Siirry sisältöön

YTM Anu Metsälä on nimitetty 7.11.2023 alkaen Validian laatujohtajaksi. Hän siirtyy tehtävään Esperi Care Oy:n integraatiopäällikön tehtävästä. Anu Metsälä on toiminut Esperissä useissa eri rooleissa vuodesta 2019, mm. erilaisissa vastuullisissa laadunkehitys ja muutostehtävissä. Validian laatujohtaja Riikka Haahtela siirtyy yhtiön liiketoimintajohtajaksi vastuualueenaan vaikeavammaisten asumispalvelut ja päivätoiminta. Anu Metsälä on Validian johtoryhmän jäsen ja raportoi tehtävässään toimitusjohtaja Laura Rädylle.

”Olen iloinen saadessani Anun joukkoomme. Anulla on sairaanhoitaja- ja fysioterapiakoulutuksen ja osaamisen lisäksi sosiaali- ja terveyshallintotieteiden koulutus sekä erittäin vahvaa hoiva-alan laatuosaamista. Anu on mm. suorittanut RAI-erityisasiantuntijaopinnot Terveyden- ja hyvinvoinnin laitoksella, ja toiminut omassa organisaatiossa RAI-erityisasiantuntijana,” sanoo toimitusjohtaja Laura Räty.

”Intohimoni on olla kehittämässä laadukkaita sosiaali- ja terveyspalveluita yhteistyössä asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa. Minulle asiakas on aina keskiössä ja koen tärkeäksi mitata palveluiden laatua, kustannustehokkuutta sekä henkilöstön tyytyväisyyttä. Laaja kokemukseni niin toteuttajana, asiantuntijana kuin johtajana on mahdollistanut minulle useiden muutosprosessien menestyksekkään läpiviennin. Uskon, että Validia tarjoaa minulle uuden ja innostavan tehtävän kehittyä itse ja olla mukana rakentamassa Suomesta maailman parasta maata vammaisille ja vammautuneille,” kertoo Anu Metsälä.