Siirry sisältöön

Satu Virtanen (KTM) on nimitetty 2.8.2021 alkaen Validian liiketoimintajohtajaksi vastuualueenaan henkilökohtaisen avun ja päivätoiminnan palvelut. Satu siirtyy tehtävään Terveystalosta, jossa hän on vastannut julkisille asiakkaille tuotetuista päivystyspalveluista.

Validian henkilöstöjohtajaksi on puolestaan nimitetty lokakuusta lähtien Sari Souranmaa (KTM, OTM), joka siirtyy yhtiöön Yliopiston Apteekista vastaavista tehtävistä.

Sadun ja Sarin nimitykset ovat osa Validian uutta strategiaa, joka lähtee rakentumaan kolmen suuren muutoksen ympärille:

  1. Rakennamme ja luomme aktiivisuuden sekä inhimillisyyden kulttuuria, jossa onnistuminen on mahdollista, ja jossa kukoistaa halu ja kyky ratkaista arjen pulmia ja kehittää omaa työtään.
  2. Uudistamme organisaatiomme. Järjestämme ja kasvatamme toimintaamme laatu edellä niin, että Validia toimii ja näyttäytyy yhtenäisenä kokonaisuutena. Selkiytämme työn tekemistä ja puramme epäselviä organisaatiorakenteitamme – ja ennen kaikkea saamme oikeat ihmiset tekemään oikeita asioita ja voimme jokainen olla läsnä arjessa.
  3. Uudistamme tapamme johtaa ja mitata laatua sekä jokapäiväistä työtä tähdäten ylivertaiseen palvelu- ja työtekijäkokemukseen.

”Validian strategisena tavoitteena on olla vammaispalveluiden laatujohtaja. Haluamme tarjota vammaisille ihmisille kaikki palvelut, joita he arjessaan tarvitsevat. Henkilökohtaisen avun palvelut ja päivätoiminta ovat keskeisiä vammaisten arkea parantavia palveluita ja Validia aikoo kasvattaa tarjoomaansa näissä toiminnoissa. Olen iloinen saadessamme Satun ja Sarin mukaan Validian osaavaan tiimiin. Satulla on pitkä kokemus sotealalta sekä henkilöstövuokrauksesta ja sen uudistamisesta ja Sarilla puolestaan pitkä kokemus henkilöstöhallinnon tehtävistä ja uudistuksista sekä niiden käytäntöön saattamisesta. Lämpimästi tervetuloa molemmat”, toivottaa toimitusjohtaja Laura Räty.

”Olen superinnoissani päästessäni validialaisten kanssa kehittämään niin Validiaa yrityksenä kuin tuottamiamme vammaispalveluja uuden strategiamme mukaisesti. Odotankin innolla elokuun alkua ja uusien työkavereiden tapaamista, toivottavasti livenä. Tulen operoimaan Oulusta, jossa asun mieheni ja kahden alakouluikäisen poikani kanssa. Vapaa-ajalla valmennan pesistä ja mahdollistan poikiemme jääkiekko-, jääpallo- ja pesisharrastuksia”, kertoo Satu.

”Uusi strategia ja organisaatio antavat mahdollisuuden Validian uudistumiseen ja koen olevani etuoikeutettu päästessäni tekemään töitä validialaisten kanssa. Odotan malttamattomana lokakuuta. Vapaa-aika menee aktiivisen liikunnan ja perheen parissa. Perheeseen kuuluvat mies ja 5-vuotias poika. Asumme Hinthaarassa”, Porvoon reunalla, sanoo Sari.

Lisää ajankohtaisia uutisia

Kesä ja kesätyöntekijät tulevat, me olemme valmiita

Uutiset 15.5.2024

ILOksemme Validia on kiinnostanut sosiaali- ja terveysalaa opiskelevia sekä jo alalle valmistuneita henkilöitä. Hakemuksia kesän …

Kaksi nuorta työntekijää esihenkilön kanssa keskustelemassa

Kansainvälistä sairaanhoitajapäivää vietetään 12.5. – Sairaanhoitaja Stiina Alikoski viihtyy Palosaaren Validia-talossa

Uutiset 8.5.2024

Palosaaren Validia-talo Vaasassa tarjoaa asiakkailleen tarpeiden mukaista ja tuettua arkea. Tunnelma on niin lämmin, että …

Sairaanhoitaja Stiina Alikoski

Hyvien valintojen viikko – valitse hyvää Suomeen ja suomalaisille

Uutiset 26.4.2024

Vapun ympärillä vietettävä Hyvien valintojen viikko on otollinen ajankohta miettiä omia valintojaan. Onhan vappu ihan …

Hyvien valintojen viikko