Hyvää, omannäköistä elämää ja kuntoutusta

Mahdollisimman itsenäinen, arvokas ja turvallinen elämä kuuluu jokaiselle. Me autamme toteuttamaan valintojasi, kun tarvitset tukea arjessasi.
Thumbnail

Validia on arvokkaan elämän rakentaja

 • Olemme Suomen vanhin, ainoa täysin vammaispalveluihin keskittynyt, sataprosenttisesti kotimaisessa omistuksessa oleva yhteiskunnallinen yritys, ja osa Invalidiliitto-konsernia. Toimimme valtakunnallisesti yli 20 paikkakunnalla ympäri Suomen ja palveluksessamme on yli 1500 osaavaa ammattilaista.
   
 • Meillä on vakaa arvopohjainen omistaja, työmme on tarkoituksellista, ja omistautumisemme vammaisten hyvinvoinnille on yhtä vahvaa tänään kuin se oli 50 vuotta sitten.  Tavoitteenamme on rakentaa Suomesta maailman paras maa vammaisille ja vammautuneille.
  Tutustu Validian strategiaan
  www.validia.fi/maailmanparasmaa

   
 • Tuotamme asumispalveluita, henkilökohtaisen avun ja päivätoiminnan palveluita fyysisesti vammaisille, kehitysvammaisille ja muille toimintaesteisille henkilöille, jotta jokainen voisi elää mahdollisimman itsenäistä elämää.
   
 • Olemme arvostettu kuntoutuspalvelujen asiantuntija ja toteutamme neurologisten sairauksien ja vammojen kuntoutuksessa yksilöllistä tarpeet huomioivaa, moniammatillista ja tutkimustietoon perustuvaa kuntoutusta. Kuntoutuspalvelumme on tunnettu aikaisemmin Käpylän kuntoutuskeskuksen nimellä. 
   

Vastuullisuus ja eettisyys ohjaavat vahvasti toimintaamme ja työkulttuuriamme.  Meillä on vakaa arvopohjainen omistaja, työmme on tarkoituksellista. Olemme omistautuneet vammaisten hyvinvoinnille jo yli 50 vuoden ajan. Yhteiskunnallinen tehtävämme on näyttää suuntaa vammaisten ja vammautuneiden ensiluokkaiselle huolenpidolle.  Panostamme laadukkaan hoidon, hyvän asiakaskokemuksen ja asiantuntijuuden jatkuvaan kehittämiseen.

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt meille Yhteiskunnallinen yritys -merkin sekä Avainlippu-tunnuksen.

Avainlippu

 

Yhteiskunnallinen yritys
 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake