Siirry sisältöön

Tule tutustumaan hyvän arjen palveluihimme: asumisen tukea, elämän sisältöä ja toimintaa, fyysistä kuntoutusta sekä hyvinvointia vammaisille ja vammautuneille. Esittelemme kattavasti palveluvalikoimaamme osastollamme ja voit tavata asiantuntijoitamme myös apuvälineradalla. ILO kuuluu kaikille!

Elämä on tarina. Siihen kuuluu muistoja, tunteita, ylämäkiä, alamäkiä, kokemuksia, elämyksiä, hauskuutta, surua, kasvamista, taantumista ja kaikkea näiden väliltä. Turvallinen elämä ja oman näköinen arki mahdollistuvat tarjoamillamme, helposti saatavilla asumisen, henkilökohtaisen avun, päivätoiminnan sekä kuntoutuksen palveluilla, joita asiakas voi valita tarpeensa mukaan.

Tule kuulemaan asiantuntijoidemme mielenkiintoiset puheenvuorot sekä tutustumaan ammattilaisiimme apuvälineradalla. Kohtaamme mielellämme myös osastollamme 6d2.

Validian puheenvuorot seminaarilavalla eri messupäivinä

ke 11.5. klo 14: Validian henkilökohtainen apu – Apuna arjessa, rinnalla elämässä, Niina Hirvonen ja Sami Perälä
Millaista on henkilökohtaisen avustajan työ ja miten arki Validian avustajan kanssa sujuu? Palveluesihenkilö Niina Hirvonen keskustelee henkilökohtaisen avustajan Sami Perälän kanssa arjen apuna toimimisesta.

to 12.5. klo 14: Kuntoutusta ihmistä kuunnellen: Indego kävelyrobotti yksilöllisen kuntoutuksen tukena, Hanna-Kaisa Kuronen, fysioterapeutti
Kertomus yksilöllisestä kuntoutustarinasta, jossa toiminnallisten terapiajaksojen jälkeen asiakkaan kuntoutukseen otettiin mukaan teknologiaa, joka mahdollisti kuntoutuksen siirtymisen täysin uudelle tasolle.

pe 13.5. klo 13.30: Hyvän arjen muodostuminen Validia-kodeissa, Marika Seppälä, asiakkuusjohtaja
Haluamme olla mukana rakentamassa Suomesta maailman parasta maata vammaisille ja vammautuneille. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisen hyvän arjen elementit: asumisen tukea, elämän sisältöä ja toimintaa, fyysistä kuntoutusta sekä hyvinvointia. Tapamme toimia rakentuu missiostamme ”Arvokas elämä” sekä arvoillemme. ILO kuuluu kaikille!

Kohdataan messuille pitkästä aikaa, toivomme tapaamamme monta ILOista tuttua ja uutta kasvoa.

Apuvälinemessut on koonnut apuvälinealan, kuntoutuksen, terveys- ja sosiaalialan ammattilaiset sekä apuvälineiden käyttäjät yhteen jo 30 vuoden ajan. Olemme perinteisesti tavanneet joka toinen syksy Tampereella, mutta nyt kutsumme kaikki mukaan keväiseen Helsinkiin!

Apuvälinemessut esittelee laajasti ja monipuolisesti apuvälineet liikkumiseen, kommunikointiin, kotiin ja työhön, ammattilaisille ja apuvälineiden käyttäjille. Kuntoutus ja esteettömys ovat erottamaton osa tätä kokonaisuutta.

Messujen aukioloajat ja liput(siirryt toiseen palveluun)

Lisää ajankohtaisia uutisia

Tervetuloa meille -tapahtumaviikolla avaamme ovet vammaispalveluihin

Uutiset 23.9.2022

Tapahtumaviikon aikana voit vierailla yksiköidemme päivätoiminnoissa, kuntoutuskeskus Synapsiassa sekä Turun rekrytointi- ja opiskelijatapahtumassa. Huomaathan, että osaan tapahtumista tulee ilmoittautua.

Asiakkaat ja hoitajat pelaavat lautapeliä ja juovat kahvia yhdessä.

Olemme mukana Kuntamarkkinoilla 14.–15.9. Tule kuulemaan kunta-alan uusimmat tuulet!

Uutiset 29.8.2022

Validia on mukana Helsingin Kuntatalolla 14.–15.9. järjestettävillä Kuntamarkkinoilla. Kuntakentän yhteinen vuoden suurin foorumi palaa Kuntatalolle kahden vuoden jälkeen.

Kuntamarkkinat 2022

Tarja Salonen Validian liiketoimintajohtajaksi vastuualueenaan henkilökohtaisen avun valtakunnalliset palvelut

Uutiset 11.8.2022

Tarja Salonen, DI, on nimitetty 1.9.2022 alkaen Validian liiketoimintajohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi.

Tarja Salonen