Siirry sisältöön

Lohjan Validia-talo sijaitsee täydellisellä paikalla rauhallisessa ympäristössä mutta kaikkien keskeisten palvelujen lähellä. Nykyaikaisen talomme tilat on suunniteltu tämän päivän palveluasumista varten, ja sitoutuneella, ammattitaitoisella henkilökunnallamme riittää monipuolista osaamista.

Tervetuloa meille

Esteetön talomme sijaistee Virkkalan pienessä, virkeässä taajamassa, jossa meitä ympäröi rauhallinen vanha omakotitaloalue. Vuonna 2015 valmistunut talomme on nykyaikainen ja toimiva, ja kaikki asuntomme ovat tilavia ja valoisia. Jokaisella asukkaallemme on oma keittiö, mutta meillä on myös yhteisöllinen tila, johon asukkaamme voivat halutessaan kokoontua ruokailemaan yhdessä ja tapaamaan toisiaan.

Lohjan Validia-talon asunto.
Lohjan Validia-talon pesuhuone ja sauna.
Validialainen hoitaja.
Hoitajat 24/7
Hoitajat, Lohjan Validia-talo
Johanna Kopo
Yksikönpäällikkö, Lohjan Validia-talo
ma-su klo 7–21 | juhannuksen poikkeusaukioloajat: pe 21.6. klo 7-15, la 22.6. klo 7-15, su 23.6. klo 7-18

Lisätiedot ja paikkatiedustelut

Pia Kajava
Aluepäällikkö, eteläinen alue

Tule töihin Lohjan Validia-taloon

Laura Saarni
Rekrytointikoordinaattori

Arvostamme viihtyvyyttä ja yhteisöllisyyttä

Kokoonnumme kaikki yhdessä myös asukaskokouksiin ja suunnittelemme asukkaidemme toiveiden pohjalta yhteistä toimintaa, kuten saunailtoja, leipomista, grillausta, yhteislaulutuokioita ja kisakatsomoja. Yhteisöllisyys on talossamme tärkeä arvo, ja sitoutuneen ja osaavan henkilökuntamme vahva, monipuolinen ammattitaito takaa sen, että pystymme vastaamaan kaikkiin asukkaidemme tarpeisiin. Meillä viihtyvät sekä asukkaat että henkilökunta.

Talossamme on ahkerassa käytössä oleva yhteisöllinen tila, josta pääsee suoraan isolle terassillemme. Terassilla olemme viettäneet yhteisiä grilli-iltoja, ja siellä on mukava myös istuskella nauttimassa kesästä vaikkapa kahvikupin tai lounaan ääressä ja viihtyä naapureiden sekä ystävien ja läheisten kanssa. Tilavan saunaosastomme yhteydessä on erillinen vilvoitteluterassi.

Validialainen hoitaja.

Tule osaksi yhteisölliseen työporukkaan

Yhteisöllisessä talossamme pääset tekemään töitä mukavien asukkaidemme kanssa kivassa työporukassa, jossa on hyvä henki ja vahvaa, monipuolista ammattitaitoa. Työ on monipuolista, ja meillä pääset myös oppimaan uutta ja kehittämään ammattitaitoasi. Talomme sijaitsee kivalla paikalla Virkkalan taajaman keskustassa. Bussi tuo aivan talon viereen, ja omalla autolla liikkuville on varattu parkkipaikkoja pihallamme.

Tietoa Lohjan Validia-talosta

Talomme sijaitsee aivan Virkkalan taajaman keskustassa, joten kaikki palvelut ovat lähellä meitä. Lähimpään kauppaan on matkaa noin 300 metriä, apteekkiin 150 metriä ja kirjastoon noin 200 metriä. Virkkalasta löytyy myös muun muassa ravintoloita ja viehättäviä kahviloita. Lohjan keskustan palvelujen ja harrastusmahdollisuuksien ääreen meiltä on matkaa noin 8 kilometriä.

Kattavien palvelujen lisäksi taloamme ympäröivät vehreät maisemat ja hyvät esteettömät ulkoilumahdollisuudet.

Käyntiosoite

Riikuntie 3

08700 Lohja

Virkkala

Uusimaa

Reitti tänne

Perustiedot

Talotyyppi:Pienkerrostalo
Rakennusvuosi:2015
Paikkojen määrä:16
Asuntojen koko:36,5-40,5 m2
Yhteiset tilat:Yhteisöllinen tila, tilava saunaosasto, pyykkitupa, jossa on pesukoneita, kuivausrumpu ja kuivauskaappeja, apuvälinevarasto, jossa on mahdollisuus ladata sähköpyörätuolia, sekä grillikatos pihalla.
Palvelumme:Ateriapalvelu, Henkilökohtainen apu, Vammaispalvelulain mukainen palveluasuminen