Siirry sisältöön

Olemme mukana Kuntamarkkinoilla 14.–15.9. Tule kuulemaan kunta-alan uusimmat tuulet!

Validia on mukana Helsingin Kuntatalolla 14.–15.9. järjestettävillä Kuntamarkkinoilla. Kuntakentän yhteinen vuoden suurin foorumi palaa Kuntatalolle kahden vuoden jälkeen.

Validian osaston 0M3 löydät K-kerroksesta. Kerromme monipuolisesti vammaisille ja vammautuneille suunnatuista palveluista, joita tarjoamme eri puolilla Suomea. Olemmekin Suomen vanhin ja ainoa täysin vammaispalveluihin keskittyvänä yritys, jonka vastuullinen omistaja on Invalidiliitto.

Strategiamme mukaisesti tavoitteenamme on maailman paras maa vammaisille ja vammautuneille. Osaston lisäksi kerromme toiminnastamme tietoiskuissamme, Riikka verkossa ja Laura paikan päällä:

Tietoisku verkossa ke klo 10.30–10.50

Riikka Haahtela, laatujohtaja: Hoiva-alan ratkaisumallit henkilöstön saatavuuteen ja riittävyyteen sekä asiakkaiden palveluiden malleihin

Tarvitsemme uudenlaisia ja innovatiivisia ratkaisuja henkilöstön riittävyyden ja saatavuuden ratkaisemiseksi. Validian konkreettisten toimenpiteiden tarkoituksena on varmistaa hoivan laatu keskipitkällä ja pitkällä aikavälillä. Hyvinvointialueiden aloitus ja lainsäädännölliset muutokset mahdollistavat uudenlaisia toimintatapoja, jotta voimme varmistaa vammaisten ihmisten oikeuden hyvään sosiaalihuoltoon ja tarvitsemiinsa palveluihin.

Tietoisku to klo 11.00–11.20 Kuntatalon tilassa A3.2

Laura Räty, toimitusjohtaja: Vastuullisuus ja vaikuttavuus hoivassa

Laadukkaat asumispalvelut koostuvat hyvän hoidon lisäksi toimintakykyä ylläpitävästä ja edistävästä toiminnasta sekä mielekkäästä vapaa-ajan tekemisestä. Kokonaisvaltaisilla arjen tukipalveluilla on selkeä vaikuttavuus vammaisen ihmisen elämänlaatuun. Aktiivisen arjen tukena tulee olla hoivan ammattilaisia erilaisilla osaamisen taustoilla.

Tule moikkaamaan meitä osastollemme 0M3 tai osallistu tietoiskuihin. Meistä on mahtavaa kohdata vihdoin kasvotusten!

Ilmoittaudu mukaan Kuntamarkkinoille(siirryt toiseen palveluun).