Siirry sisältöön

Nykyaikaisen Toppilansalmen Validia-talon tilat vastaavat tämän päivän palveluasumisen tarpeita. Talomme sijaitsee merellisessä ympäristössä uudella asuinalueella, jossa lähellä ovat sekä palvelut että luonto. 

Tervetuloa meille

Vuonna 2017 valmistuneessa Toppilansalmen Validia-talossa on esteettömät, nykyaikaiset tilat, jotka vastaavat tämän päivän palveluasumisen tarpeita. Asunnot ovat avaria, ja jokaisessa asunnossamme on myös oma parveke tai terassi. 

Kunnioitamme jokaisen oman kodin rauhaa, mutta halutessaan asukkaamme voivat osallistua talossa järjestettyyn viriketoimintaan ja 10 kilometrin päässä Oulussa pidettävään päivätoimintaan, jossa meiltä käykin vakiintunut porukka. Pienessä talossamme asukkaat tutustuvat muutenkin hyvin sekä toisiinsa että henkilökuntaan. 

Validialainen hoitaja.
Hoitajat 24/7
Hoitajat, Toppilansalmen Validia-talo
Katri Siltakoski
Yksikönpäällikkö, Toppilansalmen Validia-talo
Validialainen hoitaja.
Päivätoiminnan ohjaaja
Päivätoiminnan ohjaaja, Toppilansalmen Validia-talo
ma-su klo 7–21 | juhannuksen poikkeusaukioloajat: pe 21.6. klo 7-15, la 22.6. klo 7-15, su 23.6. klo 7-18

Ota yhteyttä kysyäksesi lisätietoja Validian palveluista alueellasi

Eija Kosunen
Eija Kosunen
Aluepäällikkö, Läntinen alue
Uudet asiakkuudet

Tuukko nää meille töihin?

Joni Muurikainen
Rekrytointikoordinaattori

Yhteisöllisiä tiloja ja monipuolista viriketoimintaa

Oman talomme viriketoiminnassa olemme muun muassa askarrelleet, leiponeet, maalanneet, katsoneet elokuvia ja kuunnelleet musiikkia. Asukkaiden toiveet ovat keskeisessä roolissa viriketoiminnan suunnittelussa, ja viriketoiminnassamme huomioimme myös vuoden juhlapyhät.

Meillä käy lisäksi toisinaan vieraina seurakunnan edustajia ja opiskelijoita, jotka järjestävät taloon omaa ohjelmaansa. Erityisen suosittuja vieraita talossamme ovat kaverikoirat.

Talostamme löytyy yhteisötila yhteiseen oleskeluun, minkä lisäksi meillä on markiiseilla katettu terassi, jossa voi vaikkapa ruokailla ja grillailla kesäisin. Etelään avautuva terassimme tarjoaa mukavat puitteet myös vapaamuotoiselle seurustelulle ja naapureiden tapaamiselle.

Validialainen hoitaja.

Tule osaksi nuorekasta työyhteisöä

Toppilansalmen Validia-talo sijaitsee merellisessä ympäristössä uudella asuinalueella, ja läheltä löytyy muun muassa Nallikarin luonnonkaunis ulkoilualue, jossa pääsee ulkoilemaan esteettömästi. Nuorekkaassa työyhteisössämme on hyvä ilmapiiri, jossa asioista puhutaan avoimesti. Sekä uudet työntekijät että keikkarit otetaan meillä aina lämpimästi vastaan, ja työn organisoinnissa huomioidaan tasapuolisuus. Työ meillä on monipuolista, ja tarjoamme työntekijöille myös mahdollisuuden kehittää omaa osaamistaan mielenkiinnonkohteidensa pohjalta. Suhtaudumme koulutukseen aina myönteisesti.

Tietoa Toppilansalmen Validia-talosta

Toppilansalmen Validia-talo sijaitsee merellisessä ympäristössä uudella asuinalueella, ja läheltä löytyy muun muassa Nallikarin luonnonkaunis ulkoilualue, jossa pääsee ulkoilemaan esteettömästi.

Lähimpiin ruokakauppoihin on taloltamme matkaa muutama sata metriä, ja samalta alueelta kauppojen kanssa löytyvät myös muun muassa pizzeria, kampaamo ja apteekki.

Käyntiosoite

Höyrymyllyntie 5

90520 Oulu

Toppilansalmi

Pohjois-Pohjanmaa

Reitti tänne

Perustiedot

Talotyyppi:Pienkerrostalo
Rakennusvuosi:2017
Paikkojen määrä:17
Asuntojen koko:38 m2
Yhteiset tilat:Yhteisötila oleskeluun ja yhteiseen toimintaan, pesutupa ja saunaosasto sekä apuvälinevarasto, jossa on pesupaikka.
Palvelumme:Ateriapalvelu, Henkilökohtainen apu, Vammaispalvelulain mukainen palveluasuminen