Toppilansalmen Validia-talo

Talomme on merellisessä ympäristössä uudella asuinalueella. Jokaisessa asunnossa voi nautiskella oman parvekkeen tai terassin rauhasta.
Thumbnail

Sijainti

Talomme sijaitsee historiallisella satama-alueella, josta on muodostumassa yli 5000 asukkaan kaupunginosa. Uudelta, kehittyvältä alueelta löytyvät muun muassa ruokakauppa, ravintola sekä parturi-kampaamo. Alueelta on hyvät kulkuyhteydet niin Oulun keskustaan kuin Hietasaaren virkistysalueille.  

Tietoa talosta

  • 17 nykyaikaista, esteetöntä yksiötä kooltaan 38 m².
  • Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke ja säädettävät tasot keittiössä. Jokaiseen asuntoon kuuluu pieni sisätiloissa oleva varasto.
  • Yhteiset tilat: yhteisötila oleskeluun ja yhteiseen toimintaan, pesutupa ja saunaosasto sekä apuvälinevarasto, jossa on pesupaikka.
  • Alakerrassa on ravintola, joista asukkaat voivat ostaa aterioita.
  • Etelän suuntaan avautuva terassi, jossa on mukava ruokailla kesäaikana, sekä grillausmahdollisuus.
   

Palvelut

Tarjoamme ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista vammaisille henkilöille. 

Kymmenen kilometrin päässä toimii Oulun Validia-päivätoiminta, joka tarjoaa monipuolista tekemistä arkisin. Suunnittelemme toimintaa yhdessä asiakkaiden kanssa.

Tarjoamme myös henkilökohtaista apua lähialueen asukkaiden kotiin.

Talossa toimii myös ateriapalvelu. Asukkaat voivat nauttia tilaamansa ateriat yksikön yhteisissä tiloissa. Tarvittaessa toimitamme ateriat asukkaan kotiin palvelukäyntien yhteydessä.

Katso ruokalista.

Asukkaaksi taloon

Asukkaan kustannuksiin kuuluvat vuokran lisäksi vesimaksu ja muut normaalin vuokra-asumiseen liittyvät kustannukset, kuten sähkö ja ateriat. Talolle on myönnetty ARA-rahoitusta.

Katso kaikki Validian vapaat asunnot.

Yhteystiedot

Toppilansalmen Validia-talo
Höyrymyllyntie 5
90520 Oulu

Talon omavalvontasuunnitelma

 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake