Siirry sisältöön

Kaarinan Validia-talossa vaalitaan yhteisöllisyyttä, mutta jo talon suunnittelussa on huomioitu myös asukkaiden tarve rauhaan ja yksityisyyteen. Esteetön talomme tarjoaa MONA-asumista eli monialaista palveluasumista ihmisille, jotka tarvitsevat erityisen paljon tukea arkeensa. Palvelut räätälöidään asiakkaan erityistarpeet huomioiden, ja moniammatillinen tiimimme suunnittelee yhteistä toimintaa asukkaiden toiveiden pohjalta.

Tervetuloa meille

Marraskuussa 2021 avautuneen Kaarinan Validia-talon nykyaikaiset tilat on suunniteltu monialaisen palveluasumisen eli MONA-asumisen asiakkaiden tarpeisiin. Viihtyisä asuminen kaikille on mahdollistettu sijoittamalla asunnot kahteen siipeen, joiden tilat on jaettu kahteen eri ryhmään. Näin kaikki asukkaat saavat tarvittaessa ympärilleen rauhaa ja yksityisyyttä.

Jokainen asukas kohdataan yksilönä ja huomioimme aina sen, että jokaisella ihmisellä on oma erityinen taustansa, oma elämäntarinansa ja omat tarpeensa. Palvelut räätälöidään kunkin asukkaan kohdalla juuri häntä varten, ja tukena arjessa on Validian moniammatillinen tiimi.

Validialainen hoitaja.
Hoitajat 24/7
Hoitajat, Kaarinan Validia-talo
Jari Koski
Jari Koski
Yksikönjohtaja, Kaarinan Validia-talo

Lisätietoja ja paikkatiedustelut

Pasi Saarikoski
Pasi Saarikoski
Monialaisen asumisen päällikkö

Tule töihin meille Kaarinaan

Yhteisöllistä arkea pienryhmissä

Talossamme eletään mukavaa yhteisöllistä arkea. Arkeemme kuuluu paljon toimintaa, jonka tavoitteena on asukkaiden toimintakyvyn ylläpitäminen. Ohjatun toiminnan hetkiin lukeutuvat asukaspalaverit ja monipuoliset ryhmätoiminnot. Tämän lisäksi meille on muodostunut asukkaiden toiveiden ja mielenkiinnonkohteiden pohjalta tavaksi esimerkiksi kokoontua joka aamu yhteiseen lehdenlukutuokioon. Pelaamme lautapelejä ja rakennamme palapelejä, ulkoilemme ja kokkaamme yhdessä. Loppuviikosta meillä on yleensä toiveruokapäivä, jolloin toteutamme keittiössä asukkaiden toiveita.

Monet MONA-asumisen asiakkaat viihtyvät parhaiten pienissä ryhmissä, ja tämä on huomioitu talon suunnittelussa. Talon keskellä olevan monikäyttöisen ruokasalitilan lisäksi kummassakin siivessä on omat yhteisölliset tilansa, jotka mahdollistavat pienten ryhmien mukavan yhdessäolon. Kummallakin siivellä on oma terassinsa, minkä lisäksi monitoimitilamme edessä on yksi yhteinen terassi. Kokonaisuudessaan pihapiirimme on avara, ja kesäiseen aikaan vaalimme siellä yhteisöllisyyttä myös pihapelien ja yhteisen grillailun merkeissä.

Validialainen hoitaja.

Tule töihin monialaiseen työporukkaan

Kaarinan MONA-yksikössä pääset tekemään monipuolista ja mielenkiintoista työtä. Meillä Kaarinan Validia-talossa huolehditaan siitä, että työntekijöillämme on valmiudet kohdata kaikki erilaiset vastaan tulevat tilanteet. Hyvän perehdytyksen lisäksi järjestämme työntekijöille koulutuksia tarpeen mukaan, ja suhtaudumme kouluttautumiseen yleensäkin myönteisesti. Meillä pääset hyödyntämään ja kehittämään ammattitaitoasi laajasti. Mukavassa moniammatillisessa tiimissämme et ole koskaan yksin, vaan teemme saumatonta yhteistyötä ja kohtaamme työn haasteetkin aina yhdessä. Avainsanat työyhteisössämme ovat avoimuus ja keskustelevuus. Me kaikki olemme sitoutuneet hyvän työilmapiirin ylläpitämiseen, ja mahdollisiin ongelmakohtiin puututaan nopeasti ja tilanteet käydään läpi keskustellen. Tukenamme kaikessa on palvelupäällikkö, joka vastaa sekä työmme ja toimintamme että hyvän työskentelykulttuurin kehittämisestä.

Tietoa Kaarinan Validia-talosta

Kaarinan Validia-talo sijaitsee uudella, rauhallisella asuinalueella, jossa naapureinamme on pientalojen asukkaita. Oman pihamme rauhasta pääsee helposti esteettömiä reittejä palveluiden äärelle, ja uimarannallekin on matkaa vain pari kilometriä.

Lähimmät palvelut löytyvät noin puolen kilometrin päästä suuresta kauppakeskuksesta, jonka tuntumasta pääsee halutessaan bussilla Kaarinan keskustaan. Taloltamme on hyvät liikenneyhteydet myös Turkuun. Kumpaankin taajamaan on meiltä matkaa noin 8 kilometriä.

Käyntiosoite

Littoistenjärventie 310

20660 Littoinen

Varsinais-Suomi

Reitti tänne

Perustiedot

Talotyyppi:Ryhmäkoti
Rakennusvuosi:2021
Paikkojen määrä:18
Asuntojen koko:27,2-30,3 m2
Yhteiset tilat:Monitoimi-/ruokailutila ja sauna.
Palvelumme:Ateriapalvelu, Henkilökohtainen apu, MONA – monialainen palveluasuminen