Autamme sinua elämään tasavertaista arkea

Mahdollisimman itsenäinen, arvokas ja turvallinen elämä kuuluu jokaiselle. Me autamme toteuttamaan valintojasi, kun tarvitset tukea arjessasi: ”Sinun näköinen elämä – minun tehtävä”.
Thumbnail

Hyvää, omannäköistä elämää ja kuntoutusta

Validia on arvokkaan elämän rakentaja.

  • Olemme vastuullinen, täysin kotimaisessa omistuksessa oleva yritys. Toimimme valtakunnallisesti yli 20 paikkakunnalla ympäri Suomen ja palveluksessamme on yli 1300 osaavaa ammattilaista.
     
  • Toteutamme laadukkaita asumispalveluja lähes 50 vuoden kokemuksella ja asiantuntemuksella fyysisesti vammaisille, kehitysvammaisille ja muille toimintaesteisille henkilöille, jotta jokainen voisi elää mahdollisimman itsenäistä elämää.
     
  • Olemme kuntoutuspalvelujen asiantuntija ja toteutamme neurologisten sairauksien ja vammojen kuntoutuksessa yksilöllistä tarpeet huomioivaa, moniammatillista ja tutkimustietoon perustuvaa kuntoutusta yli 60 vuoden kokemuksella. Kuntoutuspalvelumme on tunnettu aikaisemmin Käpylän kuntoutuskeskuksen nimellä. 


Panostamme hyvän asiakaskokemuksen ja asiantuntijuuden jatkuvaan kehittämiseen. Olemme vastuullinen, täysin kotimaisessa omistuksessa oleva yritys ja osa Invalidiliitto-konsernia. Eettinen taustamme näkyy ystävällisenä ja asiakaskeskeisenä työkulttuurina. Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt meille Yhteiskunnallinen yritys -merkin.

Yhteiskunnallinen yritys logo

 

Validia Oy:n johtoryhmä ja hallitus

 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake