Siirry sisältöön

Hatsalankadun Validia-asunnot sijaitsevat samassa viihtyisässä pihapiirissä kuin Kuopion Validia-talo. Integroidun asumisen yksikkö tarjoaa mahdollisuuden hieman itsenäisempään asumiseen.

Tervetuloa meille

Hatsalankadun esteettömät Validia-asunnot sijaitsevat samassa pihapiirissä kuin Kuopion Validia-talo mutta erillisessä kerrostalossa, jossa on myös muita vuokralaisia. Validia-asunnot ovat kerrostalon A- ja B-rappujen ensimmäisessä kerroksessa.

Hatsalankadun asukkaat pääset helposti liikkumaan Kuopion Validia-taloon, jossa he voivat viettää aikaa, ruokailla sekä käydä päivätoiminnassa yhtälailla kuin Kuopion Validia-talonkin asukkaat.

Nuori nainen pyörätuolissa tulossa hissistä.
Validialainen hoitaja.
Hoitajat 24/7
Hoitajat, Hatsalankadun Validia-asunnot
Veli-Matti Kauppinen
Palvelupäällikkö, Kuopion Validia-asunnot
ma-su klo 7–21 | juhannuksen poikkeusaukioloajat: pe 21.6. klo 7-15, la 22.6. klo 7-15, su 23.6. klo 7-18

Lisätiedot ja paikkatiedustelut

Tuu meille töihin

Itsenäistä asumista palveluiden äärellä

Asuntomme ovat avaria yksiöitä, ja niissä kaikissa on oma parveke ja avustajakutsujärjestelmä. Meillä asut itsenäisesti, mutta henkilökuntamme on aina tukenasi ja apunasi. Myös viereisen Kuopion Validia-talon tilat ja palvelut ovat käytettävissäsi.

Hatsalankadun Validia-talon asukkaat voivat käydä ruokailemassa Kuopion Validia-talon viihtyisässä ruokasalissa, joka toimii myös vierailevien esiintyjien, kuten näyttelijöiden ja muusikoiden, näyttämönä. Tämän lisäksi asukkaillamme on käytössään Kuopion Validia-talon liikuntasali sekä avara ja viihtyisä takkahuone, jossa voi tavata naapureita ja vaikkapa katsella televisiota yhdessä heidän kanssaan.

Validialainen hoitaja.

Tule tekemään töitä omana itsenäsi mukavaan työyhteisöön

Talossamme on mukava työilmapiiri, josta olemme saaneet hyvää palautetta myös opiskelijoilta ja kesätyöntekijöiltä. Meillä jokainen saa olla oma itsenä, ja ajattelemme, että jokaisen persoonallisuus tuo työhön oman arvokkaan lisänsä. Työmme on vahvasti tiimityötä, ja tämän vuoksi pidämme avointa tiedonkulkua ja vaikeistakin asioita puhumista tärkeänä.

Tietoa Hatsalan Validia-asunnoista

Talomme sijaitsee Kuopion parhaalla paikalla: aivan ydinkeskustassa mutta rauhaisassa pihapiirissä. Kaikki keskeiset palvelut ruokakaupoista postiin ja apteekkiin löytyvät muutaman sadan metrin säteellä talostamme. Torille on matkaa 150 metriä, ja sen tuntumassa on myös runsaasti erikoisliikkeitä ja erilaisia ravintoloita. Kuopion taidemuseoon ja musiikkikeskukseen on matkaa puoli kilometriä, kirjastoon vajaa kilometri ja kaupunginteatteriin noin 700 metriä.

Meiltä on helppo lähteä liikkeelle, sillä taloamme ympäröivät esteettömät, tasaiset maastot ja lämmitetyt jalkakäytävät. Noin puolen kilometrin päässä taloltamme avautuvat Valkeisenlammen vehreät ulkoilumaisemat, ja lisää esteettömiä ulkoilumahdollisuuksia löytyy puolentoista kilometrin päästä, Väinölänniemestä. Satamaan on taloltamme matkaa hieman yli kilometri.

Käyntiosoite

Hatsalankatu 15

70110 Kuopio

Keskusta

Pohjois-Savo

Reitti tänne

Perustiedot

Talotyyppi:Kerrostalo
Paikkojen määrä:10
Asuntojen koko:32-45 m2
Yhteiset tilat:Hatsalankadun integroidun asumisen yksikön asukkaiden käytössä ovat Kuopion Validia-talon yhteistilat: ruokasali, liikuntasali, takkahuone, sauna, pyykkitupa ja pyörätuolilataamo. Tiloja voi varata myös omiin tilaisuuksiin.
Palvelumme:Ateriapalvelu, Henkilökohtainen apu, Vammaispalvelulain mukainen palveluasuminen