Siirry sisältöön

Palosaaren esteettömät ja viihtyisät Validia-asunnot sijaitsevat vanhassa työläiskaupunginosassa, jossa on ainutlaatuinen tunnelma. Integroidun asumisen yksikössämme tutustut halutessasi monenlaisiin naapureihin.

Tervetuloa meille

Palosaaren Validia-talossa saat palvelua sekä suomeksi että ruotsiksi. Esteettömät, viihtyisät ja valoisat yksiömme sijaitsevat kerrostalossa, jossa yksi rappu on kokonaan meidän käytössämme. Viihtyisällä, kesäkukin koristellulla pihallamme tutustut siis halutessasi myös talon muihin vuokralaisiin.

Asuntomme ovat tilavia, viihtyisiä ja valoisia, ja jokaisessa asunnossa on lasitettu parveke, joka tuo etenkin kesäaikaan vielä lisätilaa. Asunnoistamme 15 on kohdennettu vaikeavammaisille ja 4 kehitysvammaisille ihmisille.

Palosaaren Validia-talon sauna.
Validialainen hoitaja.
Hoitajat 24/7
Hoitajat, Palosaaren Validia-talo
Validialainen hoitaja.
Hoitajat 24/7
Hoitajat, Palosaaren Validia-talo
Riikka Lähdemäki
Yksikönpäällikkö, Palosaaren Validia-talo
Validialainen hoitaja.
Päivätoiminnan ohjaaja
Päivätoiminnan ohjaaja, Palosaaren Validia-talo
ma-su klo 7–21 | juhannuksen poikkeusaukioloajat: pe 21.6. klo 7-15, la 22.6. klo 7-15, su 23.6. klo 7-18

Lisätietoja ja paikkatiedustelut

Eija Kosunen
Eija Kosunen
Aluepäällikkö, Läntinen alue
Uudet asiakkuudet

Tule töihin Palosaaren Validia-taloon

Riikka Suikki
Rekrytointikoordinaattori

Kodikasta ja yhteisöllistä elämää ammattitaitoisen henkilökunnan tukemana

Tukenasi ja apunasi on talomme ammattitaitoinen henkilökunta, johon kuuluu myös joka arkipäivä paikalla oleva sairaanhoitaja. Henkilökuntamme huolehtii myös yhteisten tilojemme viihtyvyydestä: tuomme usein kukkia ruokasalimme maljakoihin ja vaihdamme verhot vuodenaikojen mukaan. Ruokasalimme onkin talon sydän, sillä nautimme yhdessä syömisestä. Grillaamme yhdessä, ja osana yhteisöllistä toimintaamme saatamme joskus myös valmistaa esimerkiksi kolmen ruokalajin päivällisen kauniine kattauksineen. Päivätoiminnassa olemme myös muun muassa tehneet teatteriretkiä.

Yhtisen olohuoneemme ja ruokasalimme yhteydessä on iso lasitettu terassi. Ruokasalin yhteydessä on myös säädettävillä työtasoilla varustettu yhteisöllinen keittiö, jossa asukkaat voivat valmistaa ruokaa yhdessä. Lisäksi meillä on käytössämme yhteinen sauna, ja sisääntulokerroksessamme on tilava pyörätuoliparkki. Varastotilaa löytyy sekä talon kellarista että piharakennuksesta, ja pyykkihuoltotilat ovat viereisessä rapussa. Pihaltamme voi vuokrata sähkötolpallisen pysäköintipaikan.

Sopisitko meidän mukavaan ja joustavaan työporukkaan?

Palosaaren Validia-talossa pääset työskentelemään mukavien, joustavien työkavereiden kanssa. Myös asukkaamme ovat mukavia ja ottavat uudet työntekijät aina lämpimästi vastaan. Työ meillä on monipuolista, ja työkaverit ovat tukenasi kaikissa tilanteissa. Periaatteisiimme kuuluu, että teemme yhdessä ja suunnittelemme yhdessä.

Tietoa Palosaaren Validia-talosta

Talomme sijaitsee vanhassa työläiskaupunginosassa, jossa on oma ainutlaatuinen tunnelmansa. Alueella on paljon kunnostettuja vanhoja puutaloja ja opiskelija-asuntoja, sijaitsevathan Vaasan yliopisto ja ammattikorkeakoulu muutaman sadan metrin päässä taloltamme. Muutaman sadan metrin säteellä meistä on myös paljon kahviloita ja pieniä ravintoloita, ja lähimpiin ruokakauppoihin on matkaa puolisen kilometriä, sanoin kuin Palosaaren torille, kirjastoon ja kirkkoonkin. Vaasan keskustan palvelujen ääreen on matkaa kolme kilometriä, ja sinne pääsee kätevästi matalalattiabussilla.

Palosaaren merelliset maisemat houkuttelevat ulkoiluun, ja alueella on hyvät esteettömät ulkoilumaastot. Rantaan ja Onkilahdenpuistoon on meiltä matkaa vain parisataa metriä.

Käyntiosoite

Tehtaankatu 3 A

65200 Vaasa

Palosaari

Pohjanmaa

Reitti tänne

Perustiedot

Talotyyppi:Kerrostalo
Rakennusvuosi:2014
Paikkojen määrä:19
Asuntojen koko:35-40 m2
Yhteiset tilat:Olohuone, ruokasali, yhteisöllinen keittiö, iso lasitettu terassi, sauna, pyykkihuoltotilat, varastotilat.
Palvelumme:Ateriapalvelu, Henkilökohtainen apu, Päivätoiminta, Vammaispalvelulain mukainen palveluasuminen