Siirry sisältöön
Kaksi nuorta työntekijää esihenkilön kanssa keskustelemassa

Viimeinkin kesä ja kesälomat kolkuttelevat ovella! Kesäksi saammekin Validialle mahtavan porukan uusia työntekijöitä mahdollistamaan vakituisen henkilöstön kesälomien toteutumisen.

ILOksemme Validia on kiinnostanut sosiaali- ja terveysalaa opiskelevia sekä jo alalle valmistuneita henkilöitä. Hakemuksia kesän työtehtäviin saimme rekrytointijärjestelmän kautta yli 1200 kappaletta. Kuulumme Oikotien Vastuullinen työpaikka -yhteisöön ja tänä vuonna kiinnitimme erityisesti huomiota vastuullisuuteen koko hakuprosessin ajan työpaikkailmoituksesta palkkaamiseen saakka.

Vastuullisuustyö jatkuu nyt uusien työntekijöiden hyvällä vastaanottamisella ja koko työsuhteen ajan tapahtuvalla perehdytyksellä sekä kehittymisen mahdollistavalla palautteen antamisella. Jokaisella validialaisella, niin esihenkilöllä kuin työkaverillakin, on vastuu siitä, että uuden työntekijän kokemuksesta Validialla tulee myönteinen. Jotta tähän päästään, olemme ohjeistaneet yksiköitä muistamaan ainakin seuraavia vastuullisen työpaikan periaatteita ja ohjeita:

Toivotamme uudet työkaverimme tervetulleiksi ILO-arvojemme mukaisesti: inhimillisesti, luottamuksella ja oivalluksella. Vietetään yhdessä upea kesä ☀️