Missio ja arvot

Missiomme on: ”Tuemme asiakkaitamme elämään arvokasta elämää. Se muodostuu itsenäisyydestä ja turvallisuudesta. Itsenäisyyttä on mahdollisuus tehdä omaa elämäänsä koskevia päätöksiä kaikissa elämänvaiheissa. Turvallinen elämä mahdollistuu tarjoamillamme, helposti saatavilla olevilla palveluilla, joita asiakkaamme voivat valita tarpeensa mukaan.”
Kuvituskuva puun lehti kädessä

Arvomme

Olemme sitoutuneet arvoihimme ja ne ohjaavat toimintaamme. 

Luotettavuus: Menestyksemme ja kasvumme perustuu ansaittuun luottamukseen ja aitoon vuorovaikutukseen. Sitoudumme tavoitteisiin ja teemme mitä lupaamme. Toimimme läpinäkyvästi, rehdisti ja yhteiskunnallisesti vastuullisesti.

Avoimuus: Avoimuus merkitsee meille avointa tiedon kulkua sekä erilaisten näkemysten arvostamista.   Avoimuus perustuu rehellisyyteen, läpinäkyvyyteen ja luottamukseen. Käsittelemme avoimesti myös vaikeita asioita. Jaamme aktiivisesti kokemuksiamme ja työmme tuloksia.

Rohkeus: Toimimme oma-aloitteisesti ja edellytämme vastuunkantoa. Olemme ylpeitä asiantuntemuksestamme ja tuloksistamme.

Uudistaminen: Olemme jatkuvasti valmiita oppimaan uutta, kehittämään itseämme ja toimintatapojamme. Uudistumme yhdessä asiakkaan kanssa. 

Ihmisarvo: Kaikki ihmiset ovat samanarvoisia. Kohtaamme ihmiset yksilöinä ja olemme aidosti läsnä. Korostamme itsemääräämisoikeutta: Oikeutta ilmaista mielipiteitä, tehdä päätöksiä ja valita.  


 

 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake