Siirry sisältöön

Tammelan esteettömissä Validia-asunnoissa vietät itsenäistä elämää runsaiden harrastus- ja ajanvietemahdollisuuksien keskellä.

Tervetuloa meille

Tammelan Validia-asunnoissa arjen rutiinit aamuheräämisistä ja ruoanlaitosta lähtien suunnitellaan ja toteutetaan kunkin asukkaan elämänrytmin mukaan. Asukkaanamme opit tuntemaan henkilökuntamme hyvin. Meillä on töissä rempseitä, huumorintajuisia ihmisiä, joiden kanssa yhteiselo on mukavaa ja mutkatonta.

Tammelan Validia-asuntojen yhteistila.
Tammelan Validia-asuntojen kalustettu asunto.
Tammelan Validia-asuntojen kalustettu asunto.
Validialainen hoitaja.
Hoitajat 24/7
Hoitajat, Tammelan Validia-asunnot
Anu Kivinen
Anu Kivinen
Palvelupäällikkö, Tammelan Validia-asunnot

Lisätietoja ja paikkatiedustelut

Pia Kajava
Aluepäällikkö, eteläinen alue

Tule meille töihin

Mukavassa pihapiirissä grillaillaan ja tutustutaan naapureihin

Asuntomme sijaitsevat luhtitaloissa ja kerrostalossa neljän talon taloyhtiössä. Validialla on taloyhtiössä yhteensä 10 asuntoa, joissa kaikissa on sauna sekä oma piha tai iso parveke. Talolla on myös yhteinen piha-alue, jossa meillä on mahdollisuus grillailla ja keksiä muuta mukavaa yhteistä tekemistä kesäaikaan.

Halutessasi tutustut pihapiirissämme myös muihin ihmisiin kuin meihin validialaisiin, sillä samassa taloyhtiössä asuu monenlaisia, monen ikäisiä vuokralaisia. Naapureinamme on muun muassa paljon lapsiperheitä – ja koiria, jotka tekevät mielellään tuttavuutta halukkaiden kanssa.

Taloyhtiössämme on yhteinen kerhohuone, jota asukkaat voivat varata halutessaan varata omiin tilaisuuksiinsa.

Validialainen hoitaja.

Tule Tammelan rentoon ja huumorintajuiseen työyhteisöön

Tammelan tiimiä vetää helposti lähestyttävä palvelupäällikkö. Kulttuuriimme kuuluu, että kaveria autetaan aina tarvittaessa. Sekin on meillä itsestään selvää, että kaikesta voi ja saa puhua. Myös mahdolliset ikävät asiat jutellaan yhdessä läpi. Tammelan talon tunnelmasta kertoo ehkä parhaiten se, että työntekijöidemme kuulee usein toteavan, että töihin on mukava tulla. Töihin Tammelaan on myös helppo tulla, sillä talo sijaitsee keskeisellä paikalla, hyvien julkisen liikenteen yhteyksien äärellä. Työntekijöiden omille autoillekin on varattu maksutonta parkkitilaa.

Tietoa Tammelan Validia-asunnoista

Meiltä on helppo lähteä harrastuksiin ja vapaa-ajanvietteisiin, sillä talo sijaitsee keskeisellä paikalla Tammelan eläväisessä kaupunginosassa. Lähimpään ruokakauppaan ja tunnelmalliselle Tammelantorille on matkaa noin 400 metriä. Musiikin ystäville lähikortteleissa on tarjolla runsaasti vaihtoehtoja: Tullikamarille on matkaa noin 750 metriä ja Tampere-talolle 950 metriä. Kaupin esteettömät ulkoilumaastot taas löytyvät noin kahden kilometrin päästä.

Kaupungin suuriin teattereihin ja muihin ydinkeskustan rientoihin pääsee helposti bussilla, ja uusi raitiovaunulinjakin liikennöi aivan talon vierestä. Tammelan Validia-talolta on hyvät julkisen liikenteen kulkuyhteydet myös Tampereen muihin kolkkiin.

Tampereen fysioterapeuttimme tarjoaa ammattitaitoisia ja yksilöllisiä kuntoutuspalveluita vammaisille ja vammautuneille ottaen huomioon kuntoutujan lyhyen ja pitkän ajan tavoitteet. Fysioterapia palveluita voidaan toteuttaa eri muodoissa Tampereen Validia-talon tiloissa, allasterapiana tai asiakkaan kotona.

Käyntiosoite

Väinölänkatu 23 A 4

33500 Tampere

Tammela

Pirkanmaa

Reitti tänne

Perustiedot

Talotyyppi:Luhtitalo, kerrostalo
Rakennusvuosi:2004
Paikkojen määrä:10
Asuntojen koko:43-63 m2
Yhteiset tilat:Integroidun asumisen yksikössä käytössämme on pyykkitupa, jossa on pesukone, kuivausrumpu ja kuivaushuone.
Palvelumme:Ateriapalvelu, Henkilökohtainen apu, Kuntoutuspalvelut, Vammaispalvelulain mukainen palveluasuminen