Siirry sisältöön

Tule tutustumaan hyvän arjen palveluihimme: asumisen tukea, elämän sisältöä ja toimintaa, fyysistä kuntoutusta sekä hyvinvointia vammaisille ja vammautuneille. Esittelemme kattavasti palveluvalikoimaamme osastollamme ja voit tavata asiantuntijoitamme myös apuvälineradalla. ILO kuuluu kaikille!

Elämä on tarina. Siihen kuuluu muistoja, tunteita, ylämäkiä, alamäkiä, kokemuksia, elämyksiä, hauskuutta, surua, kasvamista, taantumista ja kaikkea näiden väliltä. Turvallinen elämä ja oman näköinen arki mahdollistuvat tarjoamillamme, helposti saatavilla asumisen, henkilökohtaisen avun, päivätoiminnan sekä kuntoutuksen palveluilla, joita asiakas voi valita tarpeensa mukaan.

Tule kuulemaan asiantuntijoidemme mielenkiintoiset puheenvuorot sekä tutustumaan ammattilaisiimme apuvälineradalla. Kohtaamme mielellämme myös osastollamme 6d2.

Validian puheenvuorot seminaarilavalla eri messupäivinä

ke 11.5. klo 14: Validian henkilökohtainen apu – Apuna arjessa, rinnalla elämässä, Niina Hirvonen ja Sami Perälä
Millaista on henkilökohtaisen avustajan työ ja miten arki Validian avustajan kanssa sujuu? Palveluesihenkilö Niina Hirvonen keskustelee henkilökohtaisen avustajan Sami Perälän kanssa arjen apuna toimimisesta.

to 12.5. klo 14: Kuntoutusta ihmistä kuunnellen: Indego kävelyrobotti yksilöllisen kuntoutuksen tukena, Hanna-Kaisa Kuronen, fysioterapeutti
Kertomus yksilöllisestä kuntoutustarinasta, jossa toiminnallisten terapiajaksojen jälkeen asiakkaan kuntoutukseen otettiin mukaan teknologiaa, joka mahdollisti kuntoutuksen siirtymisen täysin uudelle tasolle.

pe 13.5. klo 13.30: Hyvän arjen muodostuminen Validia-kodeissa, Marika Seppälä, asiakkuusjohtaja
Haluamme olla mukana rakentamassa Suomesta maailman parasta maata vammaisille ja vammautuneille. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisen hyvän arjen elementit: asumisen tukea, elämän sisältöä ja toimintaa, fyysistä kuntoutusta sekä hyvinvointia. Tapamme toimia rakentuu missiostamme ”Arvokas elämä” sekä arvoillemme. ILO kuuluu kaikille!

Kohdataan messuille pitkästä aikaa, toivomme tapaamamme monta ILOista tuttua ja uutta kasvoa.

Apuvälinemessut on koonnut apuvälinealan, kuntoutuksen, terveys- ja sosiaalialan ammattilaiset sekä apuvälineiden käyttäjät yhteen jo 30 vuoden ajan. Olemme perinteisesti tavanneet joka toinen syksy Tampereella, mutta nyt kutsumme kaikki mukaan keväiseen Helsinkiin!

Apuvälinemessut esittelee laajasti ja monipuolisesti apuvälineet liikkumiseen, kommunikointiin, kotiin ja työhön, ammattilaisille ja apuvälineiden käyttäjille. Kuntoutus ja esteettömys ovat erottamaton osa tätä kokonaisuutta.

Messujen aukioloajat ja liput(siirryt toiseen palveluun)

Lisää ajankohtaisia uutisia

Validia laajentaa toimintaansa kehitysvammapalveluissa ja ostaa Kangasalla sijaitsevan Asumispalvelu Ristilä Oy:n

Uutiset 1.12.2022

Kehitysvammaisille tarjoavan Asumispalvelu Ristilän koko liiketoiminta, henkilöstö ja kaikki sopimukset siirtyvät 1.12.2022 Validialle.

Validia ja Asumispalvelu Ristilä

Ilmoittautuminen vuoden 2023 liikuntapainotteisille kuntoutusjaksoille alkanut

Uutiset 21.11.2022

Tarjolla on neljä erillistä jaksoa, jotka sisältävät soveltavaa liikuntaa vertaisryhmässä ja eri terapiamuotoja yksilöllisen tarpeen mukaisesti.

Kuntoutuja ja kuntouttaja kuntosalilla, kuvassa polku.

Kehitysvammaisille suunnatut palvelumme ovat kasvaneet tänä vuonna yrityskaupan sekä vastavalmistuneen Yli-Maarian Validia-talon myötä

Uutiset 17.11.2022

Turun Yli-Maariaan valmistuneessa uudessa Validia-talossa on lähtenyt arki käyntiin ensimmäisten asukkaiden muutettua uuteen kotiinsa viime viikolla.