Validian palvelut Tampereen seudulla

Validialla on Tampereen seudulla yhdeksän toimipaikkaa, jotka sijoittuvat Hervannan, Kalevanrinteen, Lielahden, Muotialan, Tammelan, Kissanmaan, Tesoman sekä Kangasalan alueille.

Tampereen seudun yksiköt tarjoavat asumispalveluita vammaisille ja vammautuneille henkiköille kattavasti päivätoiminnasta ja ateriapalveluista aina tehostettuun palveluasumiseen.
Thumbnail

Hervannan Validia-taloa remontoitu ja nykyaikaistetussa talossa on 45 esteetöntä ympärivuorokautista palveluasumisen asuntoa. Suurimmissa asunnoissa mahtuu asumaan mukavasti kaksi ihmistä, esimerkiksi perhe. Yksi Hervannan Validia-talon parhaista puolista on sen ihanteellinen sijainti. Puolen kilometrin säteeltä löytyvät kaikki Hervannan keskustan palvelut: kauppakeskus, kirjasto, terveyskeskus ja apteekki. Lähistöllä on myös paljon harrastusmahdollisuuksia, muun muassa uimahalli.

Työllistymismahdollisuudet Validialle ovat Tampereen seudulla monipuoliset. Yksiköihimme haetaan niin kesätyöntekijöitä, keikkareita kuin vakituisia työntekijöitä.

Opiskeletko tai oletko valmistumassa lähihoitajaksi tai sairaanhoitajaksi? 🩺 Löydät kaikki Validian Tampereen seudun avoimet työpaikat alla olevasta listasta.

Klikkaa ny ittelles helposti tyäpaikka ilman CV:tä tai pitkää hakemuskirjettä!

Paas ny laittaen hakemusta!

Validialaiset somessa

   

  Etkö löytänyt etsimääsi?
  Ota yhteyttä

  020 33 1200

  Haluan että minuun otetaan yhteyttä

   

  Täytä yhteydenottolomake