Siirry sisältöön

Poltinahon esteetön Validia-talo sijaitsee ainutlaatuisissa maisemissa vanhalla kasarmialueella. Kauniin rakennuksemme viihtyisässä pihapiirissä tutustut monenlaisiin naapureihin.

Tervetuloa meille

Poltinahon Validia-talossa yhdistyvät nykyaikainen asuminen ja tunnelmallinen historiallinen miljöö. Vuonna 2010 valmistunut kaunis talomme sijaitsee vanhalla kasarmialueella kivenheiton päässä Hämeenlinnan ydinkeskustasta.

Poltinahon Validia-talon ruokatila.
Validialainen hoitaja.
Hoitajat 24/7
Hoitajat, Poltinahon Validia-talo
Annukka Norokorpi
Yksikönpäällikkö, Poltinahon Validia-talo
Jutta Nieminen
Sairaanhoitaja, Poltinahon Validia-talo
ma-su klo 7–21 | juhannuksen poikkeusaukioloajat: pe 21.6. klo 7-15, la 22.6. klo 7-15, su 23.6. klo 7-18

Lisätietoja ja paikkatiedustelut

Pia Kajava
Aluepäällikkö, eteläinen alue

Tule meille töihin

Yhteisöllisessä talossa tutustu ja vietät aikaa naapureiden kanssa

Samassa talossa on Validian asuntojen lisäksi myös seniori- ja muita vuokra-asuntoja. Yhteisöllisen talon asukkailla on tapana kokoontua muun muassa kahvittelemaan ja viettämään illanistujaisia huvitilassa kauniilla sisäpihallamme, joten tutustut talon pihapiirissä helposti monenlaisiin naapureihin. Validialaisilla on sisäpihalla myös oma iso terassi kesäkeittiöineen, ja siellä viihdymme kesäaikaan yhdessä grillaillen ja lettuja paistaen.

Kaikki Validian asunnot ovat samassa rapussa, josta löytyy sekä yksiöitä että kaksioita. Näistä suurimmat sopivat pariskunnille tai perheille. Jokaisessa asunnossamme on joko terassi, parveke tai ranskalainen parveke, joten happea pääsee halutessaan haukkaamaan myös omassa rauhassaan.

Poltinahon Validia-talon jokaisessa kerroksessa on yhteisiä oleskelutiloja. Järjestämme yhteisissä tiloissamme muun muassa viriketoimintaa, ja suunnitteilla on myös yhteistä toimintaa sosiaali- ja terveydenhoitoalan opiskelijoiden kanssa.

Validialainen hoitaja.

Tule töihin kauniille kasarmialueelle

Poltinahon Validia-taloon on mukava tulla töihin, sillä talo sijaitsee kauniilla vanhalla kasarmialueella. Alue tarjoaa myös hyvät mahdollisuudet asukkaiden kanssa ulkoiluun. Osaavassa työporukassamme yhdistyvät pitkän linjan ammattilaisten vahva kokemuksellinen tieto ja nuorten kollegojen tuoreet näkemykset. Keskustelevassa työilmapiirissämme on periaatteena, että kaikki tukevat toisiaan ja kaikesta puhutaan avoimesti. Kivojen kollegojen lisäksi hyvää ilmapiiriä taloon luovat tietenkin ihmiset, jotka ovat kaiken keskiössä: mukavat asukkaamme.

Tietoa Poltinahon Validia-talosta

Lähin kauppa on heti tien toisella puolella, ja ostoskeskukseen on matkaa noin kilometri. Hämeenlinnan keskustan palvelujen äärelle pääsee mukavasti esteettömiä reittejä pitkin.

Talon lähellä on hyvät esteettömät ulkoilumahdollisuudet Ahveniston virkistysalueella.

Penkkiurheilijoillekin alue tarjoaa monenlaista ajanvietettä: aivan lähistöllä ovat sekä Ahveniston moottorirata, jäähalli että jalkapallostadion.

Käyntiosoite

Rakuunankatu 3 A

13128 Hämeenlinna

Poltinaho

Kanta-Häme

Reitti tänne

Perustiedot

Talotyyppi:Kerrostalo
Rakennusvuosi:2011
Paikkojen määrä:26
Asuntojen koko:27-55 m2
Yhteiset tilat:Ruokasali, tv-tila, sauna, pyykkitupa ja kuivaushuone.
Palvelumme:Ateriapalvelu, Henkilökohtainen apu, Omaishoidon lomitus, Vammaispalvelulain mukainen palveluasuminen