Siirry sisältöön

Kangasalan esteettömät Validia-asunnot sijaitsevat talossa, jonka toisella puolella avautuu idyllinen järvimaisema ja toisella puolella kaupungin keskusta palveluineen.

Tervetuloa meille

Validialla on vuonna 2019 valmistuneessa talossa yhteensä 15 avaraa, nykyaikaista asuntoa neljässä eri kerroksessa. Jokaisessa asunnossa on keittiö ja pieni parveke.

Meillä otetaan huomioon toiveesi ja tarpeesi. Henkilökunta auttaa sinua ympäri vuorokauden, mutta kukaan ei tule sinun kotiisi ilman lupaa tai ennalta ilmoittamatta. Henkilökunta tekee tiivistä yhteistyötä, ja meitä on niin pieni porukka, että opit varmasti tuntemaan kaikki työntekijämme.

Validialainen hoitaja.
Hoitajat 24/7
Hoitajat, Kangasalan Validia-asunnot
Iida Mäkinen
Yksikönpäällikkö, Kangasalan Validia-asunnot
ma-su klo 7–21 | juhannuksen poikkeusaukioloajat: pe 21.6. klo 7-15, la 22.6. klo 7-15, su 23.6. klo 7-18

Lisätietoja ja paikkatiedustelut

Pia Kajava
Aluepäällikkö, eteläinen alue

Tule meille töihin

Yhteisöllinen talo kauniissa järvimaisemissa

Talossa on myös muita vuokralaisia, joten tutustut käytävillämme ja talon viihtyisällä sisäpihalla monenlaisiin naapureihin. Lisää eloa pihapiiriin tuo viereinen uimahalli, jonne Validia-asunnoistakin on helppo lähteä vaikkapa saunomaan.

Talon kivijalassa toimivat muun muassa kuntoutuspalvelujen tarjoaja ja ruokaravintola. Lounasta saa myös uimahallin kahvilasta, ja Kangasalan keskustastakin löytyy runsaasti ravintolavaihtoehtoja. Kesäaikaan lounaalle voi piipahtaa tunnelmalliseen torikahvilaan.

Samasta pihapiiristä löytyy myös parkkitalo, ja lisäksi lähistöllä on runsaasti parkkitilaa parkkikiekolla, joten ystävien ja läheisten on helppo tulla taloon vierailulle.

Osasta asunnoistamme avautuu hulppea järvimaisema, joka on suorastaan postikorttimaisen kaunis, kun Kirkkojärven selkä kimmeltää auringossa. Tässä vehreässä ympäristössä on mukava ulkoilla esteettömällä lenkkipolulla, joka lähtee aivan talon vierestä.

Validialainen hoitaja.

Tule Kangasalan kokeneeseen työporukkaan

Kangasalan Validia-asunnoissa asuu keskenään hyvin erilaisia ihmisiä, joten työ meillä on monipuolista ja vaihtelevaa. Mukavien asukkaittemme kanssa työskennellessäsi pääset samalla tutustumaan uusimpaan apuvälineteknologiaaan. Talossa tutustut myös monenlaisiin ja monen ikäisiin työkavereihin. Kokeneet kollegat auttavat ja neuvovat aina mielellään uudempia työntekijöitä, ja kaikki saavat äänensä kuuluville talon avoimessa, keskustelevassa ja iloisessa ilmapiirissä. Kangasalan ytimessä sijaitsevaan taloon on helppo tulla töihin. Lahdentie kulkee talon tuntumassa, ja oman auton saa parkkeerattua viereiseen pysäköintitaloon. Bussit Tampereelle kulkevat aivan talon vierestä lähes ympäri vuorokauden. Kangasalan Validia-asunnoissa pääset lisäksi nauttimaan kauniista, luonnonläheisestä ympäristöstä. Talon toisella puolella avautuu vehreä järvimaisema, jonka äärellä on ilo työskennellä. Ja kun asukkaamme haluavat lähteä ulkoilemaan, meillä on mahdollisuus lähteä mukaan. Meillä on aina aikaa asukkaillamme.

Tietoa Kangasalan Validia-asunnoista

Talomme toiselta puolelta löytyy Kangasalan keskusta palveluineen. Validia-asunnoista on noin 400 metriä matkaa niin päivittäistavarakauppoihin, torille, apteekkiin, kirjastoon kuin Kangasala-talon kulttuuripalveluihinkin. Myös tällä puolella taloa löytyy järvimaisemaa: heti taajaman takana pilkottaa toinen järvi, Vesijärvi. Lisäksi maisemaa koristaa 1760-luvulla rakennettu komea kivikirkko.

Vaihtelua tai lisää ajanvietemahdollisuuksia kaivatessasi pääset Kangasalan idyllistä helposti ja nopeasti visiitille Tampereen kaupunkiin. Bussit kulkevat aamuvarhaisesta iltamyöhään aivan talon tuntumasta, ja taksilla tai omalla autolla voi ajaa suoraan ulko-oven eteen. Matkaa Tampereen ytimeen on alle 20 kilometriä.

Käyntiosoite

Kirkkojärventie 6

36200 Kangasala

Keskusta

Pirkanmaa

Reitti tänne

Perustiedot

Talotyyppi:Kerrostalo
Rakennusvuosi:2019
Paikkojen määrä:15
Asuntojen koko:31-34,5 m2
Palvelumme:Ateriapalvelu, Henkilökohtainen apu, Vammaispalvelulain mukainen palveluasuminen