Siirry sisältöön

Haapaniemen Validia-talo Jyväskylässä on MONA-asumisen eli monialaisen palveluasumisen yksikkö, jossa huomioidaan erityisen paljon tukea arkeensa tarvitsevien ihmisten tarpeet. Palvelumme räätälöidään asiakkaan erityistarpeiden mukaan. Meillä pääset nauttimaan myös luonnonläheisestä ympäristöstä ja yhteisöllisestä toiminnasta.

Tervetuloa meille

Haapaniemen esteetön Validia-talo on MONA-asumisen eli monialaisen palveluasumisen yksikkö. Tarjoamme turvallista ja mielekästä asumista ihmisille, jotka tarvitsevat erityisen paljon tukea arkeensa. Meillä jokainen asukas kohdataan yksilönä. Huomioimme aina sen, että jokaisella ihmisellä on oma erityinen taustansa, oma elämäntarinansa ja omat tarpeensa. Palvelut räätälöidään kunkin asukkaan kohdalla juuri häntä varten, ja tukena arjessa on meidän moniammatillinen tiimi. Tiimimme suunnittelee myös kaikille yhteistä toimintaa asukkaiden toiveiden ja tarpeiden pohjalta.

Validialainen hoitaja.
Hoitajat 24/7
Hoitajat, Haapaniemen Validia-talo
Joni Satta
Palvelupäällikkö, Haapaniemen Validia-talo
ma-su klo 7–21 | juhannuksen poikkeusaukioloajat: pe 21.6. klo 7-15, la 22.6. klo 7-15, su 23.6. klo 7-18

Lisätietoja ja paikkatiedustelut

Pasi Saarikoski
Pasi Saarikoski
Monialaisen asumisen päällikkö

Tule töihin Haapaniemeen

Yhteisöllistä ja turvallista asumista

Kaikki asuntomme on suunniteltu niin, että asuminen on ensisijaisesti turvallista, mutta jokainen asukas viimeistelee itse oman kotinsa sisustuksen esimerkiksi silmäänsä miellyttävillä tekstiileillä ja omilla tärkeillä valokuvillaan. Yksikerroksisen talomme kaikista ikkunoista avautuu näkymä vehreälle pihallemme, jonne olemme istuttaneet värikkäitä kukkia toiminnallisessa ryhmässämme.

Toimintamme on monipuolista ja yhteisöllistä, ja harrastamme mielellämme yhdessä. Esimerkiksi läheinen Hutungin liikuntakeskus tarjoaa mahdollisuuden liikunnallisiin harrastuksiin. Otamme aina asukkaiden omat mielenkiinnonkohteet ja voimavarat huomioon toiminnan suunnittelussa. Jokainen pääsee kertomaan ajatuksiaan ja toiveitaan viikoittaisissa yhteisökokouksissamme.

Talossamme on esteettömät, muokattavat tilat. Tilaratkaisuissa on huomioitu se, että tiloja voidaan muunnella asukkaiden tarpeiden mukaan tukemaan heidän turvallista liikkumistaan.

Validialainen hoitaja.

Tule osaksi moniammatillista tiimiämme!

Meillä Haapaniemen Validia-talossa huolehditaan siitä, että työntekijöillämme on valmiudet kohdata kaikki erilaiset vastaan tulevat tilanteet. Hyvän perehdytyksen lisäksi järjestämme työntekijöille koulutuksia tarpeen mukaan, ja suhtaudumme kouluttautumiseen yleensäkin myönteisesti. Meillä pääset hyödyntämään ja kehittämään ammattitaitoasi laajasti. Selkeät, käytännön työssämme toimiviksi hioutuneet toimintamallit ja työn organisointi auttavat sinua työssäsi. Työssäsi et ole koskaan yksin, vaan teemme paljon parityötä ja autamme aina toisiamme. Mukavasta, rennosta työporukastamme löytyy monenlaista ammattitaitoa, ja auttaminen ja hyvä yhteishenki ovat työkulttuurimme kulmakivet. Perille pääset helposti myös julkisella liikenteellä; bussi tuo sinut aivan talomme viereen.

Tietoa Haapaniemen Validia-talosta

Haapaniemen Validia-talo sijaitsee vehreässä, luonnonläheisessä ympäristössä, Päijänteen kauniin vesistön tuntumassa. Talon läheisyydessä on muun muassa Ison Haapasaaren luontopolku, ja läheisessä Noukanniemessä pääsee vaikkapa ongelle.

Taloamme ympäröi mukava pientaloalue. Kaikki tarpeelliset palvelut apteekista terveyskeskukseen ja marketeista postiin löytyvät neljän kilometrin päästä Vaajakoskelta. Tämän lisäksi kirjastoauto pysähtyy talomme vieressä, ja auton ystävällinen henkilökunta auttaa asukkaitamme mielellään.

Käyntiosoite

Pellonpääntie 8

40820 Jyväskylä

Keski-Suomi

Reitti tänne

Perustiedot

Talotyyppi:Ryhmäkoti
Rakennusvuosi:1970. Taloa on laajennettu, peruskorjattu ja remontoitu 2003 ja 2016.
Paikkojen määrä:16
Asuntojen koko:30,5-41 m2
Yhteiset tilat:Ruokailutila, saunatilat ja oleskelutila, jonka takka avautuu sekä terassille että sisätilaan.
Palvelumme:Ateriapalvelu, Henkilökohtainen apu, MONA – monialainen palveluasuminen