Siirry sisältöön

Lintukorven esteetön Validia-talo tarjoaa MONA-asumista eli monialaista palveluasumista ihmisille, jotka tarvitsevat erityisen paljon tukea arkeensa.

Tervetuloa meille

Asuntomme sijaitsevat kahdessa talossa. Rivitalossa on 6 ja päätalossa 15 tehostetun palveluasumisen, monialaisen palveluasumisen eli MONA-asumisen, asuntoa ihmisille, jotka tarvitsevat erityisen paljon tukea arkeensa.

Palvelut räätälöidään yksilöllisesti jokaisen asukkaan tarpeita ja toiveita kuunnellen. Moniammatillinen tiimimme suunnittelee yhteistä toimintaa asukkaiden toiveiden pohjalta.

Validialainen hoitaja.
Hoitajat 24/7
Hoitajat, Lintukorven Validia-talo
Kati Väljak
Palvelupäällikkö, Lintukorven Validia-talo

Lisätietoja ja paikkatiedustelut

Pasi Saarikoski
Pasi Saarikoski
Monialaisen asumisen päällikkö

Tule meille töihin

Kuntouttava työote ja tavoitteet ohjaavat arkea

Jokainen asukas kohdataan meillä tasavertaisesti, kokonaisvaltaisesti ja omana itsenään. Työotteemme on kuntouttava, ja työntekijämme ovat asukkaiden rinnalla kulkijoita. Kukin asukas osallistuu oman hoitonsa suunnitteluun ja asettaa itselleen tavoitteita.

Yhteisiin tekemisiin osallistuminen on meillä aina vapaaehtoista. Toivotamme kaikki tervetulleiksi mukaan, mutta jokaisella on mahdollisuus valita myös oman kodin rauha yhteisen tekemisen sijasta.

Talomme sijaitsee Lintuvaaran rauhallisella pientaloalueella, jossa ilonamme on aivan poikkeuksellisen iso oma piha. Etenkin kesäaikaan viihdymme ulkona niin paljon, että pihaa voisi kutsua ylimääräiseksi olohuoneeksemme. Puutarhassamme on marjapensaita sekä omena- ja kirsikkapuita, ja jokainen asukas voi halutessaan valita pihalle ja pieniin kasvihuoneisiimme itselleen mieluisaa kasvatettavaa. Kesäisinä päivinä pihamme tarjoaa mukavat puitteet myös auringonotolle, päiväkahvittelulle, lettukesteille ja grillaushetkille.

Validialainen hoitaja.

Tule osaksi Lintukorven oppimismyönteistä porukkaa

Meillä Lintukorven Validia-talossa huolehditaan siitä, että työntekijöillämme on valmiudet kohdata kaikki erilaiset vastaan tulevat tilanteet. Hyvän perehdytyksen lisäksi järjestämme työntekijöille koulutuksia tarpeen mukaan. Talossamme on hyvä työilmapiiri, jonka perustana on se, että teemme yhteistyötä, ratkaisemme pulmat yhdessä ja olemme avoimia oppimaan toisiltamme. Kysymyksiä saa aina esittää, ja aivan kaikesta voi puhua. Myös esihenkilö on läsnä ja mukana arjessa. Hän auttaa kaikkia ja huolehtii siitä, että uudet työntekijät perehdytetään huolella työhönsä. Teemme yhteistyötä oppilaitosten kanssa, ja otamme uusia työntekijöitä taloon myös oppisopimuksella. Useat oppisopimusopiskelijamme ovatkin halunneet jäädä meille pysyvästi töihin.

Tietoa Lintukorven Validia-talosta

Lähin päivittäistavarakauppa löytyy 600 metrin päästä, ja suunnilleen saman matkan päästä löytyvät palvelut kahvilasta kukkakauppaan ja kampaamosta ravintolaan. Noin kahden kilometrin päässä on suuri kauppakeskus, jonka pihapiirin runsaisiin palveluihin kuuluvat elokuvateatteri, kirjasto ja Sellosali monipuolisine konserttitarjontoineen.

Taloltamme on parin kilometrin matka Leppävaaran urheilupuistoon, jossa on uimahalli ja sen kyljessä maauimala. Urheilupuistossa on mukava viihtyä myös penkkiurheilun parissa.

Käyntiosoite

Sinitiaisentie 14

02660 Espoo

Lintukorpi

Uusimaa

Reitti tänne

Perustiedot

Talotyyppi:Rivitalo, kerrostalo
Rakennusvuosi:2017
Paikkojen määrä:21
Asuntojen koko:36-46 m2
Yhteiset tilat:Saunaosasto, oleskelutilat, yhteiskeittiö ja iso terassi, jonne on helppo päästä pyörätuolilla.
Palvelumme:Ateriapalvelu, Henkilökohtainen apu, MONA – monialainen palveluasuminen