Siirry sisältöön
SuomiAreena2

Mitä jos sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita tuotettaisiin eettisyys ja laatu edellä? Entä jos asenteet ovat rakenteiden muuttamisen tiellä?

Yhteiskunnallisten muutosten, työvoimapulan ja rajattujen resurssien vuoksi tarvitsemme uusia innovaatioita ja toimintatapoja turvataksemme laadukkaat ja vaikuttavat palvelut niitä tarvitseville ja yhteiskunnan heikoimmassa asemassa oleville.

Tule viettämään kesän 2023 vaikuttavinta päivää Poriin SuomiAreenaan kauppakeskus Puuvillaan ti 27.6. klo 15, tai katso MTV:n streamistä, miten varmistetaan kaikkien oikeus hyvään elämään – niin vammaisten kuin lasten. Hyvinvointialan asiantuntijat, Validia ja SOS-Lapsikylä(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) haastavat päättäjiä nykyjärjestelmän kankeudesta ja esittävät ratkaisuja, joilla varmistamme palveluiden eettisyyden, sekä teknologisten ratkaisujen hyödyntämisen tulevaisuudessa.

Tilaisuuden tarkemman ohjelman ja puhujat löydät SuomiAreenan juuri julkaistusta ohjelmasta(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun).

Lähde mukaan kuulemaan, miten varmistetaan kaikkien oikeus hyvään elämään.