Siirry sisältöön

Järvenpään Validia-talossa vaalitaan ja rakennetaan yhteisöllistä henkeä viettämällä paljon aikaa asukkaiden kanssa. Talomme esteettömästä ympäristöstä löytyy sekä runsaasti palveluja että upeita ulkoilumaisemia.

Tervetuloa meille

Vuoden 2022 alussa avattuun Järvenpään esteettömään Validia-taloon on luotu alusta saakka vahvasti yhteisöllistä henkeä. ​Alakerran yhteistilasta löytää juttuseuraa aamusta iltaan, ja tilassa on myös iso televisio asukkaiden käytössä.​ Uuden talon arjen asetuttua uomiinsa olemme aloittaneet säännölliset viriketoimintahetket ja vahvistaneet yhteisöllisyyttä entisestään yhteisillä illanvietoilla esimerkiksi pelejä pelaten tai musiikkia kuunnellen. Kesän tullen hyödynnämme viihtyisää pihaamme pihapelien merkeissä, ja kesäaikaan pääsemme kokoontumaan myös oman grillimme ääreen. Asukkaat voivat esittää toiveita yhteiselle tekemiselle talossa.

Validialainen hoitaja.
Hoitajat 24/7
Hoitajat, Järvenpään Validia-talo
Annika Tolmala
Yksikönpäällikkö, Järvenpään Validia-talo

Lisätietoja ja paikkatiedustelut

Tulisitko meille töihin?

Uudet, toimivat ja viihtyisät tilat saavat kiitosta

Kaksikerroksisessa Järvenpään Validia-talossa on 32 asuntoa, joissa kaikissa on​ mahdollisuus valmistaa ruokaa liedellä tai lämmittää aterioita mikrossa. Asuntojen varustukseen kuuluvat myös jääkaappi ja pakastinlokero. Lisäksi asukkaitamme palvelee kuumennuskeittiö, josta voi tilata ateriapalvelun ruokia omassa kodissa tai yhteisissä tiloissa nautittavaksi.

Yhteisiin tiloihimme kuuluvat alemman kerroksen ruokasali ja toisen kerroksen oleskelutila, josta pääsee suoraan ​yhteiselle lasitetulle parvekkeellemme. Upouudet, toimivat ja viihtyisät tilamme ovat saaneet asukkailtamme paljon kiitosta; erityisessä suosiossa on ​esteetön saunamme.

Validialainen hoitaja.

Töihin Järvenpään Validia-taloon?

Järvenpään Validia-talossa on viihtyisät, toimivat tilat, jotka on suunniteltu nykyaikaista palveluasumista varten. Yksikkö on valmistunut vuonna 2022 ja sinne on hyvät kulkuyhteydet julkisilla liikennevälineillä, ja työntekijöiden autoillekin on varattu parkkitilaa pihasta. Toiminta Järvenpään talossa on yhteisöllistä, mikä luo osaltaan lämmintä ilmapiiriä taloon. Vietämme paljon aikaa mukavien asukkaidemme seurassa, ja suunnittelemme yhteistä tekemistä yhdessä heidän kanssaan. Järvenpään Validia-talossa pääset osaksi työyhteisöä, jossa on hyvä yhdessä tekemisen meininki.

Tietoja Järvenpään Validia-talosta

Kaikkien keskeisten palvelujen äärelle pääsee taloltamme esteettömiä reittejä pitkin. Järvenpään sosiaali- ja terveysasemalle on matkaa puoli kilometriä, lähin kauppa on ​alle kahdensadan metrin päässä, ja reilun puolen kilometrin päästä löytyy maailman parhaaksi ruokakaupaksikin valittu suuri automarket. Penkkiurheilua pääsee harrastamaan läheisellä urheilukentällä, ja kulttuuria taas voi harrastaa noin puolen kilometrin päässä sijaitsevassa Järvenpää-talossa, jossa järjestetään tapahtumia näyttelyistä konsertteihin.

Järvenpään Validia-talo sijaitsee Kinnarin kaupunginosassa rauhallisella pientaloalueella, jossa asuu paljon muun muassa lapsiperheitä. Naapurustossa on tilaisuus tutustua monenlaisiin ja monen ikäisiin ihmisiin; talon lähimpiä naapureita ovat päiväkoti ja tataarien rukoushuone. Talon pihasta on helppo lähteä ulkoilemaan, sillä maasto on tasaista ja esteettömiä reittejä pitkin pääsee mukavasti vaikkapa kilometrin päässä sijaitsevaan rantapuistoon piknikille. Meiltä on hyvät kulkuyhteydet kauemmaskin: rautatieasemalle on matkaa 650 metriä, ja omalla pihallamme on invaparkkipaikat sekä erilliset parkkipaikat vierailijoille.

Käyntiosoite

Pallokentänkuja 3

04430 Järvenpää

Kinnari

Uusimaa

Reitti tänne

Perustiedot

Talotyyppi:Pienkerrostalo
Rakennusvuosi:2022
Paikkojen määrä:32
Asuntojen koko:30-34 m2
Yhteiset tilat:ruokasali, oleskelutila, lasitettu parveke
Palvelumme:Ateriapalvelu, Henkilökohtainen apu, Vammaispalvelulain mukainen palveluasuminen