Siirry sisältöön

Vuonna 2019 valmistunut keittiö- ja pesutilaremontti takaa sen, että Kouvolan Validia-talon asunnot ovat nykyaikaisia ja toimivia. Kesällä 2022 toteutettu remontti puolestaan lisäsi talon yhteisten tilojen viihtyisyyttä ja käytännöllisyyttä.

Tervetuloa meille

Keittiön ja kylpyhuoneen käyttömukavuus on viihtyisän asumisen kivijalka. Kouvolan esteettömän Validia-talon kaikissa asunnoissa nämä tilat ovat siistit ja nykyaikaiset; koko talon kattanut saneeraus saatiin valmiiksi 2019. Kesällä 2022 puolestaan remontoitiin talon yhteiset tilat, ja avarat tilamme saivat uuden kauniin, viihtyisän ja käytännöllisen ilmeen.

Talomme aktiivinen, aidosti läsnä oleva henkilökunta kuuntelee asukkaitamme tarkasti ja suunnittelee yhteisöllistä toimintaa heidän toiveidensa pohjalta. Viikoittaisessa viriketoiminnassamme olemme muun muassa pelanneet erilaisia pelejä, kuunnelleet musiikkia ja keskustelleet ajankohtaisista aiheista. Kesäiseen aikaan grillaamme ulkona ja järjestämme lettukestejä, ja jokavuotisiin perinteisiimme kuuluu myös keskikesän juhla. Eivätkä yhdenkään asukkaan syntymäpäivät jää juhlimatta, siitä mukava henkilökuntamme pitää huolen.

Validialainen hoitaja.
Hoitajat 24/7
Hoitajat, Kouvolan Validia-talo
Henrietta Westling
Yksikönpäällikkö, Kouvolan Validia-talo
Eeva Pasila
Sairaanhoitaja, Kouvolan Validia-talo

Lisätietoja ja paikkatiedustelut

Haluatko kuulla työmahdollisuuksista Kouvolan Validia-talossa?

Joni Muurikainen
Rekrytointikoordinaattori

Kodikkaat tilat yhteiseen ajanviettoon

Avarat yhteistilamme saivat uuden ilmeen kesän 2022 remontissa. Kauniissa ja käytännöllisessä ruokasalissamme on nyt myös kodikas oleskelunurkkaus, joka kutsuu viihtymään yhdessä naapureiden kanssa. Mukavat puitteet yhdessäololle tarjoaa myös talomme turvallinen piha patioineen ja pergoloineen.

Talomme on aivan Kuusankosken ydinkeskustan tuntumassa, joten läheltä löytyvät kaikki tärkeät palvelut ja runsaat harrastusmahdollisuudet. Lähimpään ruokakauppaan on matkaa 300 metriä, ja lähistöllä on myös erikoisliikkeitä kukkakaupasta kodinkoneliikkeeseen. Puolentoista kilometrin säteellä meiltä sijaitsevat kirjasto, kirkko, elokuvateatteri ja uimahalli. Lisää palveluja on tarjolla suurissa kauppakeskuksissa parin kilometrin päässä ja Kouvolan keskustassa. Näihin molempiin vie bussi heti talon tuntumasta.

Validialainen hoitaja.

Tule mukaan osaavaan ja ammattitaitoiseen porukkaan

Ison yksikkömme laajassa asukaskunnassa on monen ikäisiä ihmisiä. Asukkaiden avun tarve vaihtelee suuresti, joten työ on monipuolista ja pääset jatkuvasti kehittämään ammattitaitoasi. Meillä on töissä osaavia, ammattitaitoisia ihmisiä, ja yhteisöllisessä työporukassamme on tosi luja yhdessä tekemisen meininki. Työkulttuuriimme kuuluu myös joustavuus. Pyrimme ottamaan työntekijöiden yksilölliset elämäntilanteet huomioon, ja työhön liittyvistä järjestelyistä on aina mahdollista neuvotella. Kouvolan Validia-taloon pääset näppärästi julkisilla kulkuneuvoilla, ja meillä on myös runsaasti parkkitilaa tarjolla.

Tietoa Kouvolan Validia-talosta

Puistomaisessa ympäristössämme pääsee ulkoilemaan esteettömästi, ja noin puolen kilometrin päässä taloltamme avautuu hieno jokimaisema  vehreine rantoineen.

Käyntiosoite

Itäinen Linjapuisto 11

45700 Kouvola

Kuusankoski

Kymenlaakso

Reitti tänne

Perustiedot

Talotyyppi:Kerrostalo
Rakennusvuosi:1976, keittiö- ja pesutilat on remontoitu 2019 ja talon yleiset tilat 2022.
Paikkojen määrä:43
Asuntojen koko:27-55 m2
Yhteiset tilat:Ruokasali, oleskelutila, sauna, pyykkitupa, jossa on pesukoneita, kuivausrumpuja ja kuivaushuone, sekä yhteinen apuvälinevarasto, jossa on voi ladata apuvälineitä.
Palvelumme:Ateriapalvelu, Henkilökohtainen apu, Vammaispalvelulain mukainen palveluasuminen