Siirry sisältöön

Porin Validia-talo sijaitsee keskeisellä paikalla, jossa lähellä ovat kaikki kaupungin keskustan palvelut, harrastusmahdollisuudet ja kulttuuritarjonta. Myös omassa talossamme on paljon toimintaa.

Tervetuloa meille

Porin esteettömän Validia-talon parhaisiin puoliin kuuluu sen sijainti: olemme aivan kaupungin ytimessä, lähellä kävelykatua. Maasto on tasainen ja helppokulkuinen. Kaikki keskeiset palvelut ja harrastusmahdollisuudet ovat siis lähellä, mutta myös omassa virkeässä ja eläväisessä talossamme on paljon toimintaa, ja saman katon alta löytyvät sekä päivätoiminta että henkilökohtaisen avun toimipiste.

Porin Validia-talon asunnon kalustettu makuuhuone.
Porin Validia-tlalon yhteistila, missä iso pöytä ja tuoleja.
Ilmakuva Porin Validia-talosta
Validialainen hoitaja.
Hoitajat 24/7
Hoitajat, Porin Validia-talo
Marja Laakso
Yksikönpäällikkö, Porin Validia-talo
Validialainen hoitaja.
Päivätoiminnan ohjaaja
Päivätoiminnan ohjaaja, Porin Validia-talo
ma-su klo 7–21 | juhannuksen poikkeusaukioloajat: pe 21.6. klo 7-15, la 22.6. klo 7-15, su 23.6. klo 7-18

Lisätietoja ja paikkatiedustelut

Eija Kosunen
Eija Kosunen
Aluepäällikkö, Läntinen alue
Uudet asiakkuudet

Tule töihin Porin Validia-taloon

Joni Muurikainen
Rekrytointikoordinaattori
Kaksi asiakasta ulkoilemassa

Tule mukaan kuntouttavaan päivätoimintaan

Kuntouttavassa päivätoiminnassamme on muun muassa tehty elokuvia ja retkeilty eri puolilla, minkä lisäksi viriketoiminta ja yhteiset harrastushetket ovat luonteva osa arkeamme.

Yhteistä ajanviettoa ja koirakavereita

Kesäaikaan harrastamme pihapelejä frisbeegolfista petankkiin, ja grillimmekin lämpiää usein. Aktiivinen asukasyhdistyksemme järjestää erilaisia retkiä, ja joka kesä pidämme myös kesäjuhlan, jonka ohjelmassa on musiikkia, laulua, soittoa ja makkaranpaistoa. Syksyllä taas vietämme perinteistä syyskekrijuhlaa, ja onpa talossa järjestetty erilaisia maisteluiltojakin. Mukava henkilökuntamme ilahduttaa lisäksi asukkaitamme erilaisilla arjen tempauksilla. Esimerkiksi valtakunnallisen unelmien työpäivän kunniaksi pukeuduimme naamiaisasuihin, ja asukkaita auttoivat arjessa niin Marie Antoinette, Tanhupallo kuin erilaiset eläinhahmotkin.

Vieraitakin kutsumme taloon mielellämme. Koirakaverit ovat meillä aina suosittuja vieraita, ja muun muassa Pori Sinfonietan trumpetisti ja seurakunnan saksofonisti ovat ilahduttaneet meitä soitollaan. Talollamme on lisäksi aktiivista oppilaitosyhteistyötä. Opiskelijat ovat käyneet meillä esimerkiksi pitämässä erilaisia teemapäiviä, joihin on kuulunut niin askartelua kuin manikyyrejä ja hierontojakin. Porin kaupungin hankkeessa pääsimme myös tutustumaan nuorten kanssa virtuaalilaseihin, joiden avulla siirryimme Yyterin hiekkarannoille.

Asukkaidemme yhteisessä käytössä ovat avara ja valoisa ruokasali, kabinetti, kuntosali ja saunaosasto sekä iltaisin ja viikonloppuisin päivätoiminnan tila. Ruokasali ja kabinetti on varustettu ilmalämpöpumpulla, joka viilentää tilat mukavasti kesähelteillä. Näissä yhteisissä tiloissamme voi vaikkapa lukea päivän lehdet tai katsella televisiota yhdessä naapureiden kanssa. Kaikissa asumiskerroksissamme on isot kerrosparvekkeet, ja piha-alueemme grillikatos on infrapunalämmittimien ansiosta käytössä pitkälle syksyyn. Kesäiseen aikaan useat pihakalusteryhmämme houkuttelevat nauttimaan auringosta.

Validialainen hoitaja.

Koe yhteishenki ja tuki Porin työporukassa

Työyhteisömme hyvä henki herättää usein huomiota uusissa työtekijöissä ja opiskelijoissa. Olemme saaneet kiitosta siitä, kuinka hyvin uudet ihmiset otetaan vastaan ja perehdytetään yhteisössämme. Meille on itsestäänselvyys, että kaikki auttavat ja neuvovat mielellään uusia työkavereita. Työ Porin Validia-talossa on monipuolista, ja keksimme mielellämme monenlaista ajanvietettä mukavien asukkaidemme kanssa. Ja meillä myös työntekijöiden hyvinvoinnista pidetään huolta.

Tietoa Porin Validia-talosta

Porin Validia-talo sijaitsee lähellä kaikkia kaupungin keskustan rientoja; meiltä on helppo lähteä vaikkapa elokuviin, teatteriin tai harrastamaan penkkiurheilua. Porissa on hyvät esteettömät kulkureitit, minkä lisäksi talomme vierestä kulkee palveluauto. Ja silloin kun kaupungin hulinat eivät kiinnosta, taloltamme voi suunnata läheisille vehreille puistoalueille virkistäytymään. Viehättävälle Kirjurinluodollekin on matkaa vain parin kilometrin verran.

Lähimpään ruokakauppaan on meiltä matkaa noin 300 metriä, ja yhtä lähellä ovat myös lähin kioski ja pakkiautomaatti. Puolen kilometrin päästä löytyvän kävelykadun varrella on palveluja apteekista pankkeihin ja erilaisiin ravintoloihin.

Käyntiosoite

Uusikoivistontie 38

28130 Pori

Keskusta

Satakunta

Reitti tänne

Perustiedot

Talotyyppi:Kerrostalo
Rakennusvuosi:1978. Talon alin kerros on remontoitu 2008-2009, ja asuntoja on remontoitu joustavasti 2000-luvulla.
Paikkojen määrä:42
Asuntojen koko:32-32,5 m2
Yhteiset tilat:Ruokasali, kerho- ja takkahuoneet, kuntosali, saunatilat sekä piha-alue grillikatoksineen.
Palvelumme:Ateriapalvelu, Henkilökohtainen apu, Omaishoidon lomitus, Päivätoiminta, Vammaispalvelulain mukainen palveluasuminen