Siirry sisältöön

Kontiolahden Validia-talo sijaistee Kontiolahden keskustan tuntumassa, lähellä kaikkia palveluita. Talon pihapiiristä pääsee helposti ulkoilemaan ja nauttimaan luonnosta.

Tervetuloa meille

Uudessa Kontiolahden Validia-talossa tarjoamme palveluasumista esteettömästi, yhdessä kerroksessa ja kolmessa siivessä. Talon ilme on nykyaikainen, valoisa ja viihtyisä, sillä se on rakennettu vuonna 2021.

Luonnosta nauttivalle Kontiolahden Validia-talo on erinomainen valinta, sillä se sijaitsee rauhallisella metsän ympäröimällä alueella, ja lähistöltä löytyy järvi.

Kontiolahden Validia-talon aula
Kontiolahden Validia-talon terassi
Validialainen hoitaja.
Hoitajat 24/7
Hoitajat, Kontiolahden Validia-talo
Sari Karttunen
Yksikönpäällikkö, Kontiolahden Validia-talo

Lisätietoja ja paikkakyselyt

Tule meille työkaveriksi!

Mira Haukka
Mira Haukka
Rekrytointikoordinaattori

Yhteistä tekemistä ja omaa rauhaa

Esteettömässä talossa on 25 asuntoa sekä yhteisöllisiä tiloja: ruokailutila sekä aulatila, josta löytyy mm. televisio. Talosta löytyy myös ateriapalvelut.

Pihalla voi nauttia ulkoilusta isolla katetulla terassilla, jossa asukkaiden kanssa vietetään yhteistä aikaa mm. grillaten ja kahvitellen. Myös omaiset ovat luonnollisesti tervetulleita mukaan. Yksikössä järjestetään tulevaisuudessa myös päivätoimintaa. Asukas voi itse valita haluaako hän missä määrin olla mukana yhteisessä toiminnassa vai nauttia omasta rauhasta.

Validialainen hoitaja.

Tule työskentelemään uusiin tiloihin

Kontiolahden luonnon ympäröimässä työympäristössä viihtyvät niin asukkaat kuin työntekijät. Uudet tilat mahdollistavat sujuvan arjen nykyaikaisessa ja toimivassa ympäristössä. Kontiolahden Validia-talolle on helppo tulla omalla autolla ja julkisilla. Uusi työntekijä otetaan heti osaksi työyhteisöä, jolloin uuden työkaverin on helppo päästä mukaan toimintaan ja osaksi työkulttuuria.

Tietoa Kontiolahden Validia-talosta

Talomme sijaitsee lähellä Kontiolahden keskustaa, joten lähin kauppa on 500 metrin päässä sekä muut palvelut, kuten kirjasto ja uimahalli ovat lähellä. Yksikössä on yhteisöllinen ilmapiiri, joten asukkaat viihtyvät yhdessä yhteisissä tiloissa. Omaa rauhaa voi halutessaan viettää omassa asunnossa. Uudet tilat mahdollistavat nykyaikaisen palveluasumisen mallin, jolloin arki on sujuvaa ja asumisen ympäristö viihtyisä.

Käyntiosoite

Rinnetie 3

81100 Kontiolahti

Kontiolahti

Pohjois-Karjala

Reitti tänne

Perustiedot

Talotyyppi:Rivitalo
Rakennusvuosi:2021
Paikkojen määrä:25
Asuntojen koko:25 m2
Yhteiset tilat: Ruokailu- sekä aulatilat.
Palvelumme:Ateriapalvelu, Henkilökohtainen apu, Vammaispalvelulain mukainen palveluasuminen