokainen asukkaamme elää omassa rytmissään ja päättää itse esimerkiksi, milloin noustaan ylös ja milloin kokataan. Myös saunapäivän voi päättää itse, sillä jokaisella asukkaallamme on oma sauna. Kaikissa asunnoissa on lisäksi lasitetut parvekkeet.

Koska kaikki asukkaamme viettävät itsenäistä elämää omassa tahdissaan, yhteinen toimintamme on hyvin vapaamuotoista ja ideat syntyvät hetkessä. Etenkin kesäaikaan asukkaamme viihtyvät usein takapihallamme, josta löytyy helteisinäkin päivinä vilpoisia siimeksiä. Kun meitä on isompi porukka koolla pihalla, musiikkia harrastavat asukkaamme saattavat ilahduttaa meitä musisoinnillaan. Toisinaan innostumme myös pitämän lettukestejä tai paistamaan makkaraa.

Talomme sijaitsee Hervannassa runsaiden palvelujen läheisyydessä. Lähin ruokakauppa ja terveysasema löytyvät noin 300 metrin päästä talostamme, ja heti niiden vieressä on kauppakeskus, jossa voi vaikkapa viivähtää kahvilassa herkuttelemassa. Hervannassa on myös hyvät harrastusmahdollisuudet.

Tampereen fysioterapeutti palvelee myös Tumpin Validia-talon asukkaita. Fysioterapeutti toteuttaa fysioterapiaa eri muodoissa Tampereen Validia-talon tiloissa, allasterapiana tai asiakkaan kotona.

Validialainen hoitaja.

Tule töihin hyvien kulkuyhteyksien päähän Hervantaan

Joukkoomme on helppo liittyä, sillä työyhteisössämme on välitön, avoin ja iloinen tunnelma. Meillä jokainen saa olla aidosti oma itsensä, ja puhallamme aina yhteen hiileen ja autamme toinen toistamme. Jos ongelmia ilmenee, ne puhutaan heti auki. Meillä tutustut hyvin sekä työkavereihin että mukaviin asukkaisiimme, sillä talossa on vain 13 asuntoa ja työyhteisömme on pieni, minkä lisäsi vaihtuvuus henkilökunnassa on vähäistä. Joukossamme on sekä kokeneita konkareita että vasta alalle tulleita hoitajia, ja tämä tuo työhön monipuolista ja monialaistakin osaamista, vankkaa ammatti-taitoa ja päivitettyjä hoitokäytänteitä. Hoiva-alan töiden lisäksi talossamme on työpaikkoja myös tukitoimintojen puolella, ja näihin tehtäviin voit työllistyä ilman sosiaali- tai terveysalan tutkintoakin.

Tietoa Tumpin Validia-talosta

Tumpin Validia-talon ympäristössä on helppo liikkua esteettömiä kulkuväyliä pitkin, ja talolta pääsee kätevästi Tampereen keskustaan vaikkapa raitiovaunulla, jonka pysäkki on 50 metrin päässä ulko-oveltamme. Yhtä läheltä taloa liikennöivät myös lukuisat bussit. Matkaa Tampereen ydinkeskustaan on noin 8 kilometriä.

Taloltamme on helppo siirtyä myös luonnon rauhaan. Ympäristömme on puistomaista, ja vähän matkan päästä pihastamme lähtee esteetön luontopolku. Etenkin kesäkuumalla kivoja lenkkeilykohteita ovat myös Suolijärven ja Ahvenisjärven rannat vilvoittavine tuulineen.

Käyntiosoite

Tumppi 1 A 7

33720 Tampere

Hervanta

Pirkanmaa

Reitti tänne

Perustiedot

Talotyyppi:Kerrostalo
Rakennusvuosi:2004
Paikkojen määrä:13
Asuntojen koko:55-64,5 m2
Yhteiset tilat:300 metrin päässä sijaitsevan Hervannan Validia-tilan yhteiset tilat ovat sopimuksen mukaan käytössämme.
Palvelumme:Henkilökohtainen apu, Kuntoutuspalvelut, Vammaispalvelulain mukainen palveluasuminen