Siirry sisältöön

Kajaanin Validia-talossa huolehditaan asukkaiden hyvinvoinnista ja tuetaan heidän hyvää arkeaan kokonaisvaltaisesti. Avainsanoja ovat ajan antaminen, avoimuus ja kuunteleminen.

Tervetuloa meille

Kajaanin Validia-talo on toimiva yhteisö, jossa sekä asukkaat että työntekijät viihtyvät. Avainsanoja toiminnassamme ovat ajan antaminen asukkaille ja avoimuus. Meillä kuunnellaan, keskustellaan ja sovitaan toimintatavoista yhdessä. Suhtaudumme myös avustustilanteisiin kokonaisvaltaisina kohtaamisina.

Esteettömässä talossamme toimii myös päivätoiminta, minkä lisäksi järjestämme asukkaillemme viriketoimintaa, joka voi olla vaikkapa ulkoilua, yhdessä lukemista, askartelua, ompelemista, akryylimaalausta, musiikin kuuntelua tai elokuvien katselua. Erilaiset juhlapyhät huomioimme aina, ja vietämme yhdessä niin jouluhartautta, vappukemuja kuin halloween-juhliakin.

Validialainen hoitaja.
Hoitajat 24/7
Hoitajat, Kajaanin Validia-talo
Mirjami Kotka
Yksikönpäällikkö, Kajaanin Validia-talo
Validialainen hoitaja.
Päivätoiminnan ohjaaja
Päivätoiminnan ohjaaja, Kajaanin Validia-talo
ma-su klo 7–21 | juhannuksen poikkeusaukioloajat: pe 21.6. klo 7-15, la 22.6. klo 7-15, su 23.6. klo 7-18
Mira Haukka
Mira Haukka
Rekrytointikoordinaattori

Modernissa ja toimivassa ympäristössä viihdytään

Kaikki tilamme on remontoitu muutaman viime vuoden aikana, joten meillä asut nykyaikaisessa, toimivassa ympäristössä. Tilamme ovat valoisia ja avaria, ja tätä tunnelmaa on tehostettu sisustuksen vaaleilla sävyillä sekä hyvillä led-valoilla. Remontoiduissa, viihtyisissä asunnoissamme on pintamateriaalit, joilla on helppo liikkua apuvälineiden kanssa. Kaikissa talon vakituiseen asumiseen tarkoitetuissa asunnoissa on myös omat parvekkeet.

Yhteisiin tiloihimme kuuluvat ruokasali ja iso oleskelutila, jossa on takka ja joka on jaettavissa paljeovella kahdeksi erilliseksi tilaksi. Myös päivätoiminnan tila on iltaisin ja viikonloppuisin kaikkien asukkaidemme käytössä. Kesäiseen aikaan asukkaamme viihtyvät lisäksi isolla terassillamme, jossa suojaa helteeltä tarjoavat paviljonkikatokset ja aurinkovarjot sekä vanhat lehmukset ja pihlajat.

Validialainen hoitaja.

Tule kehittymään vammaisalan ammattilaisena Kajaanin Validia-taloon

Kajaanin Validia-talossa pääset osaksi mukavaa työryhmää, jossa tehdään vahvasti yhteistyötä ja keskustellaan avoimesti vaikeistakin asioista. Meillä kaikki auttavat ja tukevat toisiaan, ja yhdessä selviydymme raskaimmistakin päivistä. Keskeinen työmme on tukea asukkaidemme kokonaisvaltaista hyvinvointia ja tehdä heidän arjestaan sujuvaa ja turvallista. Tämä tekee työstämme merkityksellistä ja monipuolista. Meillä työskennellessäsi pääset jatkuvasti oppimaan uutta ja kehittämään omaa osaamistasi.

Tietoa Kajaanin Validia-talosta

Talomme sijaitsee aivan Kajaanin ydinkeskustassa, joten kaikki kaupungin palvelut, harrastusmahdollisuudet ja kulttuuritarjonta ovat aivan vieressämme. Leveät pyörätiet takaavat sen, että taloltamme on helppo liikkua kaikkialle esteettömästi.

Vaikka olemme aivan Kajaanin keskustassa, meitä ympäröivä puisto tuo ympäristöömme rauhaa. Vehreän puiston lisäksi mukavia ulkoilumahdollisuuksia tarjoaa noin sadan metrin päässä sijaitseva lampi, jonka ympäri pääsee lenkkeilemään esteettömästi.

Käyntiosoite

Kasakankuja 4

87100 Kajaani

Keskusta

Kainuu

Reitti tänne

Perustiedot

Talotyyppi:Kerrostalo
Rakennusvuosi:1983, remontoitu 2010-2020-lukujen taitteessa.
Paikkojen määrä:33
Asuntojen koko:31–63 m2
Yhteiset tilat:Oleskelutila, jossa on takka, ruokasali, tilava sauna sekä pyykkitupa, jossa on pesukoneita ja kuivausrumpuja.
Palvelumme:Ateriapalvelu, Henkilökohtainen apu, Omaishoidon lomitus, Vammaispalvelulain mukainen palveluasuminen