Siirry sisältöön

Kannelmäen Validia-talossa asut kaikkien keskeisten palvelujen ja hyvien liikenneyhteyksien keskellä. Talomme vakiintunut henkilökunta, jonka vuoksi meillä kaikki tuntevat toisensa hyvin.

Tervetuloa meille

Kannelmäen esteettömässä Validia-talossa asut tilavassa, parvekkeella varustetussa asunnossa. Vakiintunut henkilökuntamme oppii tuntemaan kaikki talomme asukkaat hyvin.

Asukkaamme elävät ja liikkuvat hyvin itsenäisesti, mutta meillä on myös tapana järjestää kerran kuukaudessa yhteistä toimintaa asukkaiden toiveiden pohjalta: bingoa, leipomista tai ihan vain kahvittelua ja päivän uutisista juttelemista. Asukaspalavereihin kokoonnumme kahden viikon välein. 

Validialainen hoitaja.
Hoitajat 24/7
Hoitajat, Kannelmäen Validia-talo
Johanna Rinkinen
Yksikönpäällikkö, Kannelmäen Validia-talo
ma-su klo 7–21 | juhannuksen poikkeusaukioloajat: pe 21.6. klo 7-15, la 22.6. klo 7-15, su 23.6. klo 7-18

Lisätietoja ja paikkatiedustelut

Pia Kajava
Aluepäällikkö, eteläinen alue

Tule meille töihin

Joni Muurikainen
Rekrytointikoordinaattori

Viihtyisissä tiloissa lähellä palveluita

Talossamme on viihtyisä ruokasali, jonne kokoonnumme paitsi ruokailemaan myös asukaspalavereihin ja yhteisiin toimintahetkiin. Talosta löytyy myös sauna, joka on asukkaidemme käytössä. Saunan yhteydessä kattokerroksessamme on viihtyisä takkahuone.

Talomme ympärillä on runsaasti palveluja. Parin kolmensadan metrin säteeltä löytyy muun muassa päivittäistavarakauppoja, pizzerioita, huoltoasema ja Kanneltalo, jossa on työväenopiston tilat, kirjasto ja muita kulttuuripalveluja. Terveysasemalle ja suureen kauppakeskukseen on matkaa hieman yli kilometrin verran.

Tule oppimaan ja kehittymään vammaisalalla

Kannelmäen Validia-talossa pääset tekemään monipuolista työtä mukavien asukkaidemme kanssa. Apunasi ja tukenasi ovat aina kollegat, joista moni on tehnyt pitkän työuran talossamme. Talossamme on hyvä työskentelyilmapiiri. Tästä pidetään huolta muun muassa joustavin työaikajärjestelyin niin, että työntekijöiden erilaiset elämäntilanteet otetaan huomioon. Meillä voit myös oppia ja kehittyä työssäsi ottamalla haltuun uusia vastuualueita.

Tietoa Kannelmäen Validia-talosta

Ympäristössämme on helppo ulkoilla esteettömästi. Luonnon vehreyttä tarjoaa esimerkiksi Kannelkallion puistoalue noin kilometrin päässä taloltamme. Meiltä pääsee myös liikkumaan kätevästi ympäri pääkaupunkiseutua, sillä juna-asema on noin kolmensadan metrin päässä taloltamme, ja talomme tuntumasta kulkevat myös useat bussit. Vieraiden on helppo tulla meille myös omalla autolla, sillä talomme vieressä on parkkihalli ja juna-aseman kupeesta löytyy runsaasti parkkipaikkoja.

Käyntiosoite

Soittajantie 4 A

00420 Helsinki

Kannelmäki

Uusimaa

Reitti tänne

Perustiedot

Talotyyppi:Kerrostalo
Rakennusvuosi:2009
Paikkojen määrä:25
Asuntojen koko:34-46,5 m2
Yhteiset tilat:sauna, takkahuone, pyykkitupa, varastotiloja ja apuvälinevarasto, jossa on mahdollisuus sähköpyörätuolin lataamiseen.
Palvelumme:Ateriapalvelu, Henkilökohtainen apu, Kuntoutuspalvelut, Vammaispalvelulain mukainen palveluasuminen