Siirry sisältöön

Seinäjoen Validia-talossa asukkaiden ja henkilökunnan yhdessäolo on mukavaa ja mutkatonta. Esteettömässä talossamme asut tilavassa yksiössä, ja lähiympäristöstämme löytyvät sekä ruokakauppa että esteettömät ulkoilumaastot.

Tervetuloa meille

Seinäjoen Validia-talo on mukavan kokoinen yksikkö, jossa asukkaat ja henkilökunta tuntevat toisensa hyvin. Yhdessäolomme on mutkatonta, ja juttelemme luontevasti kaikenlaisista asioista.  

Teemme myös oppilaitosyhteistyötä paikallisen lähihoitajakoulun kanssa. Opiskelijat tulevat meille viettämään aikaa asukkaidemme kanssa ja järjestävät heille monenlaista tekemistä. Me validialaiset opastamme puolestamme opiskelijoita vammaisuuden kohtaamiseen liittyvissä asioissa. Samalla asukkaat pääsevät tutustumaan nuoriin, jotka kenties vielä joskus liittyvät porukkaamme työntekijöinä. 

Validialainen hoitaja.
Hoitajat 24/7
Hoitajat, Seinäjoen Validia-talo
Tanja Eskola
Yksikönpäällikkö, Seinäjoen Validia-talo
ma-su klo 7–21 | juhannuksen poikkeusaukioloajat: pe 21.6. klo 7-15, la 22.6. klo 7-15, su 23.6. klo 7-18

Lisätietoja alueesi palveluista ja paikkakyselyt

Eija Kosunen
Eija Kosunen
Aluepäällikkö, Läntinen alue
Uudet asiakkuudet

Tule töihin Seinäjoen Validia-taloon

Esteettömät tilat tukemassa itsenäistä toimintaa

Kaikki tilamme ovat esteettömiä. Tilavien yksiöidemme keittiöissä on ruoanlaittoa helpottamassa säädettävät tasot, ja jokaisella asukkaalla on kodissaan oma parveke. Kylpyhuoneista löytyy pesukoneliitäntä, mutta pyykkiä voi pestä myös talon yhteisessä pyykkituvassa. Saunamme lämpiää asukkaiden kanssa sovittuina saunapäivinä. Yhteisiin tiloihimme kuuluvat lisäksi kuntosali, ruokasali ja olohuone, jossa voi käyttää tietokonetta ja katsoa tv:tä yhdessä naapureiden kanssa.

Pihaltamme pääsee ulkoilemaan esteettömiä reittejä pitkin muun muassa esteettömälle laavulle. Etenkin kesäaikaan ulkoilmasta on mukava nauttia myös omalla pihallamme, joka on varustettu terassilla ja sähkögrillillä.

Validialainen hoitaja.

Töihin Seinäjoen Validia-taloon? 

Seinäjoen Validia-talossa pääset tekemään ihmisläheistä työtä porukassa, jossa ilmapiiri on mukava ja mutkaton. Talossamme on vain 21 asuntoa, joten tutustut nopeasti sekä asukkaisiimme että työtovereihisi. Työkulttuurimme on keskusteleva, ja meillä jokaisella on tilaisuus saada äänensä kuuluviin.

Lähihoitaja Jarno: ”Niin mukavaa, ettei tunnu työltä ollenkaan”

Jarno työskentelee lähihoitajana Seinäjoen Validia-talossa. Hän on päätynyt uralle oppisopimuksen kautta. Työni on niin mukavaa, että välillä tuntuu kuin ei töissä olisikaan.

Tietoa Seinäjoen Validia-talosta

Lähimpään ruokakauppaan on meiltä matkaa puolisen kilometriä. Puolen kilometrin päässä sijaitsee myös kohtaamispaikka Toimintojentalo, jonka yhteydessä on kahvila. Lisää kauppoja, kahviloita, ravintoloita ja muita palveluja löytyy Seinäjoen keskustasta, jonne on meiltä matkaa kolmisen kilometriä. Keskustan tuntumassa ovat myös muun muassa uimahalli ja keilahalli.

Käyntiosoite

Tervasviita 6 B

60150 Seinäjoki

Kivistö

Etelä-Pohjanmaa

Reitti tänne

Perustiedot

Talotyyppi:Kerrostalo
Rakennusvuosi:2013
Paikkojen määrä:21
Asuntojen koko:40-41 m2
Yhteiset tilat:ruokailusali, tv:llä ja tietokoneella varustettu olohuone, keittiö, kuntoilu-/kerhohuone, sauna, pyykkitupa, jossa on pesukoneita, kuivausrumpuja ja mankeli, apuvälinevarasto, jossa voi ladata pyörätuolia, sekä sisäpiha ja terassi sähkögrilleineen.
Palvelumme:Ateriapalvelu, Vammaispalvelulain mukainen palveluasuminen