Siirry sisältöön
Järvenpään Validia-talon havainnekuva ulkoapäin.

Upouudessa Järvenpään Validia-talossa vaalitaan ja rakennetaan yhteisöllistä henkeä viettämällä paljon aikaa asukkaiden kanssa. Talomme esteettömästä ympäristöstä löytyy sekä runsaasti palveluja että upeita ulkoilumaisemia.

Tervetuloa meille

Vuoden 2022 alussa avattuun Järvenpään esteettömään Validia-taloon on luotu alusta saakka vahvasti yhteisöllistä henkeä. ​Alakerran yhteistilasta löytää juttuseuraa aamusta iltaan, ja tilassa on myös iso televisio asukkaiden käytössä.​ Kun uuden talon arki on asettunut uomiinsa, aloitamme säännöllisen viriketoiminnan ja vahvistamme yhteisöllisyyttä entisestään yhteisillä illanvietoilla esimerkiksi pelejä pelaten tai musiikkia kuunnellen. Kesän tullen hyödynnämme viihtyisää pihaamme pihapelien merkeissä, ja kesäaikaan pääsemme kokoontumaan myös oman grillimme ääreen. Asukkaat voivat esittää toiveita yhteiselle tekemiselle talossa.

Kaksikerroksisessa Järvenpään Validia-talossa on 32 asuntoa, joissa kaikissa on​ mahdollisuus valmistaa ruokaa liedellä tai lämmittää aterioita mikrossa. Asuntojen varustukseen kuuluvat myös jääkaappi ja pakastinlokero. Lisäksi asukkaitamme palvelee kuumennuskeittiö, josta voi tilata ateriapalvelun ruokia omassa kodissa tai yhteisissä tiloissa nautittavaksi.

Palapelin pelaaminen ryhmässä.
Validialainen hoitaja.
Hoitajat 24/7
Hoitajat, Järvenpään Validia-talo
Jussi Korventaival
Yksikönpäällikkö, Järvenpään Validia-talo

Lisätietoja ja paikkatiedustelut

Pirjo Vahla
Pirjo Vahla
Aluepäällikkö, Eteläinen alue

Tulisitko meille töihin?

Upouudet, toimivat ja viihtyisät tilat saavat kiitosta

Yhteisiin tiloihimme kuuluvat alemman kerroksen ruokasali ja toisen kerroksen oleskelutila, josta pääsee suoraan ​yhteiselle lasitetulle parvekkeellemme. Upouudet, toimivat ja viihtyisät tilamme ovat saaneet asukkailtamme paljon kiitosta; erityisessä suosiossa on ​esteetön saunamme.

Kaikkien keskeisten palvelujen äärelle pääsee taloltamme esteettömiä reittejä pitkin. Järvenpään sosiaali- ja terveysasemalle on matkaa puoli kilometriä, lähin kauppa on ​alle kahdensadan metrin päässä, ja reilun puolen kilometrin päästä löytyy maailman parhaaksi ruokakaupaksikin valittu suuri automarket. Penkkiurheilua pääsee harrastamaan läheisellä urheilukentällä, ja kulttuuria taas voi harrastaa noin puolen kilometrin päässä sijaitsevassa Järvenpää-talossa, jossa järjestetään tapahtumia näyttelyistä konsertteihin.

Validialainen hoitaja.

Töihin Järvenpään Validia-taloon?

Upouudessa Järvenpään Validia-talossa on viihtyisät, toimivat tilat, jotka on suunniteltu nykyaikaista palveluasumista varten. Taloon on hyvät kulkuyhteydet julkisilla liikennevälineillä, ja työntekijöiden autoillekin on varattu parkkitilaa pihasta. Toiminta Järvenpään talossa on yhteisöllistä, mikä luo osaltaan lämmintä ilmapiiriä taloon. Vietämme paljon aikaa mukavien asukkaidemme seurassa, ja suunnittelemme yhteistä tekemistä yhdessä heidän kanssaan. Järvenpään Validia-talossa pääset osaksi työyhteisöä, jossa on hyvä yhdessä tekemisen meininki. Uudessa yksikössä pystyt myös aidosti vaikuttamaan siihen, millaiseksi työkulttuurimme ja yhteisömme henki muodostuvat.

Tietoja Järvenpään Validia-talosta

Järvenpään Validia-talo sijaitsee Kinnarin kaupunginosassa rauhallisella pientaloalueella, jossa asuu paljon muun muassa lapsiperheitä. Naapurustossa on tilaisuus tutustua monenlaisiin ja monen ikäisiin ihmisiin; talon lähimpiä naapureita ovat päiväkoti ja tataarien rukoushuone. Talon pihasta on helppo lähteä ulkoilemaan, sillä maasto on tasaista ja esteettömiä reittejä pitkin pääsee mukavasti vaikkapa kilometrin päässä sijaitsevaan rantapuistoon piknikille. Meiltä on hyvät kulkuyhteydet kauemmaskin: rautatieasemalle on matkaa 650 metriä, ja omalla pihallamme on invaparkkipaikat sekä erilliset parkkipaikat vierailijoille.

Käyntiosoite

Pallokentänkuja 3

04430 Järvenpää

Kinnari

Uusimaa

Reitti tänne

Perustiedot

Talotyyppi:Pienkerrostalo
Rakennusvuosi:2022
Paikkojen määrä:32
Asumisen tyyppi:Vammaispalvelulain mukainen palveluasuminen
Asuntojen koko:30-34 m2
Yhteiset tilat:ruokasali, oleskelutila, lasitettu parveke
Palvelumme:Asumispalvelut, Ateriapalvelu, Henkilökohtainen apu