Yhteiskunnallinen yritys

Validia on Yhteiskunnallinen yritys. Tunnuksena siitä on Suomalaisen Työn Liitto myöntänyt meille Yhteiskunnallinen yritys –merkin. Merkki voidaan myöntää, jos yritys käyttää suuren osan tuottamastaan voitosta edistämään yhteiskunnallisesti positiivisia vaikutuksia. Yrityksen liiketoiminnan tulee myös olla avointa ja läpinäkyvää. Validia on kokonaan kotimainen yritys, jonka voitosta pääosa käytetään yrityksen palveluiden kehittämiseen sekä Invalidiliitto ry:n tarkoituksen edistämiseen.
Kukka kuvituskuva

Yhteiskunnallinen yritys –merkki toimii myös laadun takeena. Olemme ylpeitä voidessamme olla mukana tekemässä suomalaista yhteiskuntaa hyödyttävää työtä ja edistämässä vammaisten ja muiden toimintaesteisten henkilöiden turvallista asumista.

Yhteiskunnallinen yritys logo

 

Inspecta Sertifiointi Oy:n myöntämät laatusertifikaatit varmentavat, että toimintajärjestelmämme täyttää ISO 9001:2015 laadunhallintajärjestelmän ja ISO 14001:2015 ympäristöjärjestelmän standardien vaatimukset. Sertifikaatit osoittavat, että toimimme asiakaslähtöisesti ja järjestelmällisesti laadun kehittämisessä sekä kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. 

Inspecta logo

 

Luotettava kumppani -merkki kertoo, että täytämme tilaajavastuulain vaatimukset.
 

Luotettava kumppani logo
 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake